bazár, predaj, inzercia, predám

CASMAR - RK - Nadštandardný Bungalov s pozemkom 757m2,Zvončí

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE len u nás vám ponúkame na predaj nadštandardný, samostatne stojaci 4izb bungalov v peknej obci Zvončín nachádza sa v novo vybudovanej časti, len pár minút jazdy autom od krajského mesta Trnava.
Novostavba rodinného domu disponuje rožným, rovinatým pozemkom o rozlohe 757m2. veľkorysá podlahová plocha 199m2 s terasou až 219m2 a zastavaná plocha 241m2.
Rodinný dom je v štádiu hrubá stavba, s pripojením na inžinierske siete (voda, elektrina, kanalizácia).

Dispozícia domu:
- chodba
- priestranná obývačka s spojená s kuchyňou a predprípravou na krb
- spálňa so samostatným šatníkom
- dve samostatné izby
- deve kúpeľne s wc
- samostatné wc pri vstupe
- technická miestnosť
- veľká garáž pre dve autá

Obec Zvončín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a ničím nerušené bývanie pre celú rodinu v tesnej blízkosti mesta Trnava.

Cena nehnuteľnosti v štádiu hrubá stavba je 285 000 €
Možnosť dokončenia do stavu holodom !
Ceny sú uvedené vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať:
MARIÁN OSTRÍŽ

ostriz.m@
CASMAR - RK - Nadštandardný Bungalov s pozemkom 757m2,Zvončí
Podobné inzeráty
3D + VIDEO PREHLIADKA / NOVOSTAVBA Nadštandardný 4i RD v obc
CASMAR RK ponúka na predaj nadštandardný 4i rodinný dom v obci Reca vzdialenej len 2 km od mesta Senec. POZRITE SI DETAILNÚ VIRTUÁLNU A VIDEO OBHLIADKU. RODINNÝ DOM - 4 izbový - 119,45 m2 – terasa 16,56 m2 ( zastavaná plocha 139 m2 ) - na pozemku 521 m2 - obvodové a nosné múry 30 cm tehla - vnútorné priečky 12,5 cm tehla - zateplenie 18 cm polystyrén - 6 – komorové plastové okná s 3 – sklom zn. Salamander - rovná strecha zasypaná štrkom so zateplením a hydroizoláciou - štádium holodom - súčasťou dvojdomu (postavený však ako samostatný, susedný je možné bez problémov zbúrať) - SKOLAUDOVANÝ DISPOZÍCIA - vstupná hala - technická miestnosť - kúpeľňa s WC - samostatné WC - kuchyňa spojená s obývačkou - 3 samostatné nepriechodné izby - krytá terasa DODATOČNÉ INFORMÁCIE - predpríprava na klimatizáciu v každej miestnosti - predpríprava na krb - terasa z impregnovanej borovice - mestská voda + studňa - optický internet - el. podlahové vykurovanie nano-heat (infra) s termostatom v každej miestnosti - alarm - 230 cm výška interiérových dverí - ohrev vody tepelné čerpadlo so zásobníkom - možnosť dokončenia do štandardu (priamo zhotoviteľom, cena cca 20 000 € ) - zásuvky a vypínače zn. Legrand - žumpa 15 m3 (kanalizácia v obci nie je) - parkovanie pre tri autá - elektrická vstupná brána s osvetlením - orientácia juho-východ - zapísaný na katastri, možnosť aj na HÚ LOKALITA Z obce chodí autobus a vlak s priamym napojením na Bratislavu a Senec. V obci je ihrisko, potraviny, základná škola, škôlka. V meste Senec je kompletná občianska vybavenosť - základné a stredné školy, zdravotné stredisko, supermarkety TESCO, Billa, Kaufland, Lidl. Z obce sa dá priamo dostať na Slnečné jazerá. PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 259 000€. Máte svoju predstavu o cene? Nebojte sa mi ju zavolať/napísať. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY – táto cena je vrátane provízie a všetkých základných poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. NAJVÝHODNEJŠIE FINANCOVANIE – bezplatné poradenstvo u našich hypotekárnych špecialistov. BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie. KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI. KONTAKT: - MOBIL: - E-MAIL: sibal@ NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :) RECENZIE OD KLIENTOV - © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
3D + VIDEO PREHLIADKA / Nadštandardná luxusná vila vo vyhľad
CASMAR RK ponúka na predaj nadštandardnú luxusnú vilu vo vyhľadávanej časti Senca – Sadová ulica. Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej a lukratívnej časti Senca s množstvom zelene, napriek tomu sa viete veľmi rýchlo presunúť do centra mesta ako aj na diaľnicu. Nadštandardný projekt s priestranným pozemkom a kombinácia materiálov splní požiadavky aj náročného klienta. RODINNÝ DOM - dvojpodlažný - 5 izbový - Celková úžitková plocha 212,7 m2 (142,07 m2 + 70,63 m2) - Zastavaná plocha 254 m2 - na pozemku 1127 m2 - obvodové a nosné múry 30 cm tehla - vnútorné priečky 12,5 cm tehla - zateplenie 18 cm polystyrén v kombinácii s vatou - vonkajšia biela fasáda v kombinácii s fundermaxom - veľkoformátové hliníkové okná s izolačným 3-sklom zn. Salamander - rovná strecha so zateplením a hydroizoláciou Fatrafol ( môže sa zasypať štrkom, alebo hlinou - zelená strecha ) - SKOLAUDOVANÝ DISPOZÍCIA Prízemie: - vstupná hala - technická miestnosť - kúpeľňa s WC - šatník - samostatné WC - kuchyňa spojená s obývačkou - 2 samostatné izby - krytá terasa Poschodie: - 2 samostatné izby - šatník - kúpeľňa s WC a parnou saunou DODATOČNÉ INFORMÁCIE - predpríprava na klimatizáciu v každej miestnosti - predpríprava na vnútorné žalúzie - krb na tuhé palivo - všetky inž. siete voda, kanalizácia, elektrina, plyn - optický internet - el. podlahové vykurovanie nano-heat (infra) s termostatom v každej miestnosti - alarm + kamerový systém - 230 cm výška interiérových dverí - ohrev vody tepelné čerpadlo so zásobníkom - predpríprava na úpravu vody - vnútorné sadrové omietky - k dispozícii je vypracovaný projekt interiéru – viď fotografie ( steny bez omietky a náteru drevený dekor ) - stavebné povolenie na bazén 3x9m - možnosť dokončenia vonkajšieho oplotenia, terénnych úprav podľa dohody LOKALITA Mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Nehnuteľnosť je v lukratívnej oblasti plnej ticha a zelene, napriek tomu sa viete veľmi rýchlo dostať do centra mesta ako aj na diaľnicu. PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 899 000 €. Máte svoju predstavu o cene? Nebojte sa mi ju zavolať/napísať. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY – táto cena je vrátane provízie a všetkých základných poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie. KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI. KONTAKT: - MOBIL: - E-MAIL: sibal@ NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :) RECENZIE OD KLIENTOV - © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
VIRTUÁLNA PREHLIADKA EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný RD v
V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj nadštandardný tehlový dvojgeneračný rodinný dom v radovej zástavbe lokality Panské pole v obci Zeleneč, typu bungalov so sedlovou strechou. RD v osobnom vlastníctve je postavený na pozemku s rozlohou 219m2. Podlahová plocha domu je 160m2. Kolaudovaný bol v roku 2010. RD je tehlový a priečky sú z dierovanej tehly. Každý RD má samostatný obvodový múr z oboch strán, bublina medzi stenami je vyplnená zvukovou izoláciou. Súčasťou RD je aj garáž s elektrikou aj vodou, pred garážou je prístrešok na ďalšie auto a pred domom je parkovanie pre ďalšie dve autá. Dom sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom, medzi výhody domu patrí klimatizácia hore aj dolu, kamerový systém vonku prípojky na internet Swan, Skylink TV, anéna na wifi pripojenie, elektrické žalúzie na prízemí, strešné okná zn. Roto, tieniace rolety na strešných oknách, zasklená terasa s ohrievačom, samostatný kotol, batériová závlaha v trávniku na dvore. Dispozícia domu: Prízemie: - zádverie so schodiskom - chodba - izba - kuchyňa s jedálenskou časťou - obývacia izba - chodba - spálňa so šatníkom - samostatná toaleta - kúpeľňa s vaňou Poschodie: - obývacia izba s halou - spálňa - miestnosť s predprípravou na kuchyňu - samostatná toaleta - kúpeľňa so sprchovým kútom - izba Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 200 €. Obec Zeleneč je vzdialená iba 5km od Trnavy a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, autobusová zastávka. Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava. Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1. Cena nehnuteľnosti: 290.000€. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@) © Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
CASMAR - RK - Ponúka 4izb Novostavbu Nízkoenergetického RD v
Exkluzívne CASMAR RK ponúka na predaj 4izb novostavbu, inteligentného, nízkoenergetického drevo domu vo vyhľadávanej časti Trnavy na Kamennej ceste. Samostatne stojací bungalov disponuje výmerou 90 m2 na príjemnom pozemku 442 m2, zastavanou plochou 105,5 m2. Dom bol postavený značkovou firmou kvalitného výrobcu RYMAYOV ktorá je jedna z top firiem na Slovensku a v Čechách. O teplo domova sa postará elektrické podlahové kúrenie ktoré vie zabezpečiť Fotovoltika 7,22 kW od 1/23, a mesačne náklady na el. energiu cca.30€  Dispozícia: - vstupná chodba - kuchyňa spojená s obývačkou a výstupom na terasa - špajza - 2 x detská izba - spálňa - kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom spojená s WC - samostatné WC s umývadlom - pochôdzna povala  Technické vybavenie domu: - Inteligencia: ovládanie vonkajších žalúzii, alarm, kúrenie 8 zón - Elektrické podlahové kúrenie Fenix - Fotovoltika 7,22 kW od 1/23, mesačne náklady na el. energiu cca.30€ - Terasa krytá sklennov strechou 17m2 - Automatizovane závlahy Rainbird 3 okruhy - Zber dažďovej vody 5m3 - Studňa vŕtaná priemer 200mm - Dve automatické brány výsuvná a otváracia  - Plnohodnotne parkovanie pre 3 auta - Záhradný domček v designe domu 12m2 - Početná okrasná výsadba - Kobercový trávnik zo sietkov proti krtom. Ak hľadáte domček v dobrej časti s príjemným pozemkom vhodný k okamžitému nasťahovaniu a bez ďalších investícii táto výnimočná nehnuteľnosť Vám ponúka pokojné a ničím nerušené bývanie bez zaťaženia stúpajúcich energii za minimálne náklady. Cena nehnuteľnosti je 385.000 €  V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať: MARIÁN OSTRÍŽ 0907 488 445 ostriz.m@
CASMAR RK ponúka RD vhodný na podnikanie v centre mesta Sene
CASMAR RK exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v centre mesta Senca na Šafárikovej ulici. Poloha v centre mesta poskytuje možnosť využitia na podnikateľské účely, bývanie alebo ich kombináciu. RODINNÝ DOM - 5 izbový - úžitková plocha 140 m2 - zastavaná plocha 103 m2 - na pozemku 182 m2 - postavený z pálenej tehly - šikmá strecha s asfaltovým šindlom - podpivničený 25 m2 - povala 20 m2 - krytá terasa pred domom - využívaný na podnikanie a bývanie (Hostinec) DISPOZÍCIA 1. NP - miestnosť s posedením a barom - kuchyňa - obývačka - kúpeľňa s WC - izba - sklad 2.NP - nepriechodná izba - priechodná izba - povala - kúpeľňa s WC DODATOČNÉ INFORMÁCIE - všetky inž. siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia - kúrenie a ohrev vody plynovým kotlom - časť domu bola prispôsobená prevádzke hostinca - voľný ihneď LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v centre mesta Senec. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti – autobusová stanica, Kaufland, Lidl, poliklinika, úrady. Výborná dostupnosť do Bratislavy – rýchle napojenie na diaľnicu. PREDAJNÁ CENA NEHNUTEĽNOSTI JE 239 990€. Máte svoju predstavu o cene? Nebojte sa mi ju zavolať/napísať. NAJVÝHODNEJŠIE FINANCOVANIE – bezplatné poradenstvo u našich hypotekárnych špecialistov. BEZPEČNOSŤ OBCHODU – všetky zmluvy a dokumenty vypracuje naše právne oddelenie. KOMPLETNÝ SERVIS AŽ PO ODOVZDANIE NEHNUTEĽNOSTI. KONTAKT: - MOBIL: - E-MAIL: sibal@ NEKOPÍRUJEM FOTOGRAFIE, NEHNUTEĽNOSŤ SOM OSOBNE VIDEL, NEZAVÁDZAM S CENOU :) RECENZIE OD KLIENTOV - © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
CASMAR RK- krásny rodinný dom v Trnave
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS- RK CASMAR ponúka na predaj veľký 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom na rovinatom pozemku o rozlohe 925 m2 priamo v Trnave na Petzvalovej ulici. Dom sa nachádza v pokojnej časti Trnavy, časť Tulipán. Podlahová plocha domu je 108 m2 Úžitková plocha domu je 216 m2 Výhodou tejto nehnuteľnosti je priestrannosť domu pre viacgeneračnú rodinu. Kompletná rozsiahla rekonštrukcia prebehla v roku 2015, kde boli na dome ponechané iba obvodové múry a následne bol znova vystavaný. Na výstavbu boli použité výhradne kvalitné stavebné materiály. Počas rekonštrukcie bola vytvorená nadstavba 2.NP. Taktiež prebehli na pozemku exteriérové úpravy. K domu prislúcha garáž, v ktorej sa nachádza samostatná technická miestnosť - dielňa. Je z časti podpivničený, v pivnici sa nachádza práčovňa. Bezproblémové parkovanie aj pred domom alebo vo dvore. Dom sa predáva kompletne zariadený. Dispozícia domu : 1NP -chodba -obývacia izba -detská izba -kúpeľňa spojená s toaletou -kuchyňa 2NP -izba využívaná ako šatník -detská izba -spálňa -kúpeľňa spojená s toaletou Výhody domu: -veľký pozemok s možnosťou výstavby ďalšieho domu -výkonná klimatizácia ktorá bez problémov vychladí celý dom -bezproblémové parkovanie pre viac áut -nízke mesačné náklady V tejto lokalite sa nachádza úplná občianska vybavenosť. V blízkosti OC SOFI a OC ISLAND. Cena nehnuteľnosti je 485 000 eur vrátane provízie RK. V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie informácie: Greta Gašparová alebo gasparova@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.