bazár, predaj, inzercia, predám

Čerpadlo bosch

Kategória: Umývačky riadu

Predám čerpadlo s ohrevom bosch,takmer nove,pol roka používané. kód produktu
1BS3615-6la. Cena 80 eur
Čerpadlo bosch
Podobné inzeráty
Rozpredám umývačku riadu bosch
Predám náhradné diely na umývačku riadu Bosch SMI40E25EU/2D. Obehové čerpadlo s ohrevom bosch e, takmer nove pol roka používané-80 eur Vypustacie čerpadlo -20 eur Pánty zo strunami -15 eur Kôš spodný -30 eur Kôš na príbor -15 eur Kôš vrchný-45 eur Elektronika bočná -70 eur Zmiesavač-40 eur Nádoba na sol-40 eur Privodny kábel 10 eur Ostrekovacie rameno vrchne-10 uer Ostrekovacie rameno spodné-10 eur
Čerpadlo s ohrevom Bosch 9000.946.120
Predám funkčné použité čerpadlo do umývačky riadu značky Bosch
Čerpadlo
Ponúkam nové univerzálne vypuštacie čerpadlo pre umývačku riadu 40W. K čerpadlo je 3x príruba. Brandt, Fagor, Elektrolux, Bosch, Whirlpool, AEG , Beko ....
Umývačka značky Bosch
Predám umývačku značky Bosch v top stave. Používaná 2,5 roka 1x do týždňa. Kupovali sme ju za 408€, v cene je 5 ročná záruka. Predávame za 250€. Viac info v priloženom linku. Predávame z dôvodu rekonštrukcie, podľa mňa najlepšia umývačka akú svet videl :) Osobný odber okres Senec.
Umývačka riadu Bosch
Predám túto Bosch umývačku. Zavadzia nám zbytočne v pivnici . Bola kúpena pred plánovanou renováciou kuchyne, ktorá sa ale neuskutočnila. Stojí nepoužitá približne 3 roky. Jediná chybička su mierne obité dvere, viď obrázok. Otec ju pri prenose nevhodne založil. Nová stála vtedy okolo 600€ Cena dohodou V prípade záujmu odpovedám aj na SMS.
Diely na umývačku riadu ELEKTROLUX, AEG, BEKO,...
Predám diely z umývačky ELEKTROLUX, ktoré sa používajú aj v iných značkách. Na myčke pustila elektronika po 2,5 roku. Diely sú ako nové. - Obehové čerpadlo, motor čerpadla: - Vypúšťacie čerpadlo: - Ventil elektrický /regulátor prietoku/rozdeľovač vody do ramien: - plavákový snímač: Ak by mal niekto o niečo záujem, nech ma kontaktuje. Dohodneme sa.