bazár, predaj, inzercia, predám

Central s dialkovym startom.

Kategória: Príslušenstvo

Predam novy centralny system na auto s dialkovym startom a startovanim na gombik.
System je novy, chcel som ho dat do auta, zial predalo sa.

Preferujem osobny odber !
Na dobierku neposielam!
Viem poslat kurierom po zaplateni vopred + 5€
Central s dialkovym startom.
Podobné inzeráty
Autonabíjačka so štartom--6V-12V MAR-POL - nová
Inzerát platí do zmazania tel.O91O244185 Autonabíjačka MAR-POL M82492 slúži pre nabíjanie auto akumulátorov s napätím 6V / 12V a má funkciu ŠTART, čo znamená, že nabíjačka sa dá využiť ako štartovací vozík pri vybitom akumulátore, pri potrebe naštartovania auta. Nabíjačka so štartom je zariadenie potrebné v každej garáži, dielni, rovnako ako v autoservisoch a farmách. Zariadenie je navrhnuté pre nabíjanie ako 6V, tak 12V. Nabíjačka sa vyznačuje malými rozmermi a masívnym kovovým puzdrom odolným proti mechanickému poškodeniu a opotrebovaniu. Má vstavaný ampérmeter, ktorý umožňuje ovládať nabíjanie a presne čítať okamžitý prúd. Ampérmeter tiež umožňuje určiť úroveň nabitia batérie. Konce káblov sú vybavené silnými svorkami, ktoré zaručujú presnosť nabíjania. Zariadenie je vďaka svojim malým rozmerom a vynikajúcim parametrom extrémne univerzálne a praktické a ľahko sa skladuje. Táto nabíjačka môže nabíjať všetky 12V olovené batérie. Technické parametre: Napájacie napätie: 230 V Výstupné napätie: 6V / 12V Maximálny nabíjací prúd: 15 A Štartovací prúd: 100 A Podporované batérie: 60 - 200 ah Frekvencia: 50/60 Hz Nabíjací prúd: 2,5-15A Príkon: 400 W Čistá hmotnosť: 5,5 kg Preferujem osobný odber.Po dohode pošlem aj poštou poštovné: balík na poštu +5,4€ balík na adresu 6,4€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+4,2€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+5,2€ Pozri všetky moje inzeráty.Klikni na moje meno
Auto nabíjačka so štartom--12V-24V - nová
Inzerát platí do zmazania tel. Autonabíjačka GZL70 slúži pre nabíjanie auto akumulátorov s napätím 12V / 24V a má funkciu ŠTART, čo znamená, že nabíjačka sa dá využiť ako štartovací vozík pri vybitom akumulátore, pri potrebe naštartovania auta. Technické parametre: Napätie 230V, 50Hz Nabíjacie napätie 12V / 24V Nabíjanie akumulátora 12V - 40A, 24V - 35A Nabíjací prúd: 60A Štartovací prúd: 180A Nabíjanie pri 12V a 24V od 50Ah do 500Ah hmotnosť cca 12kg Preferujem osobný odber.Po dohode pošlem aj kuriérom+11€ Pozri všetky moje inzeráty.Klikni na moje meno
Sada centrálneho zamykania s diaľkovým ovládaním
Univerzálna sada diaľkové ovládania centrálneho zamykania a pohonmi s ťahom 5 kg. Sada aplikovateľná prakticky na akékoľvek auto. Regulátor umožňuje riadiť centrálne zamykanie, diaľkové ovládanie a rozširuje funkčnosť celého súboru týchto charakteristík. Prvá verzia s vystrelovacím kľúčom-32€ Druhá verzia s diaľkovým ovládaním-27€ Vlastnosti: Diaľkové Zap / Vyp- Funkcia: lokalizovať vozidlo- Vstup na sirény, impulzná signalizácia pri zatváraní / otváraní. LED dióda (signalizácia ako pri autoalarme) Zatváranie okien, dotváranie okien umožňujúce s komfortného modulu. Elektro / pneumatické centrálne zamykanie (impulzy 0.7si 3s) Hlavný motorček (5 káblov) 1x - signál od pohonu pre otvorenie ostatných. Ostatné motorčeky (2 káble) 3x Osobné stretnutie v ZA, alebo posielam aj na dobierku kuriérom.
Predám 1DIN autorádio s farebným displejom a diaľkovým DO
Predám 1DIN autorádio s farebným displejom a diaľkovým ovládačom DO viď foto.Cena je pevná. Kontaktovať emailom. Ak čítate inzerát je stále aktuálny.Vzhľadom na vek bez záruky. Prosím kontaktovať iba seriózní záujemci.
Centrál na DO - elektricky s diaľkovým ovládaním
2 ks PO UHRADENI POSTOVNEHO VOPRED NA UCET POSLEM NA DOBIERKU
Polo 6n2 - central ( vzduchový kompresor )
Predám vzduchový kompresor na central . Polo6n2 Je nefunkčny , ale možno niekto využije na nejakú súčiastku , alebo si ho opraví . Cena dohodou . Ak máte záujem kľudné mi zavolajte alebo sa spojíme mailom .