bazár, predaj, inzercia, predám

Chatka s pozemkom v Strážovských vrchoch. Čavojské lazy, okr

Kategória: Pozemky

Milujete lazy, samoty a výhľady na okolité hory?? Posedenia na vlastnej terase, opekanie pri ohníku s rodinou alebo dobrými priateľmi? Prechádzky v lese, zber hríbov a TO TICHO???
V Čavoji neďaleko Prievidze, na jednom z miestnych lazov, je takéto magické miesto.. Môže byť Vaše. Aj s tým magickým výhľadom, ktorý Vám odporúčam zažiť. Ten má nevyčísliteľnú hodnotu. Pozemok, z ktorého sa po kúpe môžte pravidelne dívať má výmeru 437m2, čiže tak akurát na oddych. Pozemok je vo svahu.
Na mobilnom podvozku je postavená drevená chatka. Interier, aj terasa, je pred dokončením, čo umožňuje si ich dorobiť podľa seba. Aktuálne je interiér rozdelený na obývaciu časť s oddeleným priestorom na malú kúpeľničku. Pod stropom chatky je na drevenej konštrukcii pripravený priestor na spanie.
Chatku je možné pripojiť do distribučnej siete elektriny, možno ešte ideálnejšie výrobu elektriny vyriešiť prostredníctvom fotovoltaiky. Pitnú vodu je možné riešiť vyhlbením vlastnej studne, úžitkovú vodu načerpáte z prameňov neďaleko chatky.
Cesta k chatke je lesnou spevnenou cestou, výhodou (nie však podmienkou) je mať terénne auto. Uvidíte a zhodnotíte si to na obhliadke.
Ak by Vám niekedy bolo na chalupe predsalen dlho, iste sa rozptýlite a zažijete zábavu iného druhu aj v blízkom okolí, napr. na Nitrianskom Rudne, ktoré je od chatky cca 10km ..

Cena nehnuteľnosti je 8.900€ a je konečná vrátane právneho servisu spojeného s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
Rozloha pozemku: 437m²
Vlastníctvo: osobné
Terén: svahovitý
Chatka s pozemkom v Strážovských vrchoch. Čavojské lazy, okr
Podobné inzeráty
Predaj pozemkov v Porube
Predaj stavebných pozemkov v Strážovských vrchoch v malebnej podhorskej obci Poruba. Každý stavebný pozemok 500-600m2 je okamžite pripravený na výstavbu RD, nie je to orná pôda ani lesný pozemok...) k stavebným pozemkom vedie asfaltová prístupová cesta, na každom sa nachádza: - elektrická prípojka - vodovod - optická prípojka Na hranici každého pozemku je horský potok a všetky sú obklopené lesom.   Sieťou cyklotrás a turistických chodníkov sa dostanete priamo do kúpeľného mesta Bojnice, do Strážovských vrchov a je Vám k dispozícii celý región Hornej Nitry, ktorý poskytuje výborné podmienky na prechádzky, hubárčenie, turistiku, cykloturistiku a lyžovanie počas celého roka.   Výhodou je, že reliéf okolitého územia a dimenzia inžinierskych sietí neumožňuje pokračovanie vo výstavbe akéhokoľvek typu a nehrozí dodatočné „zahusťovanie“ územia ďalšou výstavbou. Budete bývať v tichom a pokojnom prostredí, obklopení prírodou...    Výrazným benefitom je aj skutočnosť, že každý majiteľ parcely si môže vybrať typ domu podľa vlastnej predstavy, nie je nútený prispôsobovať svoje predstavy bývania alebo trávenia voľného času nejakému už existujúcemu urbanistickému celku, ako je dnes často obvyklé... Cena od 50.000,- EURO
Na predaj, pozemok na výstavbu chaty, Lazy pod Makytou, 2947
Ponúkame Vám na predaj pozemok v obľúbenej rekreačnej oblasti Lazy pod Makytou. Pozemok je v časti jemne svahovitý. Je vsadený do oblasti pokrytej lesom. Okolie pozemku je ideálne pre ľudí, ktorý hľadajú pozemok na samote a radi by stavali chatu na nikým nerušenom mieste. Rozloha je 2947m2. K pozemku vedie obecná, celoročne udržiavaná cesta. Pozemok je vhodný aj na aktuálnu výstavbu ale aj ako investícia do budúcna. Obec Lazy pod Makytou ponúkajú celoročne veľké množstvo voľnočasových aktivít pre mladých ale aj rodiny s deťmi. Nachádza sa tu lyžiarske stredisko Kohútka a SKI Čertov Javorníky. Táto lokalita sa stala veľmi obľúbenou na chatárske aktivity pre ľudí z celého Slovenska. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať
PREDAJ: Investičné pozemky v Laznej, 11 959 m2, Brezno
INVESTÍCIA DO POZEMKOV ÁNO, ČI NIE? ...AJ NÁKUP PÔDY JE ROZUMNÉ INVESTOVANIE. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj investičné pozemky v prímestskej rekreačnej oblasti Lazná, časť Horné Lazy, 3 km od Brezna. PREDMET PONUKY Slnečné pozemky situované v doline Lazná, časť Horné Lazy, vedené ako trvalý trávny porast (9 762 m2), zastavaná plocha a nádvorie (863 m2) a záhrada (1 334 m2) s orientáciou juho-západ využívané v súčasnosti ako pastviny. Pozemky sú v súčasnosti bez oficiálnej prístupovej cesty, s prameňom pitnej vody (teplice) na hranici pozemku, s el. vedením (NN) do 300 m od hranice pozemku. Pozemky sú v aktuálne platnom Územnom pláne mesta Brezno určené pre využitie agroturistika a rekreácia, a to novobudované objekty penziónov, usadlostí, campingov v rozptýlenom osídlení, byty majiteľov a správcov a i. ktorých architektonické stvárnenie musí korešpondovať s okolitou prírodou, so zastavanosťou parcely 10% a výškou zástavby max. 2 nadzemných podlaží. Objekty je možné napojiť na miestnu alebo účelovú komunikáciu, ktorá sa musí navrhnúť v súlade s platnými technickými normami. Ostatnú infraštruktúru je v prípade výstavby potrebné zabezpečiť na vlastné náklady a urbanistickú a architektonickú štúdiu v štádiu rozpracovanosti je potrebné konzultovať s architektom mesta Brezno. LOKALITA Lazná je veľmi obľúbenou celoročnou turistickou a rekreačnou lokalitou na sever od Brezna (3 km), v blízkosti chráneného prírodného územia Skalka, dostupnou z rôznych smerov (Banisko, Vagnár, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Valaská). Je vyhľadávanou vďaka čistému ovzdušiu, zberu liečivých bylín, nádherným výhľadom na Veporské Vrchy a Nízke Tatry a možnostiam, ktoré ponúka (turistika, cykloturistika, rozhľadňa Horné Lazy, Dědečkova chata, vysielač Mýto pod Ďumbierom, Náučný chodník, piknikové miesta, studničky a i.). Lazná je spojnicou medzi Breznom, Mýtom pod Ďumbierom a Bystrou, ktoré disponujú ďalšími objektami pre aktivity (Ski&Bike centrum Mýto pod Ďumbierom, Bystrianska jaskyňa a i.) Lúky a pasienky Laznej sa v letnom období využívajú na chov dobytka, ako v minulosti (hospodárske usadlosti), tak aj dnes. Mesto Brezno ako regionálne centrum ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Krajské mesto Banská Bystrica je vzdialená 40km, Bratislava 260km. ODPORUČENIE MAKLÉRA Pozemky, ktoré sú predmetom ponuky, sú z dlhodobého hľadiska vhodné ako investícia. Potenciál ich využitia podporuje situovanie v blízkosti okresného mesta a využívanie doliny Lazná na prímestskú rekreáciu, s konceptom jej ďalšieho rozvoja zo strany mesta Brezno. CENA 83 700 € Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
LESNÉ POZEMKY 15563m2, BORSKÝ PETER, okr. SENICA
Exkluzívne v Archeus reality Senica / vo výhradnom zastúpení majiteľa  Vám ponúkame na predaj lesné pozemky v katastrálnom území Borský Peter, obec Borský Mikuláš, okr. Senica. Pozemky sú právne vysporiadané, predávajúci je výhradný vlastník, zaplatením kúpnej ceny k dispozícii. Na pozemkoch sú stromy, odrastené borovice. • Pozemok o výmere 3435m2, parcela reg. „E“ č. 4818, k.ú Borský Peter, okr. Senica,  druh pozemku Lesný pozemok. Extravilán. Rovina. • Pozemok o výmere  1306m2, parcela reg. „E“ č. 5972, k.ú Borský Peter, okr. Senica,  druh pozemku Lesný pozemok. Extravilán. Rovina. • Pozemok o výmere  6010m2, parcela reg. „E“ č. 5973, k.ú Borský Peter, okr. Senica,  druh pozemku Lesný pozemok. Extravilán. Rovina. • Pozemok o výmere  4812m2, parcela reg. „E“ č. 5990, k.ú Borský Peter, okr. Senica,  druh pozemku Lesný pozemok. Extravilán. Rovina.   Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér NARKS Ak máte záujem o viac informácií, či dohodnutie obhliadky neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom: krcova@, Sieť realitných kancelárií © ARCHEUS Vám ponúka široké portfólio atraktívnych nehnuteľností, ktoré nájdete na webstránke:  Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. ARCHEUS – VÁŠ PARTNER VO SVETE REALÍT
Predaj stavebného pozemku v Hornom Tisovníku - Lazy
Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky v peknom prostredí na lazoch, neďaleko obce Horný Tisovník. Celková výmera pozemku je 5 859m2. Pozemok sa dá rozdeliť na dva pozemky o výmere 3 127m2 a 2 732m2, poprípade je k dispozícii aj menší pozemok o výmere 1131m2. Sú vhodné na výstavbu rodinného domu, chaty prípadne ako investícia. V dosahu je elektrina, voda formou studne, odpad-žumpa, poprípade čistička. K pozemkom vedie prístupová asfaltová + kamenistá cesta. Horný Tisovník a jeho okolité lazy sú súčasťou pohoria Javorie. Čistou prírodou bez prítomnosti fabrík závodov sú lákadlom hlavne pre tých, ktorí milujú turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či poľovníctvo. Nachádza sa tu množstvo turistických chodníkov. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko v Hriňovej, Kokave a Látkach, termálne kúpalisko Dolná Strehová, vodná nádrž Ružiná, renovovaný kaštieľ a hrad v Divíne.... Predajná cena za m2 je 25€. Bližšie informácie Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii. V cene nehnuteľnosti je zabezpečenie podkladov potrebných k prevodu vlastníckeho práva. Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je aj dlhodobá starostlivosť o hypotekárny úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny a príjmu v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii Pekné reality, s.r.o., A. Sládkoviča 91/7, Zvolen. Tel: .
Pozemky-lúky, pasienky, lesy, orná pôda, LAZY POD MAKYTOU
Ponúkam na predaj pozemky (v súčasnosti sú to lúky, pasienky, lesy, orná pôda) v obci Lazy pod Makytou za cenu 2,50 € za 1 meter štvorcový. Výmera všetkých pozemkov spolu je 25 065 m2. Jednotlivé parcely je možné kúpiť samostatne alebo aj spoločne. Druh pozemkov je: -trvalý trávnatý pozemok, -orná pôda -lesný pozemok Situované sú všetky mimo zastavaného územia obce neďaleko lokality Makytka, vhodné na rekreačné účely, na výstavbu chaty, zrubu, ako i na podnikanie formovou prenajímania, lesná škôlka..... Ku všetkým pozemkom je prístupová komunikácia. Cena je 2,50€/m2, je stanovená pri kúpe celku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.