bazár, predaj, inzercia, predám

Československé mechanické vintage hodinky PRIM Incabloc

Kategória: Hodinky

Československé mechanické vintage dámske hodinky PRIM Incabloc zo 60. rokov

Kaliber 66.1 s manuálnym naťahovaním. Ochrana Incabloc

Zlatené puzdro so šírkou 28 mm. Hodinky majú nové sklo a sú vyčistené. Strojček je premazaný.

Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Vhodné na každodenné nosenie.

Hodinky majú nový-hnedý veľmi pohodlný kožený náramok. Šírka 12 mm so zlatou prackou.

Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí.

Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom.

Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene.

Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Incabloc
Podobné inzeráty
PRIM SPARTAK 43mm automat LIMITED
ORIGINAL PRIM MANUFACTURE 1949 ( ELTON Nové Město nad Metují ) Predam resp. vymenim ( za nieco zaujimave +/- doplatok ) limitovanu ediciu Prim Spartak Automatic 1949 limitovana edicia 4/11ks ( cena dohodou - mozete navrhnut ) [ na sms nereagujem pokial to nebude konkretna ponuka ] HODINKY PRIM PRIM SPARTAK 43 Pre koho: Pánske Typ hodiniek: Náramkové Strojček: Automatické Vodotesnosť: 50 M Veľkosť: 43 mm Číselník: Biely Materiál puzdra: Oceľ Materiál náramku: Koža Rezerva chodu: 45 h Materiál sklíčka: Zafírové sklo Kaliber strojčeka: Prim kalibr 98.01 22 rubínov Modelový rok: 2010 Hodinky PRIM Spartak 43 jsou volně inspirovány designem prvních náramkových hodinek, které kdy opustily výrobní linku závodu v Novém Městě nad Metují a zároveň odstartovaly éru sériové produkce náramkových hodinek v Čechách. Na první pohled zaujme masivní pouzdro o průměru 43 mm, které vyhovuje i zákazníkům se silnějším zápěstím. Přesto však hodinky působí decentně díky zachování typických proporcí pouzdra z období poloviny padesátých let minulého století. Elegantní design dotvářejí stylové fazetky na nožkách (šikmé zkosení trojúhelníkovitého tvaru), které způsobují zajímavý optický efekt. Při pohledu z různých úhlů zdůrazňují fazetky profil jedné nebo druhé boční linie nožek.  Výrazné pouzdro v kombinaci s čistým designem číselníku s výraznými a dobře čitelnými indexy dělá z modelu PRIM Spartak 43 hodinky vhodné nejen do společnosti, ale i na běžné denní nošení. Hodinky jsou osazeny naším manufakturním mechanickým strojkem s automatickým nátahem, klasický vzhled doplňuje kvalitní kožený řemínek. Logo PRIM MANUFACTURE 1949 je zapsané jako evropská ochranná známka společnosti ELTON hodinářská, proto nesmí být v rámci EU používáno žádným jiným subjektem. Jde proto o spolehlivý indikátor původu našich hodinek.
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Dámske
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Dámske zo 70. rokov Kaliber 66.4 s manuálnym naťahovaním. Zlatené puzdro so šírkou 28 mm. Hodinky majú nové sklo a sú vyčistené. Strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový hnedý SWISS náramok z pravej kože, šírka 12 mm so zlatou prackou. Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM Czechoslovakia zo 70. rokov Kaliber 68.4 s manuálnym naťahovaním. Chromované puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo a sú vyčistené. Strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový kožený modrý náramok, šírka 18 mm so striebornou prackou. Môžem vymeniť za červený resp. oranžový. Originálny retro darček a spomienka na mladosť. Vhodné k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Možný osobný odber v Košiciach a okolí. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé Vintage Mechanické hodinky PRIM Červené
Československé Vintage Mechanické hodinky PRIM Červené z 80. rokov Kaliber 66.4 s manuálnym naťahovaním. Chromované puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo a novú korunku zo starých zásob. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový kožený náramok červenej farby s priemerom 18 mm. Môžem vymeniť za inú farbu. Originálny retro darček a spomienka na mladosť. K narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možný osobný odber v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Šupináč
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Šupináč zo 60. rokov Typ 55 065 1 Kaliber typ 014. Manuálne naťahovanie Chromované puzdro s priemerom 32 mm. Hodinky majú nové sklo a korunku. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné aj na každodenné nosenie. Hodinky majú nový pohodlný kožený čierny náramok s priemerom 18 mm s prackou zlatej farby. Ak sa Vám páči iná farba remienka/pracky napíšte mi a vymením ho. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Berušky ze 70.let.
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Berušky ze 70.let. Typ 66 205 1 Kaliber 66.3. Manuálne naťahovanie Chromované puzdro s priemerom 28 mm. Hodinky majú nové sklo a pôvodnú veľmi zachovanú korunku. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné aj na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený-červený náramok s priemerom 14 mm so striebornou prackou. Môžem vymeniť za inú farbu. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých položiek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Viac foto resp. video rád zašlem mailom resp. iMessage/WhatsAPP/Viber. Moje číslo je pod inzerátom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.