bazár, predaj, inzercia, predám

CHICCO Húpatko s melódiou

Kategória: Nábytok pre deti

Predám po našich dvojičkách. Využili sme to aj ako kuchynskú stoličku kým nevedeli sedieť. Cena za 2ks 100€ pri kúpe osobitne 60€/ks. Všetko plne funkčné.

CHICCO Húpatko s melódiou Balloon - Froggy 0m+, do 18 kg

Chicco Balloon je relax a zábava pre vaše dieťatko. Svetlá, zvuky, melódie a váš hlas bude tešiť vaše dieťa už od prvých dní. Húpatko Balloon je nielen pohodlné hojdacie kresielko od narodenia, ale aj praktické detské kreslo s nosnosťou až do 18 kg. Naviac je vybavené vibračnou funkciou a skvelým odnímateľným elektronickým panelom, ktorý dieťa zabaví a vy ho môžete obohatiť o nahrávku vlastného hlasu.

Vlastnosti:

dve možnosti použitia – ako hojdacie lehátko pre novorodencov, alebo detské kresielko pre deti od 12 mesiacov
nastaviteľná opierka chrbta v 4 polohách
odnímateľné prídavné polstrovanie pre novorodencov
možnosť hojdania i zablokovania tejto funkcie
vibračná funkcia pre jemné upokojenie dieťaťa
vybavené odnímateľnou hrazdičkou s elektronickým panelom
elektronický panel dieťatko zabaví rôznymi farebnými svetlami, 6 druhmi zvukov z prírody a 6 melódiami
pre ešte viac zábavy, môžete do panela nahrať 30 sekundovú správu pre vaše bábätko
panel je odnímateľný a môže sa uchytiť napríklad do postieľky
húpatko má nosnosť až 18 kg!
veľmi kompaktné rozmery v zloženom stave a ľahká váha uľahčujú manipuláciu a umožňujú brať ho so sebou aj na cesty
poťah húpatka je snímateľný s možnosťou prania v práčke
Technické parametre:

rozmery v zloženom stave: 15 cm (v) x 43 cm (š) x 80 cm (d)
rozmery v rozloženom stave: 32–62 cm (v) x 43 cm (š) x 78 cm (d)
hmotnosť: 4,2 kg
vhodné pre deti od narodenia až do 18 kg
CHICCO Húpatko s melódiou
Podobné inzeráty
Detské húpatko
Predám detské vybrujuce húpatko Ingenuity s melódiou.
Húpatko Ingenuity cuddle lamb
Húpatko s vybrovaním a melódiou 0-18 kg Mierne škrabance viď foto
CHICCO Postielka/lehátko/stolička Chicco Baby Hug 4v1
Predám: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky do jedného. Od postieľky a kresielka až po jedálenskú stoličku, či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku, a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Rovnako aj poťah Baby Hugu sa dá sňať a oprať. O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy.
Chicco baby hug 4in1
Predám postielku chicco baby hug 4in1 aquarelle. Minimálne použivaná, ako nová v originál balení. Objednaná zo stránky K postielke bol dokúpený aj prídavný matrac Chicco.
Jedálenská stolička/lehátko chicco 4in1 (ešte v záruke)
Predám stoličku Chicco Baby Hug 4v1,kupovanú v kamennej predajni v BA s ešte platnou zárukou do augusta 2024 (blok odovzdám). Hlavnou výhodou je jej výšková nastaviteľnosť do akejkolvek potrebnej výšky (nielen pár úrovní ako pri iných stoličkách), preto sa dá prisunúť a používať pri akomkoľvek jedálenskom stole. Dá sa používať aj ako novorodenecká mobilná postieľka. Viac info na Používaná, ale v bezchybnom stave.
Chicco kresielko, prebalovaci pult
Nabízím Chicco křesílko a přebalovací pult (s vaničkou) po dvou dětech. Běžné známky používání, na funkci nemá vliv Cena prebalovaci pult 25 Křesílko 30 Při odběru obou možná sleva