bazár, predaj, inzercia, predám

Čierny top s aplikáciou

Kategória: Blúzky

Predám čierny top M&S s aplikáciou. Veľkosť UK 12, EU 40. Sedí aj na 42ku. Vo vnútri je podšívka. Aplikácia bez poškodení. Na požiadanie premeriam, pofotím detaily. Osobný odber BA II, prípadne poštou + poštovné.
Čierny top s aplikáciou
Podobné inzeráty
Tričká-NOVÉ
1.Jemno žlté tričko s čipkou,veľkosť42/44,šírka v páse 52cm,voľnejší padavý strih (pôvodná cena 15€),NOVÉ-nenosené - 8€ 2.Modrobiele s pásikmi a peknou aplikáciou na krku, šírka v páse 51cm,raz oblečené - 5€ 3.Biele tričko s čiernou aplikáciou, krátke rukávy, 100% bavlna, veľkosť 42, šírka 52cm, NOVÉ-nenosené - 10€ 4.Zelené vzorované tričko, krátke rukávy, veľkosť 40/42, šírka v prsiach 54cm,v páse 52cm a v bokoch 56cm, NOVÉ,nenosené - 8€
Blúzky , tričká XXL
Predám: Tmavomodré viskozové tričko s aplikáciou, veľkosť XXL: dlžka 70cm, pás 110cm. Tmavomodré elastické tričko s potlačou, veľkosť XL: dlžka 63cm, pás 100-110cm. (polyester /bavlna) Čierna elastická blúzka s červenou flitrovou aplikáciou v predu, dlhý rukáv na vykasanie. Veľkosť XL: dlžka 62cm, pás 120 cm. Blúzky sú nosené ale všetko v zachovalom stave bez akýchkoľvek poškodení, fľakov alebo dier.. Cena 2€ / ks. (+ poštovné podľa sadzobníka)
Čierna blúzka
Predám novú blúzku čiernej farby s raglanovým rukávom volnejšieho strihu. Dlhý rukáv vpredu pri krku na zaväzovanie od pliec po lakeť vsadený čierny priesvitný silon s čiernou ozdobnou aplikáciou. Na hrudi prestrihovaná a mierne nariasená. Veľkosť S/M 22 +poštovné
Dámsky top s motýľmi
Predám blúzku/top s aplikáciou motýľov. Veľkosť: M/L Málo nosený. V prípade záujmu prosím volať alebo SMS.
Top Zara Basic
Predám tmavomodrý bodkovaný top ZARA s aplikáciou. Veľkosť L, sedí na EU 42. Na požiadanie premeriam, pofotím detaily. Osobný odber BA II, prípadne poštou + poštovné.
Letný top v.S  zn. Kiss the sky
Raz použitý top s výraznou aplikáciou v.S cena 5e+poštovné