bazár, predaj, inzercia, predám

Cinoví vojaci

Kategória: Zberateľstvo

Predám nových cinovych vojakov značky del prado ,nikdy nerozbaleny rôzne druhy
Kus 5€

Kontakt na mail
Vhodné pre zberateľov, ako darček a pod.
Cinoví vojaci
Podobné inzeráty
Cínoví vojaci napoleon.vojny  NOVA CENA
Predám ručne odlievané a maľované 40mm cinové figurky z napoleon.vojen sady po 4 kusy:1.uhorské,2.rakuské,3.pruské,4.bavorské.Obr.5.Rakusko 1866.Vytrínový stav. NOVA CENA 8,00 eura za sadu. Osobný odber možný RV,alebo poštou.
Model dela cinovi vojaci
Predám tieto 2 modely diel , sú nové nevystavovane ,zabalené v krabici a polystyréne ,na dĺžku to má 30 CM , materiál kov drevo , výrobca neznámy , v ponuke mám aj cinovych vojakov del prado deagostini väčší a menší , Kus 20€ Napoleonske predane Kontakt na mail vhodné pre zberateľa ako darček a pod
Cínoví vojaci mušketiery NOVA CENA
Predám ručne odlievané a maľované 40 mm cinové figurky mušketierov v tridsať ročnej vojne, sady po 4 kusy na obr.: 1.Ćesi,2.Rakušania,3.-4.Švedi a 5.Sasi. Vytrínový stav.NOVA Cena 8,- eura za sadu. Osobný odber možný v RV,alebo poštou.
Vojaci Červenej armády 1945 Československo
Predám historickú fotku, vojaci Červenej armády na území Československa. Pôvodná originálna fotografia. Pozrite si aj moje ďalšie ponuky. Rozpredávam zbierku. Iba sms/email.
Cínový vojaci
Predám ručne odlievanych cínových vojakov . Pruská armáda ,obdobie sedemročnej vojny r.1750. Vojaci sú v mierke 1:32,teda sú vysoký okolo 50 čná výroba,detailné vyhotovenie zodpovedajúce danému obdobiu.Vhodné pre zberateľov,ale aj ako darček. Vyrábam vojakov aj iných krajín(Veľká Británia,Rakúsko-Uhorsko,Sasko,Francúzsko)ale iba z obdobia sedemročnej vojny.Môžem poslať aj viac fotiek na mail v prípade záujmu. Píšte mi na mail alebo sms.Telefonáty až po 15:00. Posielam na dobierku Slovenskou poštou.
Maďarskí vojaci foto  1. a 2.sv.vojna
Vzadu slabo vidieť dátum 25.10.1941, rozmery 8,6x13,6cm.Menšia 1916,a malá tam sú vojaci pri dele.Cena s poštovným ,spolu z iných inzerátov dohoda istá.