bazár, predaj, inzercia, predám

Cerpadlo

Kategória: Náradie

Cerpadlo na vodu Gardena nove nepouzivane tak ako na foto
Cerpadlo
Podobné inzeráty
Valček, detektor kovov, rycie pero, vŕt. čerpadlo
Predám nový valček s hrotmi na vyrovnávanie nivelizačných a stierkových hmôt za 10€ bez poštovného. Predám nový detektor kovov a el. vedenia v stenách (pri rôznych stavebných prácach) za 15€ bez poštovného. Predám nové rycie pero s nadstavcami na opracovanie pri rôznych modelárskych a kutilských prácach) za 10€ bez poštovného. Predám nové vŕtačkové čerpadlo, slúži na prečerpávanie vody ale aj iných kvapalín pre akvaristov a remeselníkov za 15€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar posielam až po uhradení ceny vopred na účet).
motorové kalové čerpadlo Wacker PT2A
Kalové odstředivé čerpadlo s benzínovým motorem Honda GX160, zvládne pevné částice až do velikosti 25mm, Průměr sací a výtlačné hadice 50mm, sací výška až 8m, dopravní výška až 30m, průtok až 46m3/hod, hmotnost 61kg málo používané 15000,- CZK Ostrava
2 Roky záruka LEPŠIA VÝKONNA  WAPKA s tlakom 45bar,2 x bat
Pre viac inzerátov kliknite na meno Mates na konci inzerátu. Všetko naše náradie funguje na čiernu batériu MAKITA 18V Zaruka 2 roky !!! Volajte aj cez sviatky do 20.00 na Výkonná tlaková umývačka 45 BAROV 2 x batéria a nabíjačka v cene.Pasuje batéria MAKITA 18V + záruka! !!! NOVÁ VÝKONNEJŠIA GENERÁCIA TLAKOVÉHO ČISTIČA NA BATÉRIU MAKITA 18V ::::::::::::::::::: Obsahuje jednu hrubú a jednu tenkú batériu Dokopy 2 x batérie 21V 5AH a 2.0 Ah 21V nabíjačka + príslušenstvo - Cena za veľkú wapku je 69€ - Cena za veľkú wapku bez batérie je - 59€ Cena za skladaciu nádobu 10litrov je 10€ __________________________________ Balenie veľkej wapky obsahuje 2 x batéria 2.2Ah 18V 1 x nabíjačka 5 M hadica 1 x Umývacie čerpadlo 1 x Predlžovacia tyč s multi tryskou 1 x nádrž na aktívnu penu Výdrž na obe batérie dokopy je 60 minút práce __________________________________ - PARAMETRE od výrobcu - Tlak 4,75Mpa / 45Barov - Prietok vody 5L/min - Výkon 1500W :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: AKU WAPKA s vlastným zabudovaným čerpadlom, Nepotrebujete nijaký pevný prívod vody alebo 220V Hadicu hodíte do nádoby s vodou ako je napr. vedro , sud na dažďovú vodu a môžete pracovať Vapka je vhodná na umývanie karosérií, operatívne očistenie blata na rôzne veľkých kolesách na karosériu auta , motorky, štvorkolky od saharského piesku, na polievanie záhrady a kopec možného iného využitia Wapka je niekoľko násobne lepšia ako od značky Parkside ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Osobný odber v Bardejove Na dobierku posielam kuriérom DPD u vás doma reálne do 24 hodín od odoslania !!!
Predlžovačka, predlžovací kábel 380V(400V)
Ponúkam na predaj kvalitný predlžovák s gumovou izoláciou 4x2,5mm, štvorkolík. PROFI, nový, dĺžka 15m. Určený pre štvorvodičové zapojenie. Odolný do náročného prostredia. Koncovky na predlžovačku môžem vymeniť podľa potreby. Kábel je odborne zapojený oprávnenou osobou, podľa platnej vyhlášky o bezpečnej práci s elektrickými zariadeniami. Možnosť použitia na cirkulár, čerpadlo, kompresor, miešačka, šrotovník, mlynec, mlynček, píla, cinkulárka, štiepkovač, drtič, lis, brúska, drvič, hobľovačka, fréza, zváračka, štiepačka, elektromotor, bojler, vŕtačka, centrála, stavebný kábel, generátor, dielňa a iné. Pošlem poštou na dobierku. Volajte , alebo píšte na email.
karburator
karburator na centralu benzinove čerpadlo motory
AKU WAPKA 35 BAR BAT 5ah 388VF AKO za DVE 88VF
Nie je wapka ako wapka. Overená rokmi predaja iba od 43€ a 1 x bat + záruka Volajte iba do 20.00 : Zaruka 2 roky !!! Tlakový čistič na čiernu batériu MAKITA 18V Tlak 35bar Balenie wapky obsahuje 1 x batéria 5Ah 18V 388VF + možnosť dokúpiť dalšiu 388VF 5ah bateriu ku wapke za 15€ 1 x batéria 5Ah 18V 388VF je ako za dve malé batérie 88VF 1 x nabíjačka 5 metrová hadica 1 x Umývacie čerpadlo 1 x Predlžovacia tyč s 2 x tryskou 1 x nádrž na aktívnu penu Výdrž 45 minút práce na jednu batériu - Cena za wapku bez batérie je 43€ - Cena za wapku 1 x batérie 5AH je 53€ - cena za 10 litrovú skladaciu harmonikovú nádobu s kohútikom je 10€ + možnosť dokúpiť dalšiu 388VF 5ah bateriu ku wapke za 15€ _______________________ AKU WAPKA s vlastným zabudovaným čerpadlom, Nepotrebujete nijaký pevný prívod vody alebo 220V Hadicu hodíte do nádoby s vodou ako je napr. vedro , sud na dažďovú vodu a môžete pracovať Vapka je vhodná na umývanie karosérií, operatívne očistenie blata na rôzne veľkých kolesách na karosériu auta , motorky, štvorkolky od saharského piesku, na polievanie záhrady a kopec možného iného využitia Wapka je niekoľko násobne lepšia ako od značky Parkside __________________________________ Osobný odber možný v Bardejove Posielam kuriérom DPD u vás doma reálne do 24 H odo odoslania