bazár, predaj, inzercia, predám

Čierny podväzkový pás + nohavičky + samodržky

Kategória: Spodná bielizeň

Predám krásny sexi čipkovaný podväzkový pas + nohavičky (tanga) + samodržky. Zapínanie na štipčeky a vzadu je dvojradové zapínanie na háčiky. V predu krásna čipka s mašličkou.

S/M: 27-45x2 cm
M: 29-48x2 cm

Pozri si všetky moje inzeráty
Čierny podväzkový pás + nohavičky + samodržky
Podobné inzeráty
Červený podväzkový pás + nohavičky + samodržky
Predám krásny podväzkový pás so samodržkami. Nohavičky - tangá už sú všité s pásom. Veľmi sexi. Samodržky sú ukončené čipkou. Na páse sú priehľadné štipčeky. Celý je čipkovaný a vpredu ho zdobia dve saténové mašličky. Veľkosť S/M, XS Pás sa natiahne: XS: 30-42x2 cm S/M: 34-46x2 cm Pozri si všetky moje inzeráty.
Biely podväzkový pás + nohavičky + samodržky
Predám krásny podväzkový pás so samodržkami. Nohavičky - tangá už sú všité s pásom. Veľmi sexi. Samodržky sú ukončené čipkou. Na páse sú priehľadné štipčeky. Celý je čipkovaný a vpredu ho zdobia dve saténové mašličky. S: 28-43x2 cm M: 34-49x2 cm Pozri si všetky moje inzeráty.
Balík rôznych látkových nohavičiek s vkladačkami
Balík obsahuje: - nočnú plienku Bamboolik žlto-bielej farby so všitou vkladačkou, vonkajšia vrstva 80%bavlna , 20% polyester, vnútorná vrstva 100% polyester, zapínanie na suchý zips, úprava veľkosti na patentky - denné kapsové nohavičky Wonderoos ružovo-bielej farby, 100% polyester, vonkajšia vrstva s PUL úpravou, zapínanie na patentky - denné nohavičky Canpol babies biele s kvetinkami s vnútornou vrstvou z bavlnenného froté a vonkajšou vrstvou z bavlny (nutné k tomu ešte nepremokavé nohavičky) - látkové kapsové nohavičky Babyland šedo-zelenej farby s viacvrstvoou vkladačkou, zloženie bavlna, bambus, PES - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy S, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy XS, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - látkové nohavičky SIO Bitti d'lish čierno-biele zebrového vzhľadu veľkosť L, s 3x vkladačkami, nemajú PUL vrstvu - vrchné biele jednoveľkostné nohavičky (na 3,5-9kg) Bambino MIO s PUL vrstvou a vkladacou plienkou + 4ks vkladačiek Nie je nutný odber všetkých plienok, dá sa dohodnúť aj na menšom počte, prípadne kombinácia s inými, ktoré ponúkam v mojom bazáriku.
Vintage podväzkový pás
Predám len odskúšaný podväzkový pás, top stav, má po sebe vyšívané ružičky, velkost S
Podväzkový pás Adetin
Podväzkový pás Adetin | Nové v darčekovom balení, zasialené spolu faktúrovou a ridanou záručnou dobou. Veľkosť: L/XL
Biele jednoduché samodržky s čipkou
Veľ: XS až S Do 165 cm Nové. Vo vnútri čipky nie je gumený pás. Mám len samotné samodržky, bez podväzkového pásu ako na fotke..