bazár, predaj, inzercia, predám

Červené koktajlky —-18€

Kategória: Šaty, Kostýmy

Červené koktajlky. Vzadu zips. Veľkosť s. Krásny výstrih do ❤️. OC 90€
Červené koktajlky —-18€
Podobné inzeráty
Religion koktajlky —-15€
Cierne. Pletené koktajlky drahšej značky religion - s veľkosť
Koktajlky ——-20€
Nenosené. Veľkosť s
Smaragdove velvet koktajlky ——20€
Velvet. Smaragdove s cipkou. Nádherne. S veľkosť.
Krasne cervene saty s cipkou
Krasne cervene satky s cipkou, raz pouzite cca na 3 hod.,cize v podstate nove, bez poskodeni, su este sytejsie cervene, material je elasticky, takze sa prisposobia, v prede na hrudi je cipka podsita takou istou latkou ake su samotne saty, aby nepresvitali, rozmery, merane v klude, dlzka 108 cm, na sirku pod rukavmi 36 cm, pod prsiami presne tam kde sa zacina uz latka 34 cm, spodna sirka kde sa zacina cipka 45 cm...vhodne na XS,S mensie M, prisposobia sa, natiahnu na postavu, kontakt email.
Červene šaty
Nosene červene šaty avšak aj napriek tomu sú v dobrom stave Značka tally weijl Veľkosť S Posielam aj na dobierku (v tom prípade je to cena + poštovné)
Červené spoločenské šaty 38
Príjemné, pohodlné a nádherné červené šaty na ramienka, od pása sú voľné, vzadu na zips, majú aj spodničku. Cez prsia je aplikácia kvietkov, vypadá to krásne. Veľkosť 38, zodpovedá, nižšie aj rozmery. Šaty sú vo výbornom stave, boli raz oblečené na svadbe ako popolnočné (redove), vhodné aj na inú udalosť, mne už žiaľ malé. Kupované v butiku so spoločenskými šatami, pôvodná cena cez 100 €. Foto na postave vysokej 165 cm. Rozmery: Celková dĺžka (aj s ramienkami): cca 95 cm Šírka podpazušia: 40 cm.