bazár, predaj, inzercia, predám

CASMAR RK - Lukratívny priestor v centre mesta

Kategória: Obchodné priestory

CASMAR RK – Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom, lukratívny priestor s multifunkčným využitím.

Priestor je situovaný na vynikajúcej adrese a to priamo v centre mesta vo dvore meštiackeho domu s prístupom 24/7 ako od ulice Vajanského tak aj od ulice Hlavná.

Od ulice Vajanského je vstup riešený bránou na diaľkové ovládanie s možným vjazdom auta do dvora a od Hlavnej ulice je vstup len peší taktiež s bránou s možnosťou uzatvoriť na noc.

Časť domu v ktorom sa nachádza priestor prešla postupnou rekonštrukciou (nové okná a dvere, fasáda, nová el. brána, rozvody atď...)

Priestor má 114 m2 podlahovú plochu + sociálne zázemie.
Rozdelený je na 4 časti, ktoré sú kompletne prepojené a priechodné, má 3 samostatné vstupy čiže je možnosť mať z toho 3 samostatné miestnosti alebo 2 väčšie.

K priestoru prislúcha aj sociálne zázemie s možnosťou rozdelenia na 3 x toalety (zamestnanecké, pánske a dámske) a menší sklad.

Priestor sa prenajíma v stave holo s vybavením: 2 x klimatizácia, kúrenie radiátormi, pripojené na všetky siete (voda, kanalizácia, elektrina, plyn a internet). Siete majú samostatné merače.

V dávnej minulosti bol priestor využívaný na gastro prevádzku a preto v ňom z časti zostala aj kuchyňa po rekonštrukcií odsávania a plynový šporák s drezom na riad.

Takže priestor je vhodnou voľbou na opätovné vzkriesenie gastro prevádzky s krásnymi klenbovými miestnosťami s možnosťou využitia vonkajšieho prístrešku ako terasa na atraktívnej adrese v centre mesta. (K dispozícií je aj nová vizualizácia možného vzhľadu reštaurácie).

Priestor je však multifunkčný, takže medze sa fantázií nekladú, okrem gastro prevádzky je využiteľný aj na služby, obchod, kancelárie alebo ambulanciu. V tom prípade môže vonkajší prístrešok slúžiť ako parkovisko pre 2 – 3 autá / motorky/ bicykle.

Pre viac informácií o cene a obhliadky ma kontaktujte na tel.č: Ondrej Cíferský
CASMAR RK - Lukratívny priestor v centre mesta
Podobné inzeráty
RK CASMAR ponúka na prenájom obchodno administratívny priest
RK CASMAR ponúka na prenájom obchodno administratívny priestor v CENTRE MESTA TRNAVA Obchodný priestor sa nachádza na Hviezdoslavovej ulici a jeho výmera je 80 m2. Priestor je vhodný na prevádzku alebo kanceláriu. Úprava priestoru je možná po vzájomnej dohode. Priestor má skvelú polohu v centre mesta a je tvorený dvomi miestnosťami. Cena prenájmu je 1000 /mesiac bez energií+dohoda možná V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo a vypracovanie zmluvnej dokumentácie. Info. a obhliadky: Greta Gašparová , gasparova@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
RIO RELAX CENTRUM - posledné 3 priestory voľné od 7,-€/m2
--> POSLEDNÉ VOĽNÉ PRIESTORY v oddychovo-relaxačnom centre RIO RELAX centrum. Výborná posledná možnosť využiť voľné priestory v budove s modernými službami a na perfektnom mieste v centre mesta. Ponúkame vám prenájom 3 posledných priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878. Kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy od 7 m2 viď fotku pôdorysu. Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy. Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej OTP banky a DEPEČKA. INTERNET k nájmu ZDARMA !!! Veľkou výhodou priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. Taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom/klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni. Uvedené ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . Všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. Na základe dohody možnosť montáže novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny. PRÍZEMIE Priestor č.1 26m2 PRENAJATÝ Priestor č.2 10m2 PRENAJATÝ Priestor č.3 68me PRENAJATÝ Priestor č.4 48m2 480,-€ VOĽNÝ 1. POSCHODIE Priestor č.10 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.11 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.12 10m2 100,-€ VOĽNÝ Priestor č.13 10m2 100,-€ VOĽNÝ 12 A 13 priestor - prechodný Priestor č.14 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.15 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.16 25m2 PRENAJATÝ Priestor č.17 34m2 PRENAJATÝ Priestor č.18 24m2 PRENAJATÝ Priestor č19 48m2 PRENAJATÝ Priestor č.20 15m2 PRENAJATÝ TEL. KONTAKT: ,
Posledná možnosť – Posledné 3 priestory - AKCIA od 7eur
--> POSLEDNÉ VOĽNÉ PRIESTORY v oddychovo-relaxačnom centre RIO RELAX centrum. Výborná posledná možnosť využiť voľné priestory v budove s modernými službami a na perfektnom mieste v centre mesta. Ponúkame vám prenájom 3 posledných priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878. Kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy od 7 m2 viď fotku pôdorysu. Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy. Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej OTP banky a DEPEČKA. INTERNET k nájmu ZDARMA !!! Veľkou výhodou priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. Taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom/klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni. Uvedené ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . Všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. Na základe dohody možnosť montáže novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny. PRÍZEMIE Priestor č.1 26m2 PRENAJATÝ Priestor č.2 10m2 PRENAJATÝ Priestor č.3 68me PRENAJATÝ Priestor č.4 48m2 480,-€ VOĽNÝ 1. POSCHODIE Priestor č.10 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.11 17m2 PRENAJATÝ Priestor č.12 10m2 100,-€ VOĽNÝ Priestor č.13 10m2 100,-€ VOĽNÝ Priestor č.14 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.15 21m2 PRENAJATÝ Priestor č.16 25m2 PRENAJATÝ Priestor č.17 34m2 PRENAJATÝ Priestor č.18 24m2 PRENAJATÝ Priestor č19 48m2 PRENAJATÝ Priestor č.20 15m2 PRENAJATÝ TEL. KONTAKT: ,
Lukratívny priestor 65 m² + Parking / Hlavná ul. / CENTRUM
Exkluzívne NA PRENÁJOM: Splňte si svoj sen… Otvorte si svoju novú kanceláriu, sídlo firmy, showroom, salón alebo kaderníctvo, priamo v srdci mesta na najlepšej adrese. Andrej Ďurica a realitná spoločnosť CassaReal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúkajú na prenájom lukratívny nebytový priestor v Starom meste, na začiatku HLAVNEJ ulice, nachádzajúci sa vo dvore na prízemí, priamo pri nám. Maratónu mieru V HISTORICKOM CENTRE mesta Košice. Dispozícia ponúka: – 2 veľkorysé miestnosti (23 m² + 21 m²) – 2 menšie miestnosti (kancelária 9 m² + sklad 5m²) – 2 x WC – chodba + zádverie – Parkovacie miesto vo dvore priamo pred vstupom Priestor s bezbariérovým vstupom z ulice je po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii, ponúka vstup s nájazdovou rampou a úžitkovú výmeru: 65 m2 Krásne 3,5 m vysoké klenbové stropy, hrubé tehlové múry a moderná el. rekuperácia vzduchu zaručujú príjemnú klímu a ideálne pracovné prostredie po celý rok. V každej miestnosti sa nachádza samostatný prívod vody a umývadlo, v súčasnom stave je teda priestor bez úprav vhodný ako akákoľvek prevádzka slúžiaca napr. aj pre starostlivosť o telo, salón či ambulantú starostlivosť. Priestor je teda voľne využiteľný na akýkoľvek typ prevádzky s ideálnym bezbariérovým vstupom z ulice: – Obchodná prevádzka / Predajňa / Salón / Kozmetika / Showroom / Kancelária / Sídlo firmy / Právnická kancelária / Ordinácia atď… – Parkovanie: je možné priamo vo dvore Do prevádzky sú privedené všetky IS (plyn, elektrina, voda, kanalizácia) + T-com internet. Úsporu energií a dobrú klímu zabezpečuje inštalovaná rekuperácia s diaľkovým ovládaním. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom. Priestor je chránený zabezpečovacím systémom. – Orientácia okien: do dvora / sever – Nehnuteľnosť je ihneď voľná Výhody: ———— – Lukratívna poloha – HLAVNÁ ul. / Historické centrum mesta Košice – PARKOVACIE státie vo dvore V CENE – Bezbariérový vstup – Kvalitná kompletná rekonštrukcia – Pohodlné zásobovanie 24/7 (mimo pešej zóny) Nezmeškajte tento lukratívny priestor priamo V CENTRE… CENA + PARKOVACIE STÁTIE: 770,-€ / mesiac / bez DPH Energie vo výške cca 150,-€ sú hradené nájomcom, podľa typu a náročnosti prevádzky. Požadovaný je 2-mesačný depozit + prvá platba pri nástupe na prenájom. Viac INFO telefonicky: Andrej ĎURICA / Senior maklér – CassaReal durica@ -= CassaReal / Váš spoľahlivý partner v realitách =-
Príprava 1. kola dražby 10 nebytových priestorov a 1 garáže
Adresa: ul. Stöcklova č. 77/32, Bardejov Nebytový priestor č. 16 sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, je využívaný ako sociálne zariadenia. Má výmeru 16,74 m2. Nachádzajú sa tu WC pre mužov a WC pre ženy s predsienkami a miestnosť pre upratovačku. Podlahy sú z keramickej dlažby. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 20 sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, je využívaný ako garáž, prístupná z átria. Má výmeru 22,45 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z cementového poteru. Vráta sú plastové s elektrickým pohonom. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 22 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 8,56 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z keramickej dlažby. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 23 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 10.50 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z keramickej dlažby. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 24 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 35,94 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z cementového poteru. Radiátor je oceľový panelový. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 25 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 23,11 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z keramickej dlažby. Radiátor je oceľový panelový. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 26 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 16,94 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z PVC. Radiátor je oceľový panelový. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 27 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 8,76 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z PVC. Radiátor je oceľový panelový. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 28 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako bar. Má výmeru 83,54 m2. Nachádza s tu miestnosť baru, chodba a sociálne zariadenia pre mužov a ženy. Radiátory sú oceľové panelové. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 29 sa nachádza v 1. PP polyfunkčného domu, slúži ako sklad. Má výmeru 9,31 m2. Oceňovaný nebytový priestor má hladké štukové omietky. Podlaha je z PVC. Radiátor je oceľový panelový. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty. Nebytový priestor č. 30 sa nachádza v 2. PP polyfunkčného domu, ako sklad. Má výmeru 33,56 m2. Pozostáva z dvoch miestnosti. Podlaha je z cementového poteru. Elektroinštalácia je svetelná, poistkové automaty.
Ponúkame na prenájom priestranný obchodný priestor
CASMAR RK ponúka na prenájom dvojpodlažný priestranný obchodno kancelársky priestor priamo v centre Trnavy na Paulínskej ulici. Výmera celého priestoru je 800 m2. Dispozične pozostáva : -prízemie -vstupná chodba -sklad -veľký priestor ktorý možno využiť na akékoľvek podnikateľské účely -sklad -samostatné dámske a pánske toalety 2NP -veľký priestor -samostatné dámske a pánske toalety Priestor sa uzamyká elektrickou bránkou. Vstupné dvere sú automatické. Priestor je vhodný na obchodné alebo kancelárske priestory. Cena nájomného je 6 eur/m2 mesačne Bližšie informácie: Greta Gašparová alebo gasparova@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.