bazár, predaj, inzercia, predám

Čerstvé ovocie a dezerty

Kategória: Kuchárky

Tradične aj menej obvykle prípravy ovocia a ovocných múčnikov.
Kniha je zachovalá
Počet strán: 368
Jazyk: český
Čerstvé ovocie a dezerty
Podobné inzeráty
kolekcia 12 kuchárskych kníh
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia. Pevná lesklá väzba s prebalom. V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov. stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života. pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami. ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá. grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál. cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál. zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto. kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť. mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika. wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni. čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi. Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet). Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Kuchárske knihy II.
Predám: 1. Lahôdky z mäsa: Uvaríte za 30 minút. Reader´s Digest 2012, výborný stav. Cena 12,--+poštovné. 2. Chutné polievky: Uvaríte za 30 minút. Reader´s Digest 2012, výborný stav. Cena 12,--+poštovné. 3. Čerstvé ovocie a dezerty: Reader´s Digest 2011, výborný stav. Cena 10,-- + poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. 4. Cestoviny: 250 skvelých receptov. Reader´s Digest, 2013, výborný stav. Cena 20,--+poštovné. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty
Varenie pečenie recepty kuchárska kniha
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 € Špalda, pšeno, pohánka... Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 € Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 € Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 € 2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne. Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave. V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 € Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 € Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby. Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 € Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 € Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
Ovocie a zelenina ako liek, Veľká farebná kuchárka Múčniky
Obľúbené jedlá starej mamy – 4 € (obsahuje venovanie), Ovocie a zelenina ako liek. Strava, ktorá lieči – 5 €, Ovocie a zelenina ako liek. Liečenie výživou – 8 € , Veľká farebná kuchárka Múčniky – 8 € (obsahuje venovanie), Vysoká škola varenia – 8 € (obsahuje venovanie), Zázračná kuchyňa – 8 €, Cena € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave – časť Nivy. Pozrite si aj moje ďalšie knihy.
Mäso mnohých chutí +Polievky a dusené jedlá +Torty a pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma. Popis kníh v češtine: Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší! Link na knihu v kníhkupectve : V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Link na knihu v kníhkupectve : Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy. Link na knihu v kníhkupectve :
Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso
Ponukame knihu bez znamok po poskodeni, vo vybrnom stave, Kaščák, Ján Silvester: Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso vydanie 4. vydavatelstvo alfa pocet stran 351 jazyk slovensky osobny odber, alebo zasielame cez zasielkovnu slovensku postu