bazár, predaj, inzercia, predám

Čierna tepláková súprava mikina tepláky komplet sada

Kategória: Športové oblečenie

Čierna tepláková súprava mikina tepláky komplet sada veľkosť S-M-L kvalitný materiál čierny čierna farba - mikina s kapucňou tepláky v páse guma
Čierna tepláková súprava mikina tepláky komplet sada
Podobné inzeráty
Dámske tepláky ADIDAS SST PANTS PB GD2361
Dámske nohavice značky adidas originals. Dámske tréningové nohavice sú z príjemného materiálu. Pôsobia ležérne, no šev na prednej strane im dodáva športovo-elegantný vzhľad. Sú jemne pružné a výborne sa hodia na vonkajšie a indoorové aktivity. Čierne tepláky pre dámy vďaka podielu elastanu nebránia v pohybe. Majú minimalistický dizajn a zdobí ich logo adidas originals a tri pruhy po bokoch. Dámske tepláky na cvičenie majú úzky strih a na konci rázporky na zips. Výhodou je elastický pás s gumičkou, ktorý sa Vám prispôsobí. Na bokoch nohavíc na cvičenie nájdete vrecká so zapínaním na zips, kam si môžete uložiť svoje drobnosti. Boli vyrobené aj z recyklovaných materiálov. Detaily produktu: - športové tepláky dámske - príjemný materiál - pružné, nebránia v pohybe - minimalistický dizajn s troma pruhmi a logom značky - šev na prednej strane - zúžený strih - zakončené rázporkami na zips - bočné vrecká na zips - elastický pás na gumu - vyrobené aj z recyklovaných materiálov Materiál: 50% bavlna, 43% polyester, 7% elastan údaje z veľkostnej tabuľky: pás: 67 - 72 cm boky: 92 - 97 cm vnútorný šev: 78,5 cm Tepláky boli zakúpené 09. 10. 2021 v ADIDAS LEIPZIG pre sestru, ktorá z nich veľmi rýchlo vyrástla. Tepláky sú málo nosené. Tovar neposielam Packetou, iba osobný odber alebo prostredníctvom pošty.
Tepláky so zníženým pudlom - NDN
Úplne nové len vyskúšané pudlové tepláky maďarskej značky NDN. Dámske tepláky so zníženým pudlom HIP X058 (sivá). Veľkosť S, dĺžka 100cm, obvod pás 72cm. - materiál: 95% bavlna, 5% lycra - športové tepláky so zníženým pudlom pre pocit dokonalej pohody - vďaka elastickej gume v páse tepláky sadnú na postavu ako uliate - nastaviteľné šnúrky s kontrastnou bielou časťou pre regulovanie veľkosti v oblasti pásu - praktické postranné vrecká so šikmým strihom po oboch stranách - štýlová potlač NDN Sport Your Brand na zadnej časti teplákov - patentové zakončenie pre ešte pohodlnejšie nosenie - vhodné na menej intenzívne tréningy akéhokoľvek typu aj na voľný čas
TEPLÁKOVÁ SÚPRAVA
Krásna nová tepláková súprava vo veľkosti XL, rozmery: Mikina: šírka 52 cm, dĺžka 68 cm Tepláky: pás 42 cm, stehná 28 cm, dĺžka od pása 102 cm.
Tepláková súprava
Tepláková súprava Bershka Mikina veľkosti S je v páse skrátená a na rukávoch su diery. Tepláky veľkosti XS sú s vysokým pásom a šnúrkami, materiál je hrubší. Oblečené 1x Možný osobný odber v Rožňave alebo v Poprade, podľa dohody. Možné poslať poštou AJ na dobierku, ale po zaslaní poštovného vopred na účet, pretože sa mi opakovane stalo, že zásielku na dobierku mi neprevzali.
Tepláková súprava - Gartier - XXL
Predám iba opranú teplákovú súpravu - mikinka a tepláky. Mikina má zapínaie na zips a dve vrecká po bokoch. Nohavice sú na gumičku a majú dve vrecká po bokoch. Bez poškodenia. V top stave. Zloženie: 100% polyester Farba: krémová, biela Značka: Gartier Veľkosť: XXL Mikina rozmery: Dĺžka mikiny: 81 cm Šírka mikiny: 79 cm Dĺžka rukávu od krku: 85 cm Tepláky rozmery: Dĺžka teplákov: 102 cm Dĺžka teplákov od rozkroku dole: 75,5 cm Šírka teplákov: 49 cm v kľude, 68 cm natiahnuté Šírka stehna: 45 cm Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam aj poštou. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Neposielam na dobierku.
Tepláková  súprava
Na predaj tepláková súprava aj samotne tepláky. Veľkosť vid foto. Cena 10€ + poštovné. Kontakt