bazár, predaj, inzercia, predám

Cedula četnictvo

Kategória: Zberateľstvo

Zháňam smaltované cedule / tabule četnícka stanica, žandárska stanica a ich varianty. Ponúknite.
Cedula četnictvo
Podobné inzeráty
Cedule,  tabule plechové,  reklama....
Predám reklamné predmety značky kofola: Kofola veľká Ceduľa 30€ Kofola malá plechová cedula 20€ Bočná reklama kofola 15€ Podnos nový 10€ MAGGI veľká lisovaná cedula 56€ vyrobca - 2007 PERSIL lisovaná cedula PREDANÉ!!! Rozmery sú na fotografií, viac informácií e-mailom. Telefón nedviham, ďakujem veľmi pekne za pochopenie. Tovar odosielam až po úhrade vopred na účet zasielkovnou alebo poštou. Na dobierku neposielam!!!
Plechová ceduľa s retro motívom
Originálna plechová ceduľa s retro motívom použite. Kus 15€
Tabula a ceduľa Slovenský znak.
Dobrý deň mám záujem o totožné smaltované cedule a tabule zo statným znakom Slovenským. Ponúknite z hocijakým nápisom a aj v zlom stave. Píšte na email. Za každú v bezchybnom stave platím 200 eur. ceduľa, tabula, vývesný znak.
Pošva na šabľu vzor 29 - četníctvo, žandárstvo - KÚPIM
Do svojej zbierky kúpim samotnú pošvu na četnícku/žandársku šabľu vzor 29., viď fotografie, aj horší stav. Prosím ponúknite, ďakujem. T.Igaz@
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM - 3.4. - 10:44 Na zberateľské a dokumentačné účely, a pre potreby novo-pripravovanej publikácie odkúpim predmety týkajúce sa príslušníkov orgánov bezpečnostného aparátu prvej Slovenskej republiky 1939 - 1945, najmä príslušníkov Zboru žandárstva Slovenskej republiky- žandárov.Osobitne mám záujem o kúpu žandárskej uniformy a brigadírky(viď foto)a jej súčastí. Zaujímajú ma tiež fotografie, fotografické tablá, služobné legitimácie, osobné služobné knižky, kmeňové listy, osobné spisy,predpis o rovnošate pre žandárstvo/četníctvo a rôzna iná dokumentácia po žandároch z pozostalosti. Tiež mám záujem aj o rôzne výstrojné súčiastky či osobné veci, kalendáre, príručky, služobné inštrukcie, fotografie žandárskych staníc,smaltované žandárske tabule, prípadne aj ústne info. Viď foto. Ponuky s cenami prosím zasielať na mail. T.Igaz@ , prípadný kontakt sms. Odkúpim za VAŠU CENU! Za žandárske veci platím najviac.
četník, četníctvo, četn
Dobrý deň pre náš historický polygón hľadáme artefakty k prvorepublikovému četníctvu, žandárstvu: daktyloskpický kufrík, kalendáre četníctva, žandárstva, obal na četnícke pomôcky, četnícky vysiaci zámok, dislokačnú mapu pre četnítctvo, polné kukáto - dalekohľad, četnickú - trúbku polnicu, kompas značený čet, obal na služobnú legitimáciu, staničná kniha, príručky, fotografie, príručky, súčasti uniforiem, písomnosti, smaltované cedule, súčasti uniforiem, brigadírky. Ponúknite