bazár, predaj, inzercia, predám

Chemický oblek

Kategória: Ostatné

Predám lacno chemický oblek vhodný na postreky resp iné účely. Sú to nohavice, bunda s kapucňou, rukavice. Nové, nepoužitý
Chemický oblek
Podobné inzeráty
Vojenský ochranný oblek
Predám Vojenský ochranný chemický oblek na výšku 175 - 185cm, gate pas cca 80cm, oblek je prešivaný, niekoľko vrstiev, vojenská látka zelená, nový len vybalený. Veľkosti v cm na fotkách. (vyzerá ako oblek pilota vojenského vrtuľníka)
ROKOKO suit  motion tracking
Predam motion tracking suit - oblek na zaznam pohybu ROKOKO suit. Pouzivany asi 20krat. Komplet balenie aj s externou power bankou. Oblek sa da pouzivat aj v exterieri ma WIFI hot spot. Staci len notebook so softverom ROKOKO STUDIO - free na stranke vyrobcu. Idealne pre male studia alebo jednotlivcou. Jednoduchy set up cca do 1 min ste prirpaveny na zanznam pohybu. Pouzivany so softwerom Blender s addonom AUTORIG pro - obsahuje presety na ROKOKO oblek Velkost obleku M. na stranke vyrobcu sa da zakupit aj oblek inych rozmerov a prehodit len trakovacie senzri. Oblek po dokonceni projektu len visi v skrini. povodna cena s DPH 2698eur na stranke vyrobcu je cena bez DPH!
Chemický plášť
Používaný chemický, lekársky plášť. Na fotkách sú vidieť nedokonalosti. Veľkosť S/M.
CHEMICKY ZACHOD
Dobry den ,predam chemicky zachod znac.campingaz+pripravky k tomu,v cene
Imax Zimný Oblek ARX 20 Ice Thermo Suit-Veľkosť XXXL
Imax ARX-20 Ice je vysoko kvalitný teplý oblek pre vášnivých rybárov, ktorí vyrážajú k vode i vo veľmi chladných dňoch alebo napr. pre morský rybolov v Nórsku! Tento oblek je ešte kvalitnejším nástupcom staršieho modelu a ocenia ho i tí najnáročnejší rybári. veľmí odolná vonkajšia textília 100% nepremokavý (8.000 mm vodný stĺpec) materiál izolované 200g polyesterovou výplňou pre väčší tepelný komfort veľmi mäkká microfleecová podšívka vysoko kvalitné zipsy reflexné prvky vhodný až do -20°C
Predám obal na oblek/taška zn. Pierre Cardin - nové
Predám nový čierny kožený luxusný obal na oblek/taška zn. Pierre Cardin: je to kombinácia tašky a obalu na oblek 2 v 1. Možné nosiť v ruke alebo na popruhu cez rameno.