bazár, predaj, inzercia, predám

CHRÁNIČE NA INLINE KORČUĽOVANIE

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám používanú sadu chráničov pre inline korčuľovanie s vnút. punčochou, veľkosť S.
Sada zahŕňa chrániče na kolená, na lakte a na zápästie.
Cena: 8€ + poštovné
CHRÁNIČE NA INLINE KORČUĽOVANIE
Podobné inzeráty
Inline chranice Zealot velkost S - nové
Predam Inline chranice Zealot velkost S - nové. Idealne osobne. Popis: Zealot CRASH3. Set detských inline chráničov Zealot CRASH3 v atraktívnom dizajne na kolená, lakte a zápästia. Penová výplň z vnútornej strany zvyšuje pohodlie a eliminuje otlaky. Sú vhodné pre deti na inline korčule, skateboard, bicykel, prípadne ďalšie aktivity, kde hrozí riziko zranenia. pružné pásiky pre lepší komfort nosenia sťahovanie a zaistenie na suchý zips pre ešte lepšie a komfortnejšie dotiahnutie na rukách a nohách vnútorné mäkké penové polstrovanie chrániče sú v súlade s európskou normou EN 14120 odporučená výška postavy pre: S: 135 -145 cm, M: 145 - 155 cm
Chranice na in-line korculovanie
Predam sadu chranicov na in-line korculovanie znacky Rollerblade Proactive Gear, velkost XL. Povodna cena 24,99 €. Sada obsahuje: 2x chranice na zapastie (pouzite 2x, drobne skrabance) 2x chranice laktov (nepouzivane) 2x chranice kolien (pouzite 1xz drobne skrabance) Chranice su vo vybornom stave, neboli vystavene padu, splnaju vsetky bezpecnostne parametre.
Tempish WOX LADY kolieskové korčule pink, veľ. 42
Nove nesadla velkost vhodne na nohu 41 Kolieskové korčule WOX sú klasické in-line korčule pre fitness korčuľovanie určené ako pre začínajúcich, tak pre pokročilých korčuliarov. Stredne vysoká stavba zaisťuje korčuliarom pevné ukotvenie chodidla v skelete a isté ovládanie korčúľ. Dvojitá konštrukcia lineru s vyberateľnou kompletnou vnútornou topánkou je veľmi pohodlná a umožňuje rýchle vyschnutie po jazde a vyčistení v prípade potreby. (Liner je možno vyplákať v čistej vlažnej vode.) V oblasti Achillovej šľachy je liner mäkší pre pohodlnejšie korčuľovanie. Topánku uzatvoríte pomocou klasických šnúrok a chodidlo pevne zafixujete v skelete priehlavkovým pásikom na suchý zips. Horná časť skeletu uzavriete pomocou sťahovacieho pásika s mikroprackou. Dámske kolieskové korčule určené pre rekreačné fitness a kondičné korčuľovanie. Kolieska radu CATCH vykazujú pri jazde štandardné opotrebenie závislé od kvality povrchu, štýlu jazdy a hmotnosti užívateľa. Stupeň únosnosti športového zaťaženia 2. Oska: vonkajší priemer 6mm, dĺžka 27mm. Doporučené použitie Rekreačné, kondičné korčuľovanie, začínajúci a pokročilí korčuliari. Kategória Fitness Skelet PE/NYLON, dvojdielny, soft Vnútorný materiál Vystužený NYLON / NYLEX, konštrukcia-dvojplášťový anatomický liner s vyberateľnou vnútornou topánkou, umožňuje lepšie vysúšanie a čistenie. Vystužená na vonkajšej strane dielmi z PVC, anatomická bandáž. technologia dizajnu -digital print Podvozok Odľahčený - Al zliatina, dvojdielny, špeciálne uchytenie pomocou dvou priečnych skrutiek pod pätou a centrálnu skrutku pod špičkou - ideal position control chassis, povrchová úprava - silver brilliancy s Typ kolieska CATCH štandardné kolieska, PU Casting, nízky valivý odpor Priemer kolieska 84 mm Tvrdosť kolieska 85A Ložiská ABEC 7 carbon Brzda ÁNO Systém zapínania šnúrky, 1 x pracka, 1 x pásik na súchý zips Maximálne zaťaženie [kg] 100 Stupeň únosnosti športového zaťaženia 2
Detské inline chrániče.
Predám používané detské chrániče na inline korčuľovanie. LEN OSOBNÝ ODBER!!!
Chrániče 3v1
Predam sadu chranicov na in-line korculovanie. velkost L. Sada obsahuje: 2x chranice na zapastie 2x chranice laktov 2x chranice kolien chranice su vo v 100% stave, su nové, ešte zabalené!
CRIVIT inline korčule, veľ. 29-33 + chrániče
Chlapčenské inline korčule vel. 29-33, čierno-sivo-žltej farby, 70mm, ABEC 5 s brzdou na pravej topánke. Chrániče na dlane, lakte a kolená čiernej farby zn. Crivit, detská veľ. S/M. Všetko v pôvodnom obale, chrániče zahrnuté v cene. Ideálne osobný odber Košice. V prípade doručovania ceny poštovného podľa aktuálneho cenníka doručovateľa.