bazár, predaj, inzercia, predám

Čerpadlo s tankovacou pištoľou

Kategória: Ostatné

Predám čerpadlo s tankovacou pištoľou
Čerpadlo s tankovacou pištoľou
Podobné inzeráty
Súprava s multifunkčnou striekacou pištoľou-PLUS
Súprava na mnohé úlohy v oblasti zavlažovania. Súprava s multifunkčnou pištoľou sa prispôsobí rôznym potrebám na rôznych miestach. Súprava s multifunkčnou pištoľou Plus zavlažuje bez kvapkania a má 4 tvary rozstrekovaného prúdu: sprcha, bodový a plochý prúd ako aj jemná rozprašovaná hmla. Takto zvládne multifunkčná striekacia pištoľ nie len zavlažovanie, ale aj čistenie. Otočná rukoväť s aretovateľnou spúšťou sa dá nasmerovať dopredu alebo dozadu a umožňuje individuálne a pohodlné používanie. Súprava okrem toho obsahuje 2 kvalitné univerzálne spojky.
Nádrž na Naftu - tankovania stanica s vydajnym stojanom
Predávam zo zanikajúcej spoločnosti nádrž na PHM - naftu - diesel. Zánovná Nádrž na naftu s IBC kontajnerom, FDI 1000 12-24-230 V S výdajným stojanom: Komplet nádrž na naftu o kapacite 1000l s čerpadlom, počítadlom, tankovacou pištoľou, 4m dlhou hadicou a filtrom. Špecifikácia: čerpadlo 80l/min automatická výdajná pištoľ antistatická výdajná hadica mechanický prietokomer filter s odlučovačom prípadných nečistôt orientačná stupnica po 100 litroch na nádrži Čerpadlo (220v) Cena nádrže: 499€
Nádrž na naftu
predám nádrž na naftu objem 6000 litrov tankovacie čerpadlo s tankovacou pištolou
Detský záhradný domček Little Tikes
Ponúkam na predaj tento užasný záhradný Mestský domček od americkej spoločnosti Little Tikes, ktorý ponúka deťom interaktívnu zábavu. Štyri rôzne motívy umiestnené na stenách domčeka stimulujú k tvorivej hre plnej fantázie. Zadná stena so športovým motívom je vybavená basketbalovým košom, futbalovou bránkou a kruhovými terčami na hádzanie lôpt. Pravá sena s čerpacou stanicou je vybavená tankovacou pištolou, telefónom a špeciálne tvarovanými detailmi. Ľavá stena s obchodom - potravinami má veľké okno, je tam bankomat a vnútri nájdete imitáciu pokladnice, trezor, police s potravinami a tvarované detaily. Škola vo vnútri je vybavená stolíkom, tabuľou, číslami a abecedou. Na prednom paneli je školský zvonček a na dverách otvor-poštová schránka. Domček má vo vnútri takisto jednu stenu vybavenú sporákom, umývadlom, aj dielňou. Veľkou výhodou tohoto domčeka je rôznorodosť, ktorou sa prispôsobí rôznemu štýlu hry podľa aktuálnej nálady detí. Domček má dvojité steny, takže deti sú chránené pred škodlivými účinkami slnka a poveternostných vplyvov. Keďže domček je sám o sebe aj v demonte obrovský, tak v cene domčeka viem grátis zabezpečiť dopravu dodávkou v rámci Košíc a blízkeho okolia (aj v zmontovanom stave by sa mohol vojsť do najmenšej dodávky L1H1-netrebalo by ho rozoberať). Rozobratý má dva strešné panely, a štyri bočné panely-steny. Pokope ho drží niekoľko samorezných skrutiek. Domček je vywapkovaný, pripravený urobiť ešte veľa radosti aj iným deťom niekde aj na Vašej záhrade! Rozmery: d.147cm x š.124cm x v.155cm.
Predam smart vírivku NEW Maximus Zlatohnedá.
Uv-lampa grátis a dodatočná zľava 500eur Štandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS : Rozmer 230 x 230 x 97cm Počet trysiek 136ks Bodové masážne trysky: 82ks Rotačné terapeutické a nastavovacie trysky: 36ks Materiál vane: antibakteriálny Aristech Acrylic (USA) Čerpadlo 1: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 2: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 3: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 4: úsporné obehové čerpadlo s výkonom 0,5 kW Kúrenie: 3,0kW BALBOA USA Riadiaci systém- Balboa (BP6013G3+ TP600 ,ovladanie - 3 TRYSKY) Ozónová dezinfekcia vody Nerezové trysky Integrovaná ochrana proti zamrznutiu Nadštandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS zahrnuté v cene vírivky: SMART ovládanie vírivky cez wi-fi s aplikáciou pre android a apple( vaša vírivka je neustále pod vašou kontrolou) TERMOKRYT Zateplenie základovej dosky PEVNÉ SCHODÍKY INŠTALÁCIU, SPUSTENIE, ZAŠKOLENIE, DOPRAVU Nadštandardný antibakteriálny filtračný systém Zabudovaný systém podávača Aromaterapie vo vírivke grátis!!! Čerpadlo 5: vzduchové čerpadlo-Perličkový kúpeľ s ohrevom vzduchu - trysky: 18ks-Úsporný SpaThermSystém pre úsporu energie ročná spotreba od 150€ do 350€. Bezplatná úvodná konzultácia Pevné izolačné dno + extra izolácia tela vírivky+extra izolácia obloženia vírivky LED osvetlenie pod vodou a LED osvetlenie hladiny vody 43ks 2 x výsuvné LED fontány Led vodopád Vonkajšie Luxusné a exkluzívne LED osvetlenie obloženia s rohovými corner ledkami Osvetlené opierky hlavy: 3ks Programovateľná filtrácia aj pomocou aplikácie Špičkový Americký ovládací a riadiaci systém BALBOA, najlepší a najspoľahlivejší systém na trhu ochrana proti zamrznutiu EXKLUZÍVNY DARČEK- Bluetooth speaker zdarma.
Predám vírivku GECKO s tepelným čerpadlom... Skladom
Kanada- NEW MAXIMUS GECKO : Rozmer 230 x 230 x 97cm Počet trysiek 136ks Bodové masážne trysky: 82ks Rotačné terapeutické a nastavovacie trysky: 36ks Materiál vane: antibakteriálny Aristech Acrylic (USA) Čerpadlá Gecko - Záruka 5 rokov... Čerpadlo 1: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 2: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 3: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 4: úsporné obehové čerpadlo s výkonom 0,5 kW Kúrenie: 3,0kW Gecko-Kanada - ovládací panel Gecko in.k500 - české menu Ozónová dezinfekcia vody Nerezové trysky Integrovaná ochrana proti zamrznutiu Nadštandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS GECKO zahrnuté v cene vírivky: TERMOKRYT PEVNÉ SCHODÍKY INŠTALÁCIU, SPUSTENIE, ZAŠKOLENIE, DOPRAVU Nadštandardný antibakteriálny filtračný systém Čerpadlo 5: vzduchové čerpadlo-Perličkový kúpeľ - trysky: 18ks Bezplatná úvodná konzultácia Pevné dno + extra izolácia tela vírivky+extra izolácia obloženia vírivky+ izolácia spodnej dosky, wifimodul- ovladanie cez aplikaciu. LED osvetlenie pod vodou a LED osvetlenie hladiny vody 43ks Vonkajšie LED osvetlenie rohovými corner ledkami, exclusive- Led obloženie Osvetlené opierky hlavy: 3ks Programovateľná filtrácia aj pomocou aplikácie. EXKLUZÍVNY DARČEK- Bluetooth speaker zdarma. A k tomu TV projector android zdarma. Virivka je skladom.(farba antracit a perla mramor) Cena bez čerpadlá 12.000eur s dph , možnosť kupy bez dph.