bazár, predaj, inzercia, predám

Čierny overal Asos

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám čierny overal zn. Asos, veľmi pohodlný, s gumičkou v páse so zapínaním na gombík hore pri krku, vzadu jemne odhalený chrbát. Veľkosť 36. Cena 8 eur plus poštovné
Čierny overal Asos
Podobné inzeráty
Saty asos 36
Predám saty asos veľkosť 36 oblecene 1x na pár hodín Vyčistené v čistiarní
Sexy overál ASOS XS
Predám krásny čierny nenosený overal značky ASOS vo velkosti XS. Ide o pohodlný nepriesvitný elastický materiál. Krásne vykrojený chrbát. Odporúčam pre nižšiu postavu. Pôvodná cena 60€. Uprednostňujem osobný odber avšak viem aj odoslať poštou. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Saty asos
Predám saty asos oblecene 1x na dve hodiny veľkosť 34
Letné oblečenie
Predám s ťažkým srdcom letné oblečenie ktoré sa mi nepodarilo niektoré ani raz nosiť, iné len pár krát. Modrá sukňa ASOS veľkosť M, oblečená pár krát, 5 eur Žlté zavinovacie šaty nikdy nenosené veľkosť M ale sedí aj viac keďže sa veľkosť nastavuje uväzovaním 6 eur Krátky koralovo ružový overal pár krát oblečený 4 eur Dlhší overal vzorový ružový pár krát oblečený 5 eur, vhodný na nižšiu postavu Priesvitná blúzka MOHITO nikdy nenosená len vyskúšaná, opraná, 6 eur Dlhé bodkové šaty, nikdy nenosené, ASOS, 10 eur Dala som fotky z internetu pretože to u mňa doma fotí katastrofálne a v reále su rovnako krásne ako ma fotkách z obchodu. Pridala som aj reálne fotky mobilom, ale vyzerá to otrasne, pričom naživo sú farby naozaj krásne.
Rôzne overaly
1. Overal s kvetinkami a vzormi, bez ramienok perfektný na dovolenky. Overal má spodničku, materiál je naťahovací, pekne sadne na postavu, vyzerá ako šaty, jedine ho treba trochu prežehliť S/36- 8€ 2. Overal veľkosť XXS / 32, materiál je naťahovací takže oblečie aj XS / 34, overal je dlhý. - 5€ 3. Kvetinový overal s čipkou na páse. Veľkosť 32, ale bez problémov oblečie aj 34 XS. - 12€ ▶️ Cena + 1,40€ obyčajné poštovné alebo 2,70€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou mailu.
Dámske overaly
Predám nové dámske overaly veľkosť S M Zebrovaný overal 15 eur Žltý overal 10 eur Biely overal 10 eur Modrý overal 5 eur Pri kúpe 2 ks overalov modrý overal zdarma