bazár, predaj, inzercia, predám

Čiapka na komín 18 cm

Kategória: Ostatné

Predám kvalitnú čiapku na komín, 18 cm priemer, pevný nerez bez známok hrdze. Iba osobne okolie Bratislavy alebo na trase BA - MT. Pôvodná cena 260 €.
Čiapka na komín 18 cm
Podobné inzeráty
Letná čiapka Vans
Čiapka Vans vôbec nenosená. Letná čiapka Vans je nepostrádateľným doplnkom pre každého, kto sa chystá stráviť slnečné dni vonku. Táto čiapka je navrhnutá s ohľadom na pohodlie, štýl a ochranu pred slnečnými lúčmi. Čiapka je vyrobená z ľahkého a priedušného materiálu, ktorý umožňuje prúdenie vzduchu a udržuje vašu hlavu chladnú aj v horúcich letných dňoch. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť čiapky. Dizajn čiapky je moderný a nadčasový. Má okrúhly tvar s pevným šiltom, ktorý chráni vaše oči pred priamym slnečným žiarením. Na čele čiapky je umiestnený logo alebo nápis, ktorý dodáva čiapku šmrnc a ukazuje vašu príslušnosť k určitému brandu alebo záujmu. Má nastaviteľný pásik na zadnej strane, ktorý umožňuje prispôsobiť čiapku vašej veľkosti hlavy a zaistiť tak perfektné a pohodlné sedenie. Táto letná čiapka je skvelým spoločníkom na pláži, do parku, na výlet alebo jednoducho pri akejkoľvek vonkajšej aktivite. Poskytuje nielen ochranu pred slnkom, ale taktiež dodáva vášmu outfitu štýl a dokončujúci detail. Buďte módni a chráňte sa pred slnkom s touto trendy letnou čiapkou.
Detské potreby
Zubná kefka pre bábätká, nová, 0.70 € Hnedá plyšová čiapka s ušami Zara, nová, 0-1 rok, 7 € Hnedá plyšová čiapka s ušami Zara, nová, 1-3 rok, 7 € Detské topánky Richter, barefoot, 21, 40 € Tmavomodrá čiapka, 1-3 roky, 2 € Zelená čiapka Reserved, 1-3 rok, 2 € Silikónová miska Mushie, nová, 13 € Tyrkysová čiapka Zara, 1-3r, 5 € Detské zimné topánky barefoot Primigi, 23, 20 € Detské zimné topánky barefoot Esprit, 23, 12 €
PREDÁM nerezový komín SCHIEDEL
Predám jednostenný nerezový komín značky SCHIEDEL.Diely sú vhodné aj na vložkovanie komína.Sú nové,nepoužité,Ø 13cm. Komín pozostáva z týchto častí: - rovná rúra – výška 1m = 4 ks, cena:32€/ks, - T-kus(sopúch)90°-pripojovací dymovod = 1ks, cena: 30€/ks, - dvierkový čistiaci diel 90° = 1ks,cena:36€, Len osobný odber.
Nadstavec na komín 160
Predám použitý nadstavec na komín, priemer 160, dĺžka spolu 95cm, rúra 80cm, strieška(čiapka)15cm.
Ciapka a sal/vrsok na kabat kozusina
45oe. ciapka a sal/vrsok na kabat kozusina, ciapka cca 20x30cm, salok 60x15cm, prava kozusina, mozno niekto vyuzije
Čiapka do sauny.... sauna čiapka
Vlnená čiapka do sauny Cena 8€ (plus poštovné a balné 3€)