bazár, predaj, inzercia, predám

Čísla / číslovanie stolov na svadbu

Kategória: Umelecké predmety

Predame tieto rucne robene cisla stolov. Cisla od 1-8 obojstranné. Mozny odber RK, LM, BA, Svätý Jur
Čísla / číslovanie stolov na svadbu
Podobné inzeráty
Číslovanie stolov na svadbu
výzdoba na svadbu
Cisla stolov na svadbu + 2 kosiky
Predam rucne robene oznacovace stolov (drevene zapichovacie cislice do kvetinacov na stole) + 2 biele kosiky na pierka pre svadobcanov. Cena spolu 10€.
SKLENENÁ-UMELECKÁ SÚPRAVA-NOVÁ: POHÁR+PODNOS-ZĽAVA - -
Predám NOVÚ, ani raz NEPOUŽITÚ-ORIGINÁLNU, UMELECKÚ-SKLENENÚ SÚPRAVU: POHÁR + PODNOS, v SÚČASNOSTI-MODERNEJ FIALOVEJ farby s motívom KVIETKOV-SYMBOLOM LÁSKY-ŠŤASTIA a POHODY-FOTO. FUNKČNÁ. UNIVERZÁLNA. VHODNÁ na PRÍPRAVU SVADOBNÝCH POHOSTENÍ-STOLOV: DO POHÁRA ŠAMPANSKÉ-na PRVÝ MANŽELSKÝ SPOLOČNÝ PRÍPITOK-Z JEDNÉHO POHÁRA-PRE ŠŤASTIE, a NA PODNOS-MANŽELSKÉ PRSTENE-OBRÚČKY. AJ na rôzne PÁRTY-SÚKROMNÉ aj SPOLOČENSKÉ. Na prípravu NAJRRôZNEJŠÍCH SLÁVNOSTNÝCH STOLOV-ŠŤÓLOV na OSLAVÁCH-pri rôznych SPOLOČENSKÝCH, aj SÚKROMNÝCH-VÝROČIACH, JUBILEÁCH a pod.-FOTO. TIEŽ-ako ORIGINÁLNA-MODERNÁ, INTERIEROVÁ bytová-domová umelecká DEKORÁCIA. OD DNES-za AKČNE ZĽAVNENÚ CENU: 21.-EUR. TEL.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET. Možný aj OSOBNÝ ODBER.
Rekvizity na fotenie na svadbu oslavu
Predam handmade rám na fotenie, na svadbu, oslavy, akcie. Kvietky su po jednom lepene na ram, ram je pevny z tvrdeho kartonu, pevne drzi, neohyba sa, kontaktujte ma prosím iba sms alebo emailom.
Doplnky na svadbu
Predám doplnky na svadbu pre nevestu zn. Bijou Brigitte Náušnice a náhrdelník 50€ (PC 69,90€) Náramok 10€
Endre Nemes, švédské portfolio,1953, 6 farebných litografií
Endre Nemes, švédské portfolio 1953 6 farebných litografií Endreho Nemesa, každá signovaná ceruzou, vydané priamo vo Švédsku v roku 1953, litografie majú číslovanie 127/185, formát 78 x 54 cm, samotná tlačená plocha litografie je cca 55 x 42 cm (1 je menšia 38 x 27 cm). Kompletný náhľad fotografií zašlem na vyžiadanie do mailu. artkarolov@