bazár, predaj, inzercia, predám

Chladiaci box na mlieko

Kategória: Dobytok

Dobrý deň ponúkam na predaj chladiaci box tzv. PACO dlho nevyužívane. Chýbajú vo vnútri miešadla. Vhodne aj ako nádrž na vodu. Treba vidieť. Kontaktovať emailom. Cena dohodou.
Chladiaci box na mlieko
Podobné inzeráty
Kravské a kozie mlieko
Malá farma ponúka na predaj domáce kozie a kravské mlieko. Odber Pusté Úľany. Kozie mlieko bez zápachu cena 2€, kravské od Jersej cena 1,50.
Predám mlieko
Predám kravské mlieko od kravy Jersey a tiež kozie mlieko
Predám sušené mlieko
Predám sušené mlieko pre telata vhodné aj pre odstavcata a jahnata
Kravske mlieko
Dobrý deň ponúkam na predaj: Kravské mlieko 1l/0,6€ Bryndza 250g/2,5€ Hruda syra 1kg/7€ Údený syr 1kg/10€ Syrové nite 1kg/10€ Oštiepky 1ks/3,5€
Sušené mlieko
Mam na vyse sušené mlieko napredaj Len osobny odber!!!!!! cca 20 kus 1. Schaumann 2. Joreda golden special
Separator / odstredivka mlieka Original "Motor-Sič"
Ponúkam nový nepoužívaný separátor mlieka originálnej výroby Motor-Sič SCM 100-18 Elektrická odstredivka mlieka celokovová Záruka! Pošlem aj na dobierku. Výrobná kapacita spracovania mlieka - nie menej ako 100 litrov/hodinu Frekvencia otáčania bubna - 10500±1000 otáčok/min Počet misiek bubna - 10...12 kusov Kapacita zásobné nádrže pre mlieko - 12 litrov Obsah tuku v odstredenom mlieku - nie viac ako 0,05% Regulácia objemového pomerov tuku a odstredeného mlieka - 1:4 až 1:10 Napájacie napätie - 230 V Kmitočet napájacieho napätia - 50Hz Teplota mlieka podrobujícího sa separáciu - 35...40 °C Rozmery: priemer misky - 365mm výška - 520mm Váha separátora - 6kg Výkon motora - 60W Všetky diely, ktoré počas práce oddeľovača prichádzajú do styku s mliekom sú vyrobené z hliníka v potravinárskej kvalite. Všetky tieto materiály prešli všetky potrebné testy zdravotnej nezávadnosti v slovenskej štátnej skúšobni. Dokonale čistí - odstraňuje všetky cudzie látky ako je krv, blato alebo burinu, ktorý môže byť v plnotučnom mlieku počas separácie. Tento separátor môže byť použitý pre mlieko kravské, kozie alebo ovčie. Tento model má motor novej generácie s pomalým štartom, ktorý zvyšuje produkciu separátora a jeho životnosť. Čas nepretržitej prevádzky separátora - 60 minút, prestávka - 30 minút.