bazár, predaj, inzercia, predám

Cievky na MK 100 a MK 110

Kategória: Rybolov

Predam nove cievky na MK 100 a MK 110,cena 2/kus,spolu za 4 eur,odpiste mi sem na inzerat,alebo zavolajte,nie SMS.. BA.
Cievky na MK 100 a MK 110
Podobné inzeráty
Trakker & aquaproduct veci
Predám dve púzdra na náhradné cievky k navijákom a ešte skladací kýbel na vodu trakker. Všetky veci sú vo výbornom stave bez poškodenia. Ceny: trakker puzdro na cievky - 15€ aquaproduct puzdro na cievky - 15€ trakker skladacie vedro na vodu - 10€ trakker bivy fan (nový nepouzity) - 15€ Záujemcovia prosím píšte na e-mail alebo SMS, na telefón nereagujem. Možnosť poslať poštou na dobierku, poštovné hradí kupujúci.
Náhradné cievky ryobi zauber, spro red arc, team dragon
Dobrý deň, predám dve používané náhradné cievky v dobrom stave. Veľkosť 3000 na ryobi zauber a veľkosť 2000 na team dragon FD 720 iX. Obe cievky pasujú na navijaky ryobi zauber, spro red arc, spro passion, team dragon FD 720 iX a ďalšie klony legendárneho navijaka ryobi zauber. Cena za kus 8 eur. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Malackách, alebo pošlem na dobierku.
Shimano Spin Power 13
Predam 2xcisto nove,nikdy nedrzane v ruke,nah.cievky,komplet balennie.cievky 10000 a 12000 Cena spolu 850€ Len volat
cievky na rybárske navijaky
Veľmi lacno predám zbierku funkčných cievok na rybárske navijaky ------ Predávam cievky všetko spolu za 30Eur + poštovné ------ Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/ N.č.t Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
baitrunnery Okuma Pulzar 6000 + Shimano Technium Invisitec
Predám 2 kusy dizajnovo pekných a kvalitných kaprárskych baitrunnerov Okuma Pulzar 6000 spolu s čerstvo navitým priehľadným vlascom Shimano Technium Invisitec (0,355mm). Cena za jeden kus za 45eur, dva kusy za 90eur s navinutym vlascom. Treti kus si nechavam. Navijáky sú vo výbornom stave, sú veľmi praktické, patria medzi stredne veľké, vhodné na menšie až stredne veľké rybníky či rieky, vhodné na klasickú kaprárinu ako aj na feeeder, majú výborný systém sklápania korby s drevenym dekorom, super praktický baitrunner systém prednej a zadnej brzdy, farba cievky dodáva šmrnc. Ložiská 5+1. Vlasec je jedným z najkvalitnejších a najsilnejších vlascov na trhu, je monofilný, rýchlo potápavý, vo vode prakticky neviditeľný, splýva s dnom, kde zostáva ležať. Bol oskúšaný na 2 rybačkách a určite už do iných nepôjdem. V návine 790m a v hrúbke 0,355mm sa na trhu pohybuje v cenách okolo 35 eur. Dôvod predaja je, že prechádzam na veľkokapacitné cievky.
Shimano Power Aero - Spin Power 13
Predam 2xcisto nove,nikdy nedrzane v ruke,nah.cievky,komplet balennie.cievky 10000 a 12000 Cena spolu 850€ Len volat