bazár, predaj, inzercia, predám

čista Francia v albume z Nemecka

Kategória: Známky, pohľadnice

čisté známky francie pôodla ročníku ,počet známok 300kusov xxx.
Cenu ponuknite.
kolky za vašu cenu a bankovky detto.
čista Francia v albume z Nemecka
Podobné inzeráty
Album na známky + známky
Predám veľký starý album na známky + všetky známky v albume,tak ako je na fotkách. Album je plný známok a je o rozmeroch 32 cm x 24 cm ,8 listov = 16 strán. Nálezový stav. Známky z celého sveta(foto 3.,4.,5,): Anglicko,Argentína,Algerie,Antigua,Austrália,Burundi,Bulgaria,Belgie,Brasil,Cameroun,Canada,CCCP,Cuba,Ceylon,Congo,Centrafricaine,Cayman islands,Colombia, Československo,Česká republika, Dahomey,DDR,Deutschland,Dominica, Egypt,Espana,France,Finland, Fiji,Grenada,Ghana,Gabonaise,Guinea Ecuatorial,Haute Volta,Helvetia, Hellas,Hrvatska,Hong Hong China,Chile, Indonesia,Italia,India,Iran,Israel, Jugoslavia,Korea,Lao,Liberia,Latvija, Lietuva, Libyan Arab Jamahiriya Luxemburg,Malta,Mali,Mexico,Maroc, Maldives,Magyar,Malgache,Mocambique, Mongolia,Nepal,Nigeria,Nicaragua,Nippon, Nigeria,Nederland,Noreg,Norge,New Zealand,Osterreich,Palestine,Pakistan, Papua New Guinea,Pilipinas,Polska,Peru, Ras Al Khaima,Rwandaise,Romana,RSA, Somalis,Singapore,Sverige,Southern Rhodesia, Shoiperia,Slovenija,Slovensko, Sverige,Syrian Arab Republic,Turkiye, Tunisienne,Tchad,Uruguay,Usa, Vietnam,Venezuela,Vaticane,Yemen, (po jednej známke.) Vidieť na fotkách (foto 3.,4.,5.,), + Ďalšie známky v albume sú na fotkách. Všetky strany albumu sú na fotkách v inzeráte. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam. Predám len ako celok,nepredávam po jednej známke. Cena:( 25 €). (za album a všetky známky v albume)
NDR - špecializovaný album
Dobrý deň, ponúkam na predaj nádhernú zbierku známok a aršíkov NDR v špeciaizovanom albume, prierez rokov 1965 - 1990 vrátane poslednej emisie NDR a prvej emisie spoločného Nemecka. Známky a aršíky sú v kvalite CTO v top stave. Celková hodnota známok a aršíkov je + 105 €. Všetky fotky si prezrite cez link: Cena: 25 € + poštovné
700 rôznych známok v Motívy 60 stranovom albume A4
Predám: 60 stranový album A4 s 660 rôznymi známkami Motívy. Album je vo velmi dobrom stave. Pošlem na dobierku + 5€ Alebo, platba vopred na účet + 4€ Alebo osobný odber v Devínskej Novej Vsi (okraj Bratislavy). Inzerát je platný až do zmazania. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, je tam viac známok. Pri väčšej objednávke poskytujem zľavu.
Predám poštové známky ČSSR čisté 1000 ks
Predám poštové známky ČSSR čisté 1000 ks. Známky sú uložené v ALBUME A4. Všetky známky sú na fotkách. Cena 39 € + poštovné.
Zbierka známok
Predám zbierku známok, v počte cca 680 kusov. Známky sú uložené v albume. Boli zbierané v priebehu rokov minulého storočia. Zbieranie bolo ukončené v roku 1982. Obsahuje známky hlavne zo štátov Európy, ale sú aj zo sveta. V prílohe je vybraných desať záberov do albumu. Predám za cenu 280€. Bližšie info cez sms alebo mailom.
Predám poštové známky
Predám poštové známky v albume,šport,mestá atď..,staré maďarské,poľské,československé, kanadské,anglické atď.Počet kusov cca 500. Cena 25,- + poštovné.Pošlem aj na dobierku alebo osobný odber na Orovnici medzi Novou Baňou a Hronským Beň č.t.