bazár, predaj, inzercia, predám

Čierne krátke spoločenské šaty na hrube ramienka veľ. M/L

Kategória: Šaty, Kostýmy

1x oblečene
veľkosť M-L
Čierne krátke spoločenské šaty na hrube ramienka veľ. M/L
Podobné inzeráty
Šaty
Ponúkam na predaj: 1.Šaty sivé s CC vzorom veľ.XL (veľmi príjemný materiál poddajný)-20€ 2.Šaty jarné kvetové veľ.asi 44/46-10€ 3.Čierne šaty s červenými trblietkami a priesvit.ramenami veľ.46-12€ 4.Šaty modro-biele veľ.asi 44 (talianska značka)-10€ 5.Šaty krémové s hnedým pozadím veľ.42-8€ 6.Dlhé čierne spoloč.šaty s marhuľovým vrchom veľ.50- 15€ 7.Čierne šaty s koženkou veľ. 44 (koženka je už opotrebovaná s prasklinami ale šikovná domáca žienka si s tým poradí,preto aj cena uspôsobená)-4€ 8.Šaty s listami veľ. asi 46( dajú sa použiť aj ako predĺžené tričko k legínam.ja som ich mala na sebe v tehotenstve)-8€ 9.biele s čiernymi kvietkami naspodu veľ.44-10€
4x Letné šaty veľ. M
1/ Šaty Andrea Martiny, veľ.M Dámske šaty slovenskej návrhárky Andrea Martiny, veľ. M, rozmery: dĺžka 101cm, pod pazuchami 2x49cm, pás 2x40cm Šaty sú krásne šité, vrchný diel na telo, spodný pekne skladaný. Zapínanie vzadu na zips. Nosené, bežné známky nosenia, nepoškodené. Cena 12€ + poštovné. 441 2/ Dámske šaty Appleline, veľ. M Tmavočervené dámske šaty Appleline, veľ. M, rozmery: dlžka 100cm, pod pazuchami 2x44cm, pás 2x36cm. Šaty sú krásne, vínovočervené, zapínanie vzadu na dlhý zips a dole rázporok. Nosené málo, nepoškodené. Cena 15€ + poštovné. 224 3/ Šaty Soyaconcept Dena, veľ.M Šaty od Soyaconcept, model SC-Dena, veľ. M. Rozmery: dlžka 98cm, pod pazuchami 2x48cm. Šaty sú krásne, pekne šité, prispôsobia sa postave - veľkostne sedia. Nové s visačkou. PC:50€ Cena 12€ + poštovné. 4/ Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M Dlhé letné šaty TAHARI, veľ. M, rozmery: dlžka 138c pod pazuchami 2x37cm, pás 2x35-40cm. Farba je šedá, melírovaná, šaty sú elastické. Veľmi dobrý nosený stav. Cena 10€+ poštovné. d224 Pri kúpe 2 šiat poštovné neplatíte.
4x letné šaty veľkosť XL
1/ Rezervovane! Dámske šaty Lori M. veľ. XL Ľahké letné šaty z padavého materiálu, značka Lori M. Collection, veľ. XL - rozmery: dĺžka 102cm, pod pazuchami 2x54cm, rukáv 43/27cm. Kombinácia farieb svetlučká krémová a čierna. Šaty sú kvalitné, z nekrčivého, padavého materiálu - poskladáte do tašky, hocikde vyberiete a rovno oblečiete. Kúpené minulé leto v Kanade, mala som ich asi 2x. Cena 15€ + poštovné. 258 2/ Dámske šaty F&F, veľ. XL Ľahké letné mini šaty F&F, veľ. XL - rozmery: dĺžka 90cm, pod pazuchami 2x53cm. Nekrčivý padavý materiál. Pár krát oblečené, výborný stav. Cena 10€ + poštovné. z55 3/ Rezervované! Letné šaty Signature Camrin, veľ. XL-XXL Ľahké letné šaty v pekných zemitých farbách, zn. Signature Camrin, veľkosť XL, sedia ja na XXL, rozmery: dlžka 100cm, pod pazuchami 2x54cm. Sú z padavého materiálu. Krátke rukávky cez plecia. Materiál sa vôbec nekrčí, ak cestujete zbalíte do kabelky, stačí vytiahuť a obliecť. Kúpila som si ich minulé leto v Kanade, sú mi väčšie. Cena 18€ + poštovné. 297 4/ ZIZZI, letné šaty XL-XXL Dámske letné šaty na ramienka, zn. Zizzi, veľ. XL-XXL, rozmery: dlžka 98cm, pod pazuchami 2x55cm, pás 2x47cm. Padavý materiál, prispôsobia sa postave. Cena 10€ + poštovné. 608 Pri kúpe dvoch obycajne poštovné neplatíte.
dámske spoločenské šaty, sako sukňa ... S M
10 eur Bordový overal ICHI veľkosť S, v páse všitá gumička 30-40x2cm, dĺžka nohavice od pása 99cm, vrchná časť je preložená takže hrudník sa prispôsobí, všitá malá patentka na zapnutie. Nový, nenosený, len opraný. 8 eur kus: dámska ružová sukňa s podšívkou značka Bik Bok, bočný zips, veľkosť M, pás 36-37x2, dĺžka 66 cm. spoločenský lesklý top bez rukávov, viazanie okolo krku sa dá prispôsobiť, tak isto pás s všitou gumou a viazaním, rozmery v cm: pod pazuchou 52x2, prsia 51x2, všitá guma v páse 34x2 a natiahne sa na 40x2 aj viac, dĺžka 73. Všitá guma sa dá nosiť v páse alebo aj nižšie. Základná farba je čierna a vzor je biely a bledoružový. šedé riasené bolerko z elastického materiálu značka Motivi, 1x použité, bez zapínania. 10 eur čierne dlhé šaty na ramienka, kvalitný pevný materiál, šité u krajčírky, vzadu zips, na objem hrude 80 B alebo menej, pod prsiami šírka 41cmx2 odkiaľ sa pozvoľna rozširujú, spod pazuchy dĺžka 130cm plus ramienka, na výšku 165-180cm, farba je sýto čierna, 5 eur čierne bolerko z jemného úpletu s elastanom, sýta čierna farba s jemným leskom, viskóza s elastanom. Úplet je pružný a prispôsobí sa. Sadne aj na S. 12 eur svetlé ružové - pudrové šaty, príjemný padavý materiál a podšívka, vzadu zips, veľkosť 38, značka H&M, vysoký pás 72-74 cm, objem hrude 90 cm (prsia 45x2) a menej, dĺžka od pása 102 cm, dĺžka celkom 129 cm, vrchná časť má jemné výstuže takže pekne drží a nepadá, vo vnútri malé ušká na ramienka, Váha 400 gramov, vhodné na ples, svadbu, stužkovú. 18 eur šedé spoločenské sako s podšívku veľkosť S, je krásne vyformované a kvalitná pevná látka drží tvar, prala som ručne, použité na 2 spoločenské udalosti takže ako nové, talianska značka Motivi, rozmery doplním .... farba ako na 1. foto, PC vysoká. KUK na všetky moje inzeráty...zmenila som šatník a predávam toho veľa.
Krátke spoločenské šaty
Krátke spoločenské šaty Ponúkam na predaj krátke spoločenské šaty so živôtikom a tylovou sukňou veľkosť 36. Sukňa je tvorená viacerými vrstvami - čierna, fialová, tyrkysová a sivá - spoločne sa pekne prelínajú. Zapínanie na zips. Šaty majú tenučké ramienka. Odporúčam vyskúšať. Preferujem osobný odber - Košice.
Predám rôzne letné šaty - väčšinou veľ. S - 36 - 38 (+č.42)
Všetky ponúkané veci sú v perfektnom stave, ako nové a bezchybné, minimálne nosené, na požiadanie čokoľvek premeriam....stačí sa opýtať Popis: 1) kvetované ramienkové č.38 zn.ODEMAT - ramienka na zaväzovanie, ľahučký padavý materiál - viskóza, veľmi pekné :).....10€; 2) tmavomodré bodkované veľ. S - skvelý "eko" materiál TENCEL, nastaviteľné ramienka, zapínanie na cvočky na ľavom boku.....5€; 3) kvetinové NICE DAY č.36 zn.QUELLE, 100% bavlna, šaty A-čkového strihu, ľahunké a pohodlné.....7€ 4) bordové veľ. S - materiál ako tričkovina, elastické, padavé, nariasené cez prsia a strihané pod prsiami, pohodlná elegancia :).....PREDANÉ; 5) puzdrové šaty (biznis štýl) č.36 RITMO Mode Collection - drobulinké pepito (biel-zelená) veľmi zaujímavé - robia peknú postavu, skvelý nekrčivý materiál viskóza / polyester.....10€; 6) elegantné bordové puzdrové šaty z Quelle vhodné do práce - nekrčivé, polyester, s podšívkou, veľkosť č.38; úplne nové ani raz neboli oblečené - krásne tvarujú postavu, nádherná farba "bordó" na chrbte skrytý zips až po zadok :).....12€; 7) kárované šaty LIMA Collection č.40 - v RETRO štýle, super materiál bavlna-krep, na boku všitý zips, ľahunké a pohodlné.....8€; 8) dlhé letné tyrkysové šaty bez rukávov s bolerkom fungl nové, nikdy nenosené, veľ.36, materiál 100% viskoza - príjemné a pohodlné, padavá látka, top trendy farba.....15€; 9) nádherné snehobiele nekrčivé letné šaty s kvetinovým vzorom - perfektný materiál 100% viskoza a krásne farby, veľ.42.......10€; 10) midi šaty z Quelle - ľahunké, veľmi príjemné a pohodlné, vpredu celé na gombíky, vzadu s viazačkou pre úpravu šírky, jemná hráškovozelená farba s drobnými kvietkami, materiál 100% viskóza, v bezchybnom stave - ako nové :)) Tieto šaty mám v 2 veľkostiach: 38 (nenosené) a 42 (2-3x oblečené).......10€/ks. Možný osobný odber v BA, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno