bazár, predaj, inzercia, predám

Červený nový top na ramienka

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám úplne nový červený top na ramienka a s krajkou vo výstrihu.
Veľkosť S
Viac info mail
Červený nový top na ramienka
Podobné inzeráty
Tričká na ramienka a s viazaním okolo krku XS, S
Predám tričká na ramienka a s viazaním okolo krku XS/S. 1ks/ 1 euro. Tri z nich po 2e (fialové okolo krku, modré na ramienka a farebné na ramienka z prvej foto) V prípade záujmu alebo pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. :)
TOP na ramienka Esprit (v. L) 3 €
Predám krásny dámsky top zn. Esprit. Má nastaviteľné ramienka. Pod prsiami je všitá gumka. Veľkosť: L Šírka - pod prsiami: 37 cm (po natiahnutí 42 cm) Šírka - dole: 50 cm Celková dĺžka: 59-67 cm (nastaviteľné ramienka) Dĺžka spod pŕs až dole: 34 cm Cena: 3 € (+ poštovné) - obyčajné poštovné: 1,40 € - doporučené poštovné: 2,30 € V KE možný osobný odber. Ak máte otázky, ozvite sa - rada odpoviem.
Croptop na ramienka
Predám 2 krásne, čisto nové topy na ramienka-červený a kráľovsky modrý. Jedná sa o veľkosť S. Bol to darček a nesadla mi veľkosť. Cena 10€/ks (PC za kus -19€) Pri odbere oboch dokopy-18€
TOP na ramienka Street One (v. 38) 3 €
Predám dámsky top zn. Street One. Má nastaviteľné ramienka. Veľkosť: 38 Šírka - pod prsiami: 40 cm Šírka - dole: 49 cm Celková dĺžka: 57 cm Cena: 3 € (+ poštovné) - obyčajné poštovné: 1,40 € - doporučené poštovné: 2,30 € V KE možný osobný odber. Ak máte otázky, ozvite sa - rada odpoviem.
Dámsky top/tielko, predĺžené, na ramienka, nové, S
Dámsky top/tielko, na ramienka, čierne s peknou aplikáciu a saténovou stuhou. Nové, nenosené, veľ. S ale sadne aj M. Elastické, príjemný materiál. Bratislava 2.
Top na ramienka
Letný top na ramienka Veľkosť: XS Pár krát nosený