bazár, predaj, inzercia, predám

Čerpadlo,solarne čerpadlo ku kotlu,kotol

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam lacno nove, nepouzite kvalitne,vykonné nemecké solarne čerpadlo zn grundfos typ Solar 25-60-180 cena je 110e,ked osobne ,ked postou +5e =115e
Čerpadlo,solarne čerpadlo ku kotlu,kotol
Podobné inzeráty
Kotol na pelety Atmos D 15 P
Predam kotol na pelety Atmos D 15 P, používaný, všetko funkčné, pravidelne servisovany, dovod predaja - zmena vykurovania na tepelne čerpadlo. Cena: Kotol 1.050,- Cena bez dopravy. Kotol v prevadzke od 03/2017. Moznost dodat ku kotlu aj horak na pelety. Horak Atmos A25 novy: 1.150,-. Dopravnik novy: 590,-. info ku kotlu si mozete pozret tu:
Predám kondenzačný plynový kotol Intergas HRE 28/24
Predám používaný závesný kondenzačné plynový kotol Intergas HRE 28/24, hreje kúrenie a s prietokovým ohrevom vody, r.v 2014 spustený do prevádzky 2015, dôvod predaja prechod na tepelné čerpadlo. Ku kotlu SK manuál. Alarm oxidu uhoľnatého, súčasťou kotla. Ventily nie sú súčasťou ceny, ale za doplatok 40eur. Kotol bol vyčistený a vyskúšaný. Na kotol dávam záruku 1rok, možnosť montáže po dohode.
Predám plynový kotol Protherm + prietokový ohrievač Junkers
Predám plynový kotol značky Protherm Medveď 30 KLOM. Parametre kotla na fotke. Kotol je používaný, pravidelne servisovaný. Na kotli je nefunkčný tlakomer (viď foto). Dôvod predaja: kompletná prerábka kúrenia v dome. Ku kotlu tiež predám plynový prietokový ohrievač značky Junkers. Plne funkčný. Pri serióznom jednaní pridám aj obehové čerpadlo. Cena za kotol 130€, cena za 50€. Cena spolu 150€.
Plynový kotol
Predám používaný závesný plynový kotol Ferroli DIVAtop HC 24, rok výroby 2011. Komínová verzia. Kotol je plne funkčný, bez poškodenia, dôvod výmeny je zmena vykurovania. Ku kotlu je kompletný manuál. Kotol má výstup teplej vody aj na vykurovanie aj na prípravu teplej vody. Tel. č.
predám plynový kondenzačný kotol REMEHA AVANTA 35C
Predám plynový kotol kondenzačný prietokový na ohrev teplej vody. Kotol je užívaný od roku 2012. Kotol bol každý rok kontrolovaný a bola robená údržba revízia. Ku kotlu ponúkam termostat podľa vlastného výberu. je možnosť aj bezdrôtového termostatu. Je k tomu aj manuál a doklad o kúpe kotla na cenu 1544eur.
plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 24/28
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 24/28 , Modulácia výkonu kotla- kotol reguluje výkon podľa potreby- úspora nákladov , výkon 6,3 – 24,6 kW s prietokovým ohrevom TÚV 11,0 l/min pri 40 °C, možnosť propán butan, r.v.2002 , spustený do prevádzky 2003 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody /dá sa napojiť aj do zásobníka) , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS SK manuál dám do mailu, konzola na zavesenie kotla , komínová redukcia. Za doplatok všetky NOVÉ 5x ventily, 5x redukcie na ventily, biely izoláciu na trúbky, skrutky + hmoždinky na uchytenie konzoly kotla a termostatu, termostat. GRÁTIS Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo nieaké plastové kolienka podľa toho čo v danú chvíľu mám. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok cca 20,-eur Za doplatok 100,-€ predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , EMOS P6504 39.90.-€ SK manuál , alebo bezdrôtový EMOS P5614 53,-€ všetky s 24mes zárukou.€ Ak prídete osobné kotol pred vami odskúšam na stolici. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.