bazár, predaj, inzercia, predám

CFMOTO 650NK

Kategória: Cestné motocykle

CFMOTO 650NK
➡️Mesacná splátka od: 140 €
➡️Akontácia: 0 €
➡️Rok vyroby: 2023€
➡️Najazdené kilometre: 0
➡️Vykon v kW: 45
➡️Prevodovka: manuál
➡️Palivo: benzin
????Kontakt:

✔️podmienky k schváleniu :
- Zamestnanie na trvaly pomer
- Zivnost fungujúca 3 mesiace
- sro fungujúca 6 mesiacov
- akceptujeme prijem zo zahranicia

Ak más inú predstavu o akontácii a mesačnej splátke, napíš,zavolaj prerátame
Cena vozidla: 6249€ s DPH
CFMOTO 650NK
Podobné inzeráty
CFMOTO 800MT Touring Sand Stone
Ponúkame na predaj motocykel CFMOTO 800MT Touring v špeciálnej farbe Sand Stone. Záruka 5 rokov pre súkromnú osobu, alebo firmu. Možný odpočet DPH. Cena uvedená s DPH. Minimálne známky používania, ako nová. CFMOTO 800MT Touring farba Sand Stone Modelový rok: 2023 Najazdené: 1514km Doplnky: originálne rozšírenie padacieho rámu CFMOTO v hodnote 145€ v cene motorky Cena uvedená bez kufrov, možnosť výberu čiernych, alebo strieborných hliníkových kufrov CFMOTO za doplatok 1100€.
CFMoto GT 650GT
TECHNICKÉ ÚDAJE r.v.: 07/21, 649cm³, 46kW (63PS), Generácia vozidla: , Pohon: Predných kolies, Manuál (5 st.), Benzín, EURO 4, 0 dv., (-miestne), 11 600km, Modrá tm., SPOTREBA VOZIDLA (L/100KM) V meste: , mimo mesta: , kombinovaná: DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE KU VÝBAVE Ladený výfuk Športovo - turistický model CFMOTO 650GT je skvele spracovaný, moderný, kvalitný motocykel. Veľmi živý radový 650 ccm dvojvalec so zvýšeným výkonom 46 kW, plnený nemeckým vstrekovaním BOSCH ponúka veľkú porciu zábavy a dostatok výkonu pre športovo-turistický štýl jazdy. Paralelný dvojvalec je plne vyvážený, bez vibrácií aj vďaka 180 ° konštrukcii kľukového hriadeľa. Motor ako celok je nastavený tak, aby dával rozumnú a hladkú silu v strednom spektre otáčok a vyžadoval čo najmenej radenia. V takejto konfigurácii disponuje nízkou spotrebou v kombinácii s optimálnym záťahom v každej pasáži cesty. Motocykle CFMOTO sa všeobecne vyznačujú veľmi príjemným chodom v celom spektre otáčok s dostatkom výkonu ako pre športovú jazdu tak i bežné pohodové cestovanie. Motor je naladený na vyššie otáčky a najväčší výkon podáva v 9000 ot./min. O maximálne pohodlie, bezpečnosť a komfort sa starajú komponenty renomovaných výrobcov - prémiový brzdový španielsky systém J.Juan s pancierovými hadicami (zhodné brzdy s modelmi KTM), ABS od Continentalu či skvelo hodnotené viaczónové pneumatiky Metzeler Z8. Komfortné odpruženie vpredu aj vzadu zaisťujú tlmiče japonskej značky KYB. Pre dokonalosť jazdy sú k dispozícii dve mapy riadenia motora Šport a Touring. Obe majú rozdielnu výkonovú krivku, ale obe sa starajú predovšetkým o lineárny prenos sily z motora na zadné koleso. Model CFMOTO 650GT je predurčený pre športovú jazdu, turistiku a cestovanie, nesmie teda chýbať bohatá výbava ako je praktický nastaviteľný predný štít, podsvietené ovládače, špičkové LED osvetlenie, plnofarebný 5,5 "TFT displej s možnosťou zmeny intenzity podsvietenia či nabíjací USB port a 12V zásuvka. Z voliteľného príslušenstva potom vyčnieva dvojica špičkových španielskych kufrov SHAD (36 l). Dizajnové štúdio Kiska sa podpísalo na výslednom slušivom dizajne, ktorý dopĺňajú mimoriadne vkusne vyvedené farebné variácie a doplnky, vysoká kvalita spracovania celého stroja a použité kvalitné materiály. Na motocykli boli dorábané blastre (kryty riadenia) plus ochranný rám motoru. V cene motocyklu je započítaná aj prilba značky CABERG DUKE 2 a krycia plachta. ĎALŠIE INFORMÁCIE Prvý majiteľ, Možný leasing, Ako nové kúpené v SR, Možný úver, v záruke, TOP stav!
CFMOTO 700CL-X Sport
CFMOTO 700CL-X Sport akontácia: 0€ splátka: 176€ r.v:2023 kilometre: 0 vykon:51,5 kW Prevodovka: Manual cena: 7.749€ Podmienky k schváleniu : - Zamestnanie na trvalý pomer - živnosť fungujúca 3 mesiace - sro fungujúca 6 mesiacov - akceptujeme príjem zo zahraničia DS
Predam CFMOTO 300SR s možnosťou odpočtu DPH
Predám motorku zn. CFMOTO 300SR. Kupovaná bola v Máji 2022, prvý servis bol vykonaný po 1000km, ešte stále platí záruka + dodám aj so servisnou knižkou. Na motorku je možný odpočet DPH. Motorku som kupoval na naučenie, v tomto roku som prešiel na výkonnejšiu. Výkon 20,5 kW a nabehaných má 1950 km. V prípade rýchleho jednania možná menšia zľava. Obhliadka možná v KK alebo v PP.
CFMOTO 700CL-X Heritage
CFMOTO 700CL-X Heritage ➡️akontácia: 0€ ➡️splátka: 162€ ➡️r.v:2023 ➡️kilometre:0 ➡️cena: 7099€ ➡️ ➡️ automotouver2@ Podmienky k schváleniu : - Zamestnanie na trvalý pomer - živnosť fungujúca 3 mesiace - sro fungujúca 6 mesiacov - akceptujeme príjem zo zahraničia Ak máš inú predstavu o akontácii a mesačnej splátke, napíš, zavolaj prerátame
CFmoto 650 GT
- ročník 2021 - 950 km - všetky doklady o servise - vynikajúci stav - možnosť kupiť na splátky