bazár, predaj, inzercia, predám

Cestovna vanicka Stokke Flexi bath

Kategória: Ostatné

Predavame nasu cestovnu vanicku, kedze uz je nasej malej primala. Pouzivali sme ju skoro do 1 roka, ale len na cestovanie, kedze je extra skladna a zaberie minimum miesta. Je vycistena a vydezinfikovana detskou dezinfekciou. Osobny odber v Moste pri Bratislave.Kedze rozpredavame aj dalsie veci pre babatka, kludne pozrite aj dalsie moje inzeraty.
Cestovna vanicka Stokke Flexi bath
Podobné inzeráty
Stokke flexi bath
Ptedam stokke flexi bath stojan+vanicku. Bez poskodeni,ako nove.
Vanička na kupanie STOKKE + lehatko/ Povodna cena 79eur
Dobry den, Predam Vaničku na kupanie STOKKE + lehatko Vhodné pre novorodencov až deti do 4 rokov - obsahuje ergonomickú novorodeneckú vložku pre väčšie pohodlie. • Ľahká skladacia prenosná kompaktná vaňa. • Jedinečná skladacia vaňa na jednoduché premiestňovanie a kompaktné skladovanie. • Víťazný dizajn novorodeneckej vložky zaisťuje optimálnu ergonomickú polohu a môže sa používať od narodenia. • Má protišmykové dno a termosenzitívnu zátku. Iba osobny odber kde si mozete vanicku pozriet a vyskusat. V pripade otazok ma neahajte kontaktovat.
VANIČKA Stokke
Predám raz použitú vaničku Stokke bez lehátka. Biela vanička Stokke, na ktorom sa dieťaťu bude pohodlne ležať. Skladacia vanička Stokke je perfektná vďaka jej skladovaniu. Osobný odber Bratislava/Malacky a okolie.
Stokke vanička Flexi Bath
Predám skladaciu vaničku značky Stokke spolu s lehátkom a so zabudovaným teplomerom. Nepoškodená, vo výbornom stave po 1 dieťati - používaná cca 6 mesiacov. Rozmery sú 66 × 24 × 30. Osobný odber NR, GA. Dá sa prakticky zložiť (viď. foto).
Sprchová vanička 100x100 štvorec - NOVÁ
Predám sprchovú vaničku do kúpeľne / kúpeľňovú vaničku do sprchového kúta respektíve niekoľko vaničiek z liateho mramoru, ktoré boli vyhodnotené ako druhá trieda. Táto konkrétna vanička má prehyb na okraji -3mm čo znemožňuje predaj výrobku v plnej kvalite. Voda z tohto výrobku odteká absolútne v poriadku, mierny prehyb na okraji bude mať za následok troška náročnejšiu montáž sprchového kútu, ostatné funkcie výrobku sú bez závad. Vaničky majú nosnosť 300kg, farebnú stálosť a povrchovú úpravu GELCOAT, tieto vaničky sú ručne vyrobené priamo na Slovensku. Toto nie je žiadna plastová alebo akrylátová vanička, jedná sa o liaty mramor s povrchom gelcoat. Viac informácií o vaničke PIETRO nájdete TU: Pri vaničkách nájdete aj video ako sa ručne vyrábajú. Dostupné prevedenia sprchových vaničiek v bielom vyhotovení: Cenníková cena výrobku je: 306€ s DPH SPOLU mám k dispozícii ďalších 11 sprchovacích vaničiek v zníženej kvalite alebo vo farebnom vyhotovení v rôznych rozmeroch, znížená kvalita nemá žiaden vplyv na funkčnosť výrobku. Uvedené ceny vaničiek sú bez sifónu, bez montážnych nôh v prípade záujmu o tieto doplnky je potrebné prirátať: sifón 90 nízky + 20€, montážne nohy ku vaničke +10€, možnosť inštalácie aj s čelným panelom Možnosť poslať na dobierku, príplatok 15€ za 1ks vaničky alebo osobný odber V prípade záujmu a nutnosti doplnenia informácií o konkrétnych vaničkách ma neváhajte kontaktovať. Výrobky sú podobné ako vaňa, sprchovacia vanička, žľab, vanička do kúpeľne, liaty mramor, kúpeľňa, plechová vanička. POZRI AJ OSTATNÉ MOJE INZERÁTY
Vanička Bo Jungle Bear grey
Predám vaničku značky Bo Jungle. Vanička má vyberateľné ležadlo na prísavky, ktoré je určené pre novorodencov. Praktický výpustný ventil uľahčí vypúšťanie vody. Pôvodná cena 45 eur. Link: