bazár, predaj, inzercia, predám

Cestovná postieľka  Lionelo Sven Plus

Kategória: Nábytok pre deti

Cestovná postieľka Lionelo Sven Plus

Farby : Modrá , Ružová , Sivá , Olivová , Tyrkysová

Detská postieľka Sven Plus 2 v 1 je návrhnutá pre rodiny, ktoré oceňujú mobilitu.

Vďaka svojej univerzálnosti a funkčnosti si malý užívateľ môže vychutnať vysoký komfort a bezpečnosť doma aj na cestách.

Jednoduché skladanie do kompaktných rozmerov a bohatá výbava zaručí vašu spokojnosť .

Cestovná postieľka Lionelo Sven Plus je vybavená:

dvoma poschodiami – pre novorodenca vyššie poschodie (demontovateľné)
zábavný svietiaco-hrajúci-vibrujúci modul
prebaľovací pult
závesné plyšové hračky
skladací matrac do postieľky
praktické vrecká na potrebné drobnosti
moskytiéra
kolieska s možnosťou aretácie
otvárací bok pre staršie deti
transportná taška
Táto cestovná postieľka vám poslúži dlhé roky – od narodenia až do cca tretieho roka života bábätka. Postieľka je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov.
ROZMERY:

vhodné pre deti: 0-36 m
materiál: kov (konštrukcia), polyester, PP
nosnosť: 15 kg
váha: 12 kg
rozmery po rozložení: 120 x 65 x 77 cm
rozmery v zbalenom stave: 78 x 24 x 27 cm
Certifikácia: SGS, EN 716:2017

viac info po telefone alebo mailom .
Cestovná postieľka  Lionelo Sven Plus
Podobné inzeráty
BOMIMI MARA cestovná postieľka Hroch
Cestovná postieľka je vhodná pre deti od narodenia do 15 kg. Súčasťou postieľky je integrovaný matrac a cestovná taška pre pohodlnejšie prenášanie . Cestovná postieľka je praktický pomocník na cesty aj na doma Postieľka sa jednoducho rozkladá aj skladá Dve kolieska pre ľahšiu manipuláciu Sieťovaná bočnica s rozopínaním Čierna sieťka pre lepší vizuálny kontakt Bezpečnostná poistka proti zloženiu Vhodná pre deti od narodenia do 3 mesiacov Nosnosť do 15 kg Hmotnosť postieľky: 8,2 kg Rozmer zloženej postieľky (cm): 21×20×76 cm Rozmery rozloženej postieľky: Vnútorné š.60, d.120, v.64 cm (od dna) Vonkajší š.64, d.125, v.76 cm (od zeme Postieľka bola použitá iba 1-krat. V prípade potreby mám aj matrac, pozri moje inzeráty.
Detska postielka
Predam malo pouzivanu postielku. Da sa vyuzit ako cestovna ale aj ako normalna postielka. Cestovná postieľka SVEN PLUS 2v1: detská postieľka a ohrádka bezpečný prebaľovací pult Interaktívna hudobná skrinka hrajúci pes+ mobil s hračkami praktický úložný priestor s rôznymi priehradkami. Slnečná strieška s moskytiérou dodatočný bočný vchod. Matrac nastaviteľný do 2 výšok Systém na rýchlu montáž a demontáž. Viac info o postielke tu:
Na predaj cestovná postieľka Milly Mally Mirage Deluxe pink
ponúkam na predaj detskú cestovnú postieľku, použitú len výnimočne. Popis: Cestovná postieľka je veľmi podobná tradičným dreveným postieľkam, ale ich veľkou výhodou je, že ju viete jednoducho zložiť. Detská postieľka má dve úrovne nastavenia výšky matraca, takže môže byť použitá ako detská postieľka od prvých dní. Okrem toho je detská postieľka vybavená modulom, ktorý svieti, hrá a vibruje. Hudba a vibrácie pomôžu upokojiť dieťa a jemný teplý odtieň svetla nenarúša spánok dieťaťa. Detská postieľka je vybavená hojdacími lištami, ktoré z nej robia kolísku. Vstavané kolieska umožňujú, presun postieľky a dieťa bude pod neustálou kontrolou. Kolieska majú brzdu, ktorá zabraňuje voľnému pohybu postieľky. Detská postieľka je ideálna na dovolenku alebo pri cestovaní k starým rodičom. Postieľku pri cestovaní, ale i doma viete využiť aj ako miesto na hranie s obľúbenými hračkami. Vlastnosti produktu: - pevná konštrukcia - madlo s hračkami - mäkká matrac, prebaľovacia podložka - moskytiéra - otváracia bočná strana - taška na prenášanie - vrecko na hračky a drobnosti - farebný dizajn a obrázky - kolesá s brzdami Parametre produktu Rozmery v rozloženom stave: cca 120 x 60 x 76 cm Rozmery matraca: 120 x 60 cm Maximálne zaťaženie: 15 kg Rozmery v zloženom stave: cca. 22 x 21 x 79 cm Hmotnosť: 9,2 kg
Cestovná postieľka Lionelo
Cestovná postieľka s matracom Lionelo
Detská postieľka Lionelo Theo
Predávame postieľku pre bábätko, ktorá je vhodná aj ako cestovná postielka. Je malá, spratná, bočnica sa dá ľahko dať dole. K postieľke pridávame aj 2 plachty na matrac z Ikea. Pre viac info, toto je ta postieľka: V prípade záujmu kľudne píšte správu :)
Cestovná postieľka CARETERO Esti graphite
Postieľka Esti je cestovná postieľka určená na uľahčenie starostlivosti o bábätká. Jej najväčšou prednosťou je znížená bočnica, ktorá premení postieľku na prístelku a zaistí pohodlnejší prístup k dieťaťu. Praktický skladací mechanizmus znamená, že zloženie alebo rozloženie zaberie len okamih. Postieľka má aj kolieska s aretáciou pre ľahké premiestňovanie. Bočné dvierka uzatvárané na zips umožnia starším deťom bezpečný vstup do postieľky, ktorú je možné využiť ako ohrádku. Najdôležitejšie vlastnosti: - cestovná postieľka vhodná pre deti do hmotnosti 15 kg - funkcia prístelky, vďaka zníženej bočnici - ľahšia starostlivosť o novorodenca (do 9 kg) vďaka zavesenej podlahe - odolné a ľahko čistiteľné polyesterové tkaniny - dvierka so zipsom umožňujúcim samostatnému vstupu dieťaťa do postieľky - v cene skladací matrac turistického typu - stabilita vďaka pevným nohám a mobilita vďaka dvom kolieskam - súčasťou je pohodlná taška na prenášanie zloženej postieľky Technické dáta: Vekové rozmedzie: od 1 mesiaca do 4 rokov Vonkajšie rozmery: 126x65x74 cm Vnútorné rozmery: 120x60x25 (so zavesením) 120x60x65 (bez zavesenia) Rozmery v zloženom stave: 21x21x74 cm Hmotnosť: 8,8 kg Rozmery balenia: 21x21x74 cm Nova - nepouzita v original baleni Cena vratane postovneho