bazár, predaj, inzercia, predám

Čierne FBsister, XS

Kategória: Šaty, Kostýmy

Jednoduché čierne šaty, malo nosené, vhodné na akúkoľvek príležitosť, bavlnené, veľkosť XS, cena 5 eur + poštovné. Pre viac info kľudne píšte správu...
Čierne FBsister, XS
Podobné inzeráty
Šaty Veľkosť M značka FBsister
Predám nové šaty kupované v NewYorkeri vo veľkosti M značka FBsister. Cena je 10e+poštovné.
Šaty FBsister veľkosť M
Predám nové šaty značka FBsister veľkosť M. Kupované v NewYorkeri. Pôvodná cena bola 12,99e. Neboli nosené. Cena 10e+poštovné.
Letné šaty FBsister, veľ. S
Predám krémové šaty, elastické. Boli len odskúšané, inak nenosené. Veľkosť S. Dľžka 86,5cm. Značka FB Sister/NewYorker
Šaty, veľkosť S
Predám elegantné svetloružové šaty so spodničkou, veľkosť S, značka FBsister. Sú málo nosené, vo veľmi dobrom stave. Cena: 12€ Na cene je možné sa dohodnúť. Posielam cez Packetu (Zásielkovňu) na výdajné miesto aj na dobierku. Po dohode možný aj osobný odber alebo poštou. V ponuke mám aj iné veci na predaj. V prípade záujmu ma kontaktujte len cez mail, na telefonáty a sms neodpovedám.
Flitrované čierne dámske šaty veľ. 40, úplne nové s vysačkou
Flitrované čierne dámske šaty veľ. 40, úplne nové s vysačkou - [2.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Flitrované čierne dámske šaty veľ. 40, úplne nové s vysačkou - 1 Flitrované čierne dámske šaty veľ. 40, úplne nové s vysačkou - 2 Predám krásne úplne nové čierne dámske šaty veľ. 40. Cena 7e Možný osobný odber v rámci Bratislavy. Pri odoslaní poštou, nutná platba vopred.
Spoločenské a plesové šaty AKCIA
Predávam viacero spoločneských šiat aj letných šatočiek od 5 eur - stačí si len vybrať. Nosené aj celkom nové! Čierne čipkované 10 e Raz oblečené, naozaj prekrásne, veľkosť sedí na 36/38-mičku. + čierne bolerko zdarma Krémové s dlhou volánovou sukňou, jemný korzet, zakryjú nedokonalosti, naozaj krásne, zaujmú! Veľkosť sedí na S/M. Cena: 8 e Čierne puzdrové 5 e spoločenské/kokteil puzdrové šatičky - niekoľkokrát oblečené, ale stále v super stave. Ručne našité flitre, bočné vrecká, krásne sa ukážu na postave. Veľkosť 38. Sexi červené letné šatočky na jedno rameno 7e šifónové šatočky na jedno rameno, v páse stuha na zvýraznenie. Celkom nové, veľkosť 38 Obtiahnuté puzdrové béžovo-čierne 4 e Úplne nové, veľkosť XS/S. Čierne bolerko s trblietkami prihodím za 1 e, ak vezmete aspoň 2 šaty - zdarma. - všetko musí preč, pridám zľavy a možná je aj dohoda :) - inzeráty aktualizujem, čo tu je, to mám :) - platba vopred na účet, na dobierku posielam len po uhradení poštovného predom. Na poštu chodím momentálne len raz týždenne. Píšte prosím, číslo je vymyslené.