bazár, predaj, inzercia, predám

Chodítko štvorkolesové pre seniorov

Kategória: Ostatné

Chodítko štvorkolesové pre seniorov s anatomickymi rukovätemi. Je určené pre seniorov so zníženou pohyblivosťou, na stabilnú oporu a pomoc pri chôdzi, na udržanie rovnováhy, zlepšenie pohodlia pri chôdzi a zaistenie bezpečnosti pri možnom páde. Má výškovo nastaviteľné rukoväte, ručné brzdy s blokovacím mechanizmom, plné gumené kolesá.
Symbolická cena 80 EUR / poprípade dohodou.
K okamžitému odberu, odvoz len osobne. Ďakujem
Chodítko štvorkolesové pre seniorov
Podobné inzeráty
Chodítko nakupné štvorkolesové
Predám Chodítko nákupné štvorkolesové,čierne.Málo Použivané,asi 2krát,100% stav.Len osobný odber.Volať na .
Štvorkolesové chodítko
P R E D Á M štvorkolesové chodítko, nepoužívané, ako nové V prípade záujmu zanechajte správu.
Choditko pre seniorov
Predám chodítko štvorkolesové. Iba osobný odber Sap
Trojkolka pre seniorov gommer
Predám trojkolku pre seniorov značky Gommer so skvelými funkčnými vlastnosťami. Táto trojkolka je ideálna pre ľudí, ktorí hľadajú pohodlné a bezpečné dopravné riešenie. Údaje o trojkolke: - Značka: Gommer - Pôvodná cena: 625€ - Aktuálna predajná cena: 500€ - Dátum nákupu: 1. august 2022 - Zostávajúca záruka: Ešte rok Táto trojkolka bola navrhnutá s dôrazom na pohodlie, stabilitu a bezpečnosť. Je vybavená robustným rámom a ergonomicky tvarovaným sedadlom, čo zabezpečuje pohodlnú jazdu a dobrú podporu chrbta. Trojkolka je vybavená odolnými pneumatikami, ktoré zaručujú spoľahlivú trakciu a bezproblémové jazdenie na rôznych povrchoch. Tento model trojkolky pre seniorov je jednoduchý na ovládanie a poskytuje stabilitu a bezpečnosť pri každom pohybe. Ideálna voľba pre tých, ktorí si chcú užívať vonkajšie aktivity s pocitom istoty. Ak hľadáte spoľahlivý a komfortný spôsob dopravy pre seniorov, táto trojkolka od značky Gommer je skvelou voľbou. Nezmeškajte túto príležitosť získať ju za skvelú cenu. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať na []. Trojkolka je k dispozícii na osobný odber. ---
chodítko pre imobilných
Kolieskové chodítko pre seniorov v modernom a veselo farebnom dizajne. Ideálne na domáce použitie, ľahko ovládateľné. Skladacie, nastaviteľná výška, nosnosť max. 100 kg, vlastná hmotnosť iba 6,6 kg. Jaguar, je moderne navrhnuté chodítko. Je to veľmi špeciálny produkt určený pre používateľov, ktorí majú radi jeho jedinečný farebný dizajn. Zároveň je plne vybavený výbavou, je manévrovateľný a kompaktný. Jaguar má hliníkový rám, tašku a vaničku. Hlavným účelom chodítka JAGUAR je pomoc pri vstávaní, chôdzi a sedení pre zdravotne postihnuté alebo staršie osoby. Rukoväte Push sú výškovo nastaviteľné pre optimálne prispôsobenie užívateľovi.
Chodítko pre seniorov
Predám ľahké skladacie chodítko pre seniorov,nepoužite,so sedadlom a košíkom