bazár, predaj, inzercia, predám

Cisco VOIP IP telefon 7970

Kategória: Klasické telefóny

Predam Ip telefon cisco s expansion modulom. Je plne funkčny.
Prosim kontaktovat mailom
Cisco VOIP IP telefon 7970
Podobné inzeráty
VoIP telefón Cisco SPA502G s dovozom
Predám kancelársky VoIP telefón Cisco SPA502G. Napájanie cez PoE, prípadne adaptérom, ktorý nie je súčasťou. Aj viac kusov. Telefón je možné spárovať z VoIP telefónnou ústredňou alebo priamo z Internetovým VoIP providerom. Niektorí poskytujú volania v rámci siete úplne zadarmo a bez mesačných poplatkov. S výberom viem poradiť. Len osobný odber v Bratislave alebo v Senci prípadne dovoz do vybraných častí západného a stredného Slovenska v cene. Prosím, neposielajte SMS.
Predám kancelársky VoIP telefón
Predám kancelársky VoIP telefón Cisco SPA303 spolu s napájacím adaptérom, prepojovacím káblom a inštalačným CD. Len meil, t.č. je vymyslené.
IP telefón Cisco SPA502G
Predám kancelársky VoIP telefón Cisco SPA502G. Napájanie je možné cez PoE alebo adaptér, ktorý viem pribaliť v prípade potreby. Mám viac kusov. Osobný odber ZA, CA alebo pošlem na dobierku/kuriérom.
Grandstream GXP2000 - IP, VoIP telefón
Predám používaný ale plne funkčný VoIP telefón s adaptérom. Osobný odber v Bratislave, prípadne po platbe na účet nie je problém poslať poštou. Mám na predaj aj mnoho iných vecí. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si prosím všetky moje inzeráty. Pri odbere viacerých vecí Vám rád urobím lepšiu cenu.
Grandstream VoIP telefon GXP2160
predam novy nepouzity VOIP telefon Grandstream
Thomson ST2030 SIP/VoIP
Zabaleny - Novy Thomson ST2030 SIP/VoIP ------- Mobilne cislo v inzerate sa momentalne nepouziva. Reagujte len pisomne