bazár, predaj, inzercia, predám

Chodítko chicco activity

Kategória: Hračky

Predám toto chodítko v nepoškodenom stave s originál krabicou.
-Chodítko hraje, svieti.
- 3 loptičky a 3 kocky

Držiatko napomáha dieťaťu, ktoré stojí medzi dvoma stabilizátormi (ramená s kolieskami) sa pohodlne držať hračky.
Automaticky sa aktivuje príjemná melódia, ak dieťa začne s hračkou chodiť.
Ak sa dieťa zastaví, hudba prestane hrať, až do okamihu, kedy sa dieťa opäť s hračkou rozíde.
Chodítko sa dá zabezpečiť, aby sa nepohybovalo.
Prevádzka na 2 ks batérií AA


Len osobný odber Košice
Chodítko chicco activity
Podobné inzeráty
DORIS INTERAKTÍVNE CHODÍTKO S HRACÍM STOLČEKOM
Multifunkčné interaktívne chodítko Doris svetlo-modré určené pre deti od 6 mesiacov veku možnosti využitia: chodítko edukačný hrací stolík pre sediace deti samostatný multifukčný panel s možnosťou zavesenia nad postieľku panel obsahuje: vyberateľný telefón s 15 melódiami a zvukom detského smiechu farebné piano počítadlo s korálkami v tvare húsenice pohyblivé ozubené kolieska bludisko motýlik s melódiami vkladacie prvky na povrázkoch-kruh, trojuholník a štvorec kolieska s protišmykovou úpravou a blokáciou rozmery chodítka 44 x 42 x 40 cm rozmery panelu 32 x 26 x 20 cm pozn.baterie 3xAA1,5V (panel) a 2xAAA1,5V (telefón) nie sú súčasťou balenia Detské multifunkčné chodítko pre tie najmenšie deti, edukačné centrum. Možno ho využiť ako samostatné chodítko. Má hudobný stolček pre sediace deti a multifunkčný panel, ktorý je možné zavesiť nad postieľku. Panel je vybavený odnímateľným telefónom s 15 melódiami a zvukom detského smiechu, bludiskom, počítadlom, motýlikom s melódiami, otáčavými ozubenými kolieskami a množstvom ďalších zábavných prvkov. V hornej časti chodítka je umiestnený držiak pomocou ktorého dieťa ľahko udrží rovnováhu a nespadne na zem. Kolieska majú protišmykovú úpravu a brzdu. Určené pre deti od 6 mesiacov veku a je ideálnou hračkou pre náuku prvých krôčikov. 25€/set + posta
Activity board domček natura pastel
Interaktívne hračky typu activity board sú stále populárnejšie. Podľa pedagogického smeru Montessori vedú deti k učeniu sa pomocou detskej prirodzenej chute objavovať a hrať sa. Activity board v podobe skladacieho domčeku, v krásnom dizajne s pastelovými prvkami, posúva túto výučbovú hračku na ďalšiu úroveň. 120€
Activity Champion
Kto je naozajstný Activity Champion? Na rozdiel od všetkých ostatných vydaní hry Activity sa u edície Activity Champion už nehrá v tímoch. Každý bojuje sám za seba o toľko žiadaný titul. Úloha znie: v priebehu jednej minúty úspešne znázorniť podľa možností všetky štyri pojmy na karte. ako nové, niektoré kartičky ešte nerozbalené Posielam poštou, cez Packetu, možný i osobný odber. Komunikujem mailom, SMS i telefonicky.
CHODÍTKO VTECH - UČ SA A POZNÁVAJ SK
Chodítko ktoré “rastie s dieťaťom” - dá sa používať od doby kedy začne dieťa sedieť až po prvé kroky. Najskôr sa môžu hrať s odnímateľným panelom. Spoznávajú zvieratká, farby, hudbu, tvary i čísla. Akonáhle povyrastú, potom sa panel pripne na chodítko. Interaktívny panel chodítka ponúka 2 varianty hry, ktoré možno ľubovoľne prepínať pomocou posuvného tlačidla. Prvý variant ponúka možnosť podvedomého učenia a poznávania. Variant druhá je viac zameraná na hudobnú cítenie a zábavu. Vtech chodítko predstavuje dieťaťu prvé zvieratká a aké zvuky zvieratka robia. Učí ho spoznávať farby, podvedome sa učia počítanie, čísla aj základy správneho hudobného vzdelávania. Učí poznávať tvary a rozvíja koordináciu očí s rukami. Podporuje manuálnu zručnosť dieťaťa a správny vývoj hrubej i jemnej motoriky. Chodítko ma výbornú stabilitu, tvarovanú rokoväť a možnosť brzdenia koliesok. Je v slovenskom jazyku. Má minimálne známky opotrebenia (iba pár ošúchaných farieb), ktoré sú len estetického charakteru a nijako neovplyvňujú plnú funkčnosť chodítka (max bude trebalo vymeniť baterky AA). Na dobierku neposielam, iba osobný odber alebo max možnosť, v prípade vážneho záujmu, doviesť do SB a blízkeho okolia.
Activity board / Aktivity tabula 40x80 cm
Predam activity board pre Vase dietatko. Kazda tabula je original. Velkost cca 40x80 cm. Mix roznych activity prvkov - 15 roznych aktivit. Tabulu viem prisposobit podla konkretnych poziadaviek. Pre deti od 1roka.
Choditko Chicco
Prosim len pisat email. Dakujem. LEN osobny odber. po jedno dietatku. Mam aj video, ze vsetko funguje.