bazár, predaj, inzercia, predám

Casio Edifice EFR

Kategória: Hodinky

Hodinky sú nové s kompletným balením
Dobierka možná po dohode
Casio Edifice EFR
Podobné inzeráty
Casio EFR 521D
Predam nikdy nenosene hodinky Casio PC: 249€ Popis tu:
CASIO EF 540D-5A Edifice Chrono
CASIO EF 540D-5A Edifice Chrono nevyuzite celkom zachovale par skrabancekov sa najde ale sklicko ciste, komplet balenie, vsetko fuguje raritne nosene
Panske hodinky CASIO EFV-550P
Predam mesačne panske hodinky zn. CASIO EFV-550P-1AVUEF, plne funkcne, bez 1 škrabanca s original krabickou a dokladom o kupe. Viac vid foto + info. Podrobnosti: Športové hodinky CASIO EFV 550P-1A Edifice s chronografom do 60 min. a dátumovkou Hodinky CASIO EFV 550P-1A so športovým dizajnom v prevedení so strieborným oceľovým puzdrom, čiernou lunetou a čiernym kučukovým remienkom s oceľovou prackou. Ručičkové-analógové hodinky z exkluzívnej kolekcie EDIFICE znamenajú vynikajúce spracovanie, kvalitné materiály a presný quartzový strojček s funkciou chronograf. Prehľadný ciferník lemovaný lunetou s číselnou stupnicou, má taktiež čierny podklad, na ktorom sú v umiestnené sub-ciferníky chronografu, ručičky majú luminiscenčnú úpravu, stopkové ručičky sú v modrej/bielej farbe. Chronograf meria presnosťou 1/10 sekundy a kapacita merania je do 60 min., okienko dátumovky je umiestnené na pozícii 4. Odolnosť hodiniek zabezpečuje oceľové puzdro s chránenou korunkou a zadným vekom na závit, vodeodolnosť 100m umožňuje aj plávanie. Link na blizsi popis: Cena: 50,- Eur Inzerat platí do zmazania a za nič nevymienam!!! Najlepšie osobný odber respektíve dobierka po uhradeni 10,- Eur vopred na ucet za poštovné náklady a ako zaruka serioznosti prevzatia tovaru KONTAKT: 0944/46 30 30, email:
Predám Casio EFR-526D
Predám pánske náramkové hodinky Casio Edifice EFR-526D. K hodinkám je pôvodná krabička, manuály a záručný list. Hodinky sú v zachovalom stave, málo nosené. Aktuálne po výmene batérie, vrátane tlakovej skúšky. Hodinky sú vodotesné do 100M.
Náramkové hodinky CASIO Edifice TwinSensor, ERA-200DB-1A
Hodinky Casio ERA 200DB-1A EDIFICE - Chronograf - Typ hodiniek:Analógové – ukazujú čas pomocou ručičiek / digitálne - displej - Strojček: Quartz/digitál, Casio - Pohon batéria - Quartz SR927W x 2 ( životnosť batérie cca 3 roky ) - Púzdro nerezová oceľ, strieborná farba - Remienok nerezová oceľ - Spodný kryt nerezová oceľ - na závit - Povrchová úprava brúsená oceľ, EDIFICE logo umiestnené na korunke, zadnom veku a remienku - Rozmery 49,8 x 46,7 x 13,1 mm / 93 g - Druh sklíčka tvrdené minerálne - odolné voči poškriabaniu - Ciferník čierno/červený luminiscenčné ručičky a indexy 3 ručičky - hodinová, minútová (ručička sa pohybuje každých 10 s, sekundová ) digitálny displej - (hodiny, minúty, sekundy, pm, am, mesiac, dátum, deň) - LED dióda - biela SUPER ILUMINATOR - Zapínanie trojdielna spona otvárateľná jedným dotykom s poistkou - Vodotesnosť 10BAR - vhodné na voľné potápanie bez kyslíkového prístroja - hodinky sú vodotesné do 10 barov / 100 M. Hodnota metrov sa nevzťahuje na hĺbku ponoru, ale na tlak vzduchu použitého v priebehu testu odolnosti proti vode. (ISO 2281) Funkcie a popis: - Chronograf 1/100s - analógové hodinky s ručičkovými stopkami - Tachymeter -stupnica na číselníku alebo vonkajšom krúžku okolo skla a slúži k odpočítaniu rýchlosti v km/hod. Pomocou tejto stupnice a sekundovej ručičky chronografu môžete určiť rýchlosť. - LED dióda - biela (super iluminátor) Super svetlo rozsvieti číselník s vysokým jasom bielej LCD., Auto spínač osvetlenia - svetlo sa automaticky rozsvieti pri naklonení hodiniek smerom k tvári, voliteľná dĺžka osvetlenia, dosvit odolné voči magnetickému pôsobeniu - Teplomer - rozsah zobrazenia: -10 až 60 ° C (14 až 140 ° F), Zobrazovacia jednotka: 0,1 ° C (2 ° F) - Twin Sensor - kompas digitálny - Twin Sensor, s korekciou detekovania magnetického severu, Merací rozsah: 0 až 359 °, Meracie jednotka: 1 ° - Stopky - 1/100 sec., meracia kapacita do 24hod./1sec. - Elapsed Time - meria uplynulý čas jednotlivých úsekov v priebehu tréningu, napr. prvých 100m-13s, druhých 100m-15s a tretích 100m prebehol za 20s. - Split time - medzičas 1st-2nd place times - prvý a druhý čas kola svetový čas - 31 časových pásiem (48 miest + Coordinated Universal Time), letný a zimný čas - zapnutie/ vypnutie, Hlavné mesto / Svetový čas vymení mesto 5 x denný alarm s funkciou SNOOZE, opakované budenie napr. po 5 min. - Hodinový časový signál - vypínatelná funkcia - Auto kalendár do r. 2099, aj prestupné roky 12/24 zobrazenie času luneta - jednosmerná chránená korunka
Pánske náramkové hodinky Casio Edifice
Odolné štýlové hodinky z nehrdzavejúcej ocele. Kombinované ručičkové + digitálne. Funkcie: svetové časy, teplomer, podsvietenie, luminiscrnčné ručičky, dátum, stopky, vodeodolnosť 100m. Model Casio 4334 EFA 121 Bude treba vymeniť baterku. Viac foto: