bazár, predaj, inzercia, predám

CHORVÁTSKO - Dom s výhľadom na more - ROGOZNICA

Kategória: Domy

RB23-1940
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj dom v obľúbenom atraktívnom mestečku ROGOZNICA.
Dom sa nachádza 250 m od mora a približne 400 m od centra Rogoznice.
Dom bol zrekonštruovaný v roku 2022.
Dom stojí na pozemku s výmerou 510 m2. Úžitková plocha domu je 230 m2.
Dom má tri podlažia:
Prízemie tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálňou a kúpeľňa. Na prízemí sa nachádza tiež samostatný štúdio apartmán s výmerou 17 m2, pozostávajúci s obytnej časti s kuchynkou a kúpeľne.
Vnútorné schodisko vedie na prvé poschodie, kde sú tri spálne a jedna kúpeľňa.
Na druhom poschodí je veľká obývacia izba, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa, WC a balkón. Z druhého poschodia je krásny výhľad na more a okolie.
Podlahy a kúpeľne na druhom poschodí sú vydláždené chorvátskym bielym kameňom Planita.
Kúpeľne na prízemí a poschodí nie sú ešte dokončené.
Bazén je vo finálnej fáze výstavby, bez obkladu.
Dom sa predáva v aktuálnom stave, pričom za príplatok je možné dokončenie kúpeľní a bezéna zo strany predávajúceho.
Na pozemku je miesto pre parkovanie 6 áut.

Predajná cena domu v aktuálnom stave je 590.000,- EUR
Provízia realitnej kancelárie vrátane právneho servisu je 3% z predajnej ceny.
Daň z prevodu nehnuteľnosti je 3% z predajnej ceny.

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti nás prosím kontaktujte:
Mobil: +421.911.201.211, +385.99.8431.210,
E-mail: amaxades.reality@

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 6
Obytná plocha: 230m²
Rozloha pozemku: 510m²
Úžitková plocha: 230m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Balkón: áno
Terasa: áno
Inžinierske siete: áno
Zariadenie: nezariadený
Bazén: exteriérový
Klimatizácia: áno
Predzáhradka: neuvedené
Okná: plastové
Terén: mierny svah
Prístupová cesta: asfaltová cesta
CHORVÁTSKO - Dom s výhľadom na more - ROGOZNICA
Podobné inzeráty
Predaj dom Rogoznica, dom so 4 apartmánmi, Chorvatsko
Solidne Bývanie ponúká Vám na predaj domy a vily Chorvátsko, Rogoznica, Śibenik. Pekne zariadený dom so 4 apartmánmi, Rogoznica. Prízemie = garsónka, práčovňa, komora. Prvé poschodie = 2-izbový byt. Druhé poschodie = dva apartmány, každý s jednou spálňou. More: 150 m Nemocnica: 1000 m Škola: 500 m Škôlka:1000 m Administratívy úrad: 2000 m Kostol: 2000 m Supermarket: 500 m Verejná doprava: 100 m Cena 350 000 € ODPORÚČAME!  V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na čísle  alebo mailom na svitlana@
Kamenný dom v pokojnej a tichej lokalite, prvá línia pri mor
Referenčné číslo: CB_5273_30 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj kamenný dom v prvej línii pri mori v lokalite Rogoznica, Chorvátsko. Vzdialenosť od mora je len 10m! Dom s celkovou obytnou plochou 106 m2 sa rozprestiera na prízemí a prvom poschodí. Celkovo sú k dispozícii 3 spálne a 2 kúpeľne. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa, komora, otvorená koncepcia kuchyne s jedálňou a obývačka s výstupom na krytú terasu. Prvé poschodie pozostáva z jednej kúpeľne a troch spální so vstupom na balkón s otvoreným výhľadom na more. Dom je klimatizovaný a má jedno kryté parkovacie miesto a gril. Atraktívnou ponukou nehnuteľnosti je pešia vzdialenosť od pláže a blízkosť potrebného vybavenia na bývanie. Rogoznica je stredomorské miesto v centre Dalmácie, medzi Národným parkom Krka a Národným parkom Kornati a starými mestami Šibenik, Skradin, Trogir a Split. Tvorí ho 50 km dlhé pobrežie, ktoré je po celej dĺžke pokladnicou kamienkových a kamenistých pláží. Ideálne miesto na bývanie alebo turistické podnikanie. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Kompletne zariadený moderný dvojdom s výhľadom na more, 370m
Referenčné číslo: CK_388 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj kompletne zariadený a zrekonštruovaný moderný dvojdom, 370m od mora s prekrásnym výhľadom na more v lokalite Njivice, Omišalj na ostrove Krk v Chorvátsku. Ostrov Krk má výborné umiestnenie, nakoľko je prvým a najbližším ostrovom pre návštevníkov, ktorí prichádzajú z Európskej pevniny hľadajúcich stredomorskú atmosféru. Má krásne čisté more, históriu, liečivé bahno a ponúka veľa skvelých miest aj na turistiku. Od roku 1980 je ostrov Krk prepojený s kontinentom Krčským mostom o dĺžke 1430m. Výborná a rýchla dostupnosť autom. Na predaj je dom, ktorý bol postavený v roku 1979 a v roku 2021 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Ide o kompletne upravený a moderne zariadený dvojdom s celkovou obytnou plochou 125 m2, ktorý sa nachádza na pozemku o výmere 208m2. Celkovo táto nehnuteľnosť ponúka k dispozícii 3 izby z toho sú 2 samostatné spálne, 2 kúpeľne s toaletou. Vzdialenosť od mora je 370m. Z domu sa naskytá veľmi pekný výhľad na more. Dispozícia – na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa s jedálňou a obývačka s výstupom na krytú terasu a záhradu. Na poschodí sú dve spálne, každá s vlastným východom na krytú terasu s krásnym výhľadom na more a kúpeľňou. K dispozícii sú aj dve parkovacie miesta v krásne upravenej záhrade. Na obnovu objektu boli použité špičkové materiály, podlahové krytiny a kvalitná sanita. V celom dome je zrealizované podlahové kúrenie a chladenie. Je tu zavedená voda aj kanalizácia, internet, krb, klimatizáciu. Dom má výbornú dispozičnú koncepciu, je moderne zariadený a tak sa aj predáva. Poloha je krásna, na vyvýšenom mieste s výhľadom na more, Uvedená cena za nehnuteľnosť je už vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti. Uvedená cena je v rovnakej výške ako by ste ju kupovali priamo od chorvátskej RK! Poskytujeme komplexný servis a pomoc pri celom procese kúpy nehnuteľnosti v Chorvátsku. Kontaktujte nás pre bližšie informácie.
Rodinný apartmánový dom s bazénom a výhľadom na more, 300m o
Referenčné číslo: CB_2030_57 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj samostatne stojaci apartmánový dom s bazénom a výhľadom na more, ktorý sa nachádza v malom turistickom mestečku neďaleko Rogoznice. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 624 m2 a celkovou obytnou plochou 325 m2. Dom celkovo disponuje 8 spálňami a 5 kúpeľňami. Vzdialenosť od mora je 300m. Dom pozostáva z 3 podlaží. Na prízemí sa nachádza priestranný byt pozostávajúci z dvoch spální, ďalšej izby využívanej ako komora, kúpeľne, kuchyne a jedálne s obývacou izbou. Kuchyňa má východ na uzavretú lodžiu, kde je nábytok pre spoločenský život a zábavu, doplnený o výhľad na more. Na prvom poschodí sú dva apartmány, každý apartmán má dve spálne, kuchyňu/jedáleň, kúpeľňu a balkón s výhľadom na more. Na druhom poschodí sú dva apartmány, každý apartmán má jednu spálňu, kuchyňu/jedáleň, kúpeľňu a balkón s krásnym výhľadom na more. Apartmány sú vybavené klimatizáciou, TV, Wi-Fi. Dom má zabezpečené parkovanie pre viacero áut a má aj ďalšie miestnosti, ktoré slúžia ako sklad. Na východnej strane domu je vyhrievaný bazén s ležadlami, sprchou a spoločenským nábytkom, zatiaľ čo na západnej strane je gril v dobre udržiavanej a krásnej záhrade. Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite, v tichom prostredí, 300 m od pláže a v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti potrebnej pre každodenný život – ako sú reštaurácie, kaviarne, obchody… Výhodou tohto domu je, že je už kategorizovaný a etablovaný v cestovnom ruchu, možnosť pokračovania už v zabehnutom rozvoji podnikania v cestovnom ruchu. Nehnuteľnosť je vhodná ako na bývanie, tak aj na rekreáciu. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.
Rodinný dom s 2 samostatnými apartmánmi a výhľadom na more,
ID nehnuteľnosti: GHVAT_18 Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties Vám s radosťou ponúka na predaj dom s výhľadom na more na súkromnom pozemku s rozlohou 1000 m, ktorý sa nachádza v oblasti Vathi, Agios Nikolaos na ostrove Kréta v Grécku. Dom má rozlohu 175 m2 pozostáva z dvoch samostatných apartmánov – jeden na prízemí a druhý na prvom poschodí. Oba apartmány sú kompletne zariadené a vybavené a poskytujú tak súkromie dvom rodinám. Dom disponuje 6 samostatnými spálňami a 3 kúpeľňami. Je teda určený pre väčšiu rodinu, prípadne na prenájom. Z nehnuteľnosti sa naskytá pekný výhľad na more a zelené okolie hôr. Na prízemí sa nachádza samostatný apartmán, ktorý má otvorenú kuchyňu/salónik, dve spálne s klimatizáciou a kúpeľňu s vaňou. Má prístup do krásneho dvora. Prízemný apartmán poskytne príjemný chládok, ktorý oceníte hlavne v letných mesiacoch. Vonkajšie schodisko napravo vás zavedie do hlavného domu na poschodie. Apartmán na poschodí je mezonet a pozostáva z veľkej, svetlej obývacej izby s veľkým krbom a balkónovými dverami vedúcimi na priestranný balkón s výhľadom na more a hory, veľkej kuchyne s prístupom na bočný dvor. O pár schodov vyššie je práčovňa, kúpeľňa s vaňou a dve spálne, jedna dvojlôžková a jedna jednolôžková, so vstavanými skriňami. Na najvyššom poschodí sú dve dvojlôžkové spálne, s krásnymi balkónmi s výhľadom na more a jedna kúpeľňa s toaletou. V zadnej časti pozemku je veľký sklad/kotolňa na ústredné kúrenie. Všetky spálne majú tiež klimatizáciu pre chladenie a vykurovanie. Pred objektom je parkovacie miesto pre niekoľko áut. V okolí domu sú krásne záhrady. Dom bol skolaudovaný v roku 1981. V prípade záujmu Vám radi pošleme video z objektu pre lepšiu predstavu. Nehnuteľnosť sa nachádza len 5 minút jazdy autom do kozmopolitného mesta Agios Nikolaos a 7 minút od piesočnatých pláží Istron-Kalo Chorio a Amoudara. Medzinárodné letisko Heraklion je vzdialené menej ako hodinu jazdy od nehnuteľnosti. *Miery a vzdialenosti sú približné a slúžia len ako pomôcka.
Rodinný dom s výhľadom na more, Maslenica – Jasenice,
Referenčné číslo: CB_2040_33 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj tento očarujúci dom s otvoreným výhľadom na more v lokalite Maslenica – Jasenice, 3 minúty jazdy od centra Maslenice v Zadarskej župe. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti obce, na pozemku o rozlohe 266 m2, nehnuteľnosť je obklopená zeleňou a súkromím. Dom má obytnú plochu 140m2, rozloha pozemku je 266m2. Dom disponuje 3 samostatnými spálňami a 2 kúpeľňami. Rozkladá sa na dvoch podlažiach, na prízemí a na prvom poschodí. Zelená záhrada so starostlivo upraveným dvorom je skutočnou oázou pokoja s atraktívnym výhľadom na more. Priamo z dvora sa vchádza do krásne zariadenej obývačky s jedálňou, ktorá je plne vybavená a pripravená na nasťahovanie. Vnútorné schody vedú do horného poschodia, ktoré pozostáva z dvoch spální a priestrannej terasy s najatraktívnejším výhľadom na dalmatínsku krajinu a more. Na južnej strane pozemku je vlastné parkovisko pre 4 vozidlá. Najbližšie pláže sú 300 metrov od domu. Obchody, reštaurácie, promenády a klinika sú vzdialené pár minút jazdy autom. Vďaka zaujímavejšej polohe a blízkemu spojeniu so všetkými dôležitými lokalitami je nehnuteľnosť ideálnym riešením na bývanie alebo prenájom. Mesto Zadar a letisko Zadar sú vzdialené 30 minút jazdy autom, mesto Nin je vzdialené 40 minút a ostrov Pag 35 minút. Výhľad na more Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Uvedená cena nezahŕňa Daň z prevodu nehnuteľnosti, ktorá sa hradí Chorvátskemu štátu po prepise vlastníckych práv na nového majiteľa. Daň z prevodu nehnuteľnosti v Chorvátsku je vo výške 3% z ceny nehnuteľnosti.