bazár, predaj, inzercia, predám

Cavalli prsteň

Kategória: Hodinky

Predam novy,nenoseny prsteň Cavalli.
Cavalli prsteň
Podobné inzeráty
Hodinky Just Cavalli
Predám originál hodinky Just Cavalli v top stave. Cena 40€
Roberto Cavalli ružové kožené hodinky
Predávam tieto designérske hodinky Roberto Cavalli. Hodinky majú krásne detaily, sú zdobené kamienkami a majú kvalitný kožený remienok. Nenosím ich, nakoľko sú mi už veľké :(.
damske hodinky roberto cavalli
damske hodinky roberto cavalli R7253270017 bez jedineho poskodenia mineralneho sklicka ako aj puzdra a remienku hodiniek ktore su po kompletnom prelesteni hodiny su pohanane strojcekom miyota ktory je po vymene baterie sirka nerezoveho puzdra ako aj remienku je 33 mm priemer remienku je 55 mm
SWATCH dámske & dievčenské hodinky + Oceľový prsteň
Hodinky sú kvalitnej Švajčiarskej značky SWATCH. Super stav je potrebné iba vymeniť batériu. CENA HODINIEK 15€ PRI ZAKÚPENÍ AJ PRSTENA VÝHODNÁ CENA 25€! Oceľový prsteň značky SWATCH vnútorný priemer 19mm. Nenosený iba skladovaný kedže nesadla veľkosť. CENA za Prsteň 13€ (samostatne) Cena + 3€ poštovné (platba vopred na účet), alebo Osobný odber po dohode v BA. KONTAKT: ak je záujem, píšte Len SMS správu na tel.č: .
BRILIANTOVY PRSTEŇ
PREDAM BRILIANTOVY PRSTEŇ, VHODNÝ AKO DAR KEĎŽE JE NOVY A NEPOUŽÍVANÝ, VSETKY DOKLADY AKO CERTIFIKÁT PRAVOSTI A DOKLAD O KÚPE SAMOZREJMOSŤOU,MOZNA VYMENA ZA INÉ ZLATO, DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Just Cavalli hodinky
Min. nosené, plne funkčné, koženyl remienik, osobne Trnava, poštou po úhrade na účet, veci neberiem naspať