bazár, predaj, inzercia, predám

Čistiace a upratovacie práce - Nemecko

Kategória: Ostatné

Spoločnosť awite s.r.o. hľadá 4 pracovnikov na čistiace a upratovacie práce - jednotlivcov alebo skupinu ( 2 muži a 2 ženy )

Náplňou práce sú jednorazové čistiace a upratovacie práce - byty, domy, firmy, haly vchody a pod.
Umývanie okien a rámov

Mesto práce: Nemecko - Muellheim/Niederweiler, Weil am Rhein, Lörrach, Schopfheim, Schönau

Nástup : 7.8.2023

Požadujeme:
Jeden z partie aspoň pracovná nemčina
Vlastné auto
Aktívna živnosť
Flexibilnosť, samostatnosť, zodpovednosť a dôslednosť a chuť pracovať
Prax v odbore

Ponúkame:
17- 18 Eur
Splatnosť faktúr 14/14
Hradené ubytovanie

Pracovný čas:
8 až 10 hodín denne
Dlhodobá práca

Pri práci sa používa motorové vozidlo spoločnosti na presun, počas dňa sa jazdi k rôznym objektom.

Kontakt
Tel.: ,
+49 5
E-mail: info@
Čistiace a upratovacie práce - Nemecko
Podobné inzeráty
Výškové práce, práce vo výškach, výškový servis
Pekný deň Vám prajeme. Špecializujeme sa na práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou. Výškové práce vykonávame po celom Slovensku a po dohode vieme prísť kamkoľvek. Všetky špecializované výškové práce, vykonávame v súlade s platnými predpismi. Dané práce od nás, vykonáva tím špecialistov, ktorí sú pravidelne každý rok školení a majú dlhoročné skúsenosti v danom obore. ➡️ Montážne výškové práce: Montáže antén a vysielačov Montáže reklám a bannerov Montáž elektrických stožiarov Montáže rôznych typov konštrukcií Montáže rôznych zariadení Montáže odkvapov Montáže lapačov snehu Výmena reklamných plachiet Kompletný servis vo výškach klampiarske práce vo výškach Odpratávanie snehu a ľadu zo striech ➡️ Čistiace výškové práce: Umývanie skiel, fasád, skleníkov Čistenie odkvapov, antén, satelitov Čistenie striech Čistenie reklamných plôch Odstraňovanie všetkých nečistôt ➡️ Natieračské výškové práce: Malovanie vo výškach Natieranie oceľových konštrukcií Natieranie mostov Natieranie konštrukcií v halách Natieranie antén a vysielačov Nátery a ošetrovanie drevených pilierov Nátery stožiarov vysokého napätia Antikorózne nátery ➡️ Elektrikárske výškové práce: Servis osvetlenia v exteriéri a interiéri Montáž osvetlenia v exteriéri aj interiéri Montáž antén a satelitov Montáž výstražného osvetlenia, alarmov a kamier Montáž a sanácia bleskozvodov Elektrikárske práce vo výškach Kontaktujte nás ☎️ pistostav@ Viac o nás nájdete na:
Upratovacie služby
Ponúkame upratovacie služby upratovacie služby,Panelakov-vchodov,(bytových aj nebytových miestnosti,Súkromné objekty firmy....Taktiež ponúkame tepovanie,práce okolo domu.Ale aj opravy vroznich veci....Som mala firma z 10rocnov skúsenosťou.Cenik(Cenu sú prijateľné a nie prehnane ako to vatainov býva ???? a ostatné otázky rád zodpoviem po tel.????????
Rôznorodé knižky
Ponúkam dohodou rôzne odborné knihy: psycho - sociálno... Mám toho omnoho viac, píšte mi mail, pošlem vám zoznam. Krabica: 3 1. Základy supervízie a supervízia v praktickej výučbe v sociálnej práci. 2. Jak přijít ke štěstí, jak získat peníze... 3. Application Form nad the First Information on the Competition for the National Quality Award of the Slovak Republic 2011. Journey towards excellence. 4. Youth activation. Myšlienky a návrhy týkajúce sa aktivácie a emancipácie mladých ľudí v Európe. 5. Efektívna výučba sociálnoprávnej ochrany na prahu 21. storočia. 6. Kvalita života. Teoretická a metodologická východiská. 7. Aplikovaná etika v sociální práci. 8. Die wirtschafliche entwicklung europaischer regionen in der ausbildungs – und arbeitsmarktpolitik – ubergange und strategien III. Zborník. 9. Die wirtschafliche entwicklung europaischer regionen in der ausbildungs – und arbeitsmarktpolitik – ubergange und strategien II. Zborník. 10. Manželstvo a rodičovstvo z aspektu sociálnej práce. 11. Identita slovenskej sociálnej práce. 12. Legislatívnej a inštitucionálne aspekty pomoci osobám so zdravotným znevýhodnením. 13. Sociální patologie rodiny. 14. Seniori v spektre súčasného sveta. 15. Pečovatelská služba a individuální plánovaní. Praktický pruvodce. 16. Chudoba, prostitúcia, drogy a samovraždy – príčinné súvislosti. 17. Komparácia sociálnych služieb v ČR, v SR a v Talianskej republike. 18. Vzdělávání v sociální práce. Zborník. 19. Realita a vízia sociálnej práce. Zborník. 20. Od teorie k praxi od praxe k teorii. Zborník sociálnej práce. 22. Jak se vyrábí sociologická znalost. 23. Ako spracovať výskum. Manuál pre študentov psychológie. 24. Integrovaný přístup v sociálně vědním výzkumu. 25. Realita a vízia sociálnej práce. Zborník. 26. Spolupráce v sociální práci. Zborník. 27. Úspěšný návrh výzkumu. 28. Praktický manuál sociálneho pracovníka v azylových zariadeniach na Slovensku. 29. Implementační příručka k systému Olina. Pokyny k použití systému Olina – online nástroje pro řízení kvality v organizacích zájmového a neformálního vzdelávání. 30. Služby zamestnanosti a vybrané aspekty sociálnej práce s nezamestnanými. 31. Úvod do kulturní a sociální antropologie. 32. Lidé periferie. 33. Dni sociálnej práce. Zborník sociálnej práce. 34. Dni sociálnej práce. Zborník sociálnej práce. 35. Mládež a spoločnosť. 36. Sborník II. studentská konference na téma sociální práce v zařízeních výkonu trestu.
Rôzne prace
Ponúkame: Upratovacie práce Pílenie dreva Rúbanie dreva Upratanie metrového dreva Natieračské práce Maľovanie interiéru Čistenie áut Kosenie trávnikov Čistenie záhrad Upratovacie práce rôzneho druhu V prípade potreby viem po vzájomnej dohode pomôcť aj s inými prácami. Dohoda na cene po obhliadke v pripade záujmu ma kontaktujte na tel čislo nr a okolie
✅ Upratovacie služby ✅
Upratovacie služby, upratovanie Ponúkam upratovacie služby. Základné upratovanie: - byty, kancelárie, rodinné domy, firmy... - umývanie okien a sklenných povrchov - tepovanie, prenájom tepovača Jednorazové alebo pravidelné upratovanie. V prípade záujmu kontaktujte na telefónnom čísle: Meno: AronN Servis Telefon: E-mail: aronnservis@ Cena: Dohodou ( Upratovanie Žilinský kraj, upratovanie Martin, upratovanie Turčianske Teplice, upratovanie Žilina a okolie)
BALIACE PRÁCE NEMECKO
PONUKA PRÁCE pomocných pracovníkov na baliace práce do Nemecka. Vyrábajú sa palety na ktoré sú umiestnené súčiastky a produkty z výroby, ktoré sa následne balia. Náplňou práce je výroba paliet a následné balenie do fólie. Pre viac informácií ohľadne náplne práce nás kontaktujte. ✔️ Prijmeme jednotlivcov aj ucelené partie ✔️ Mzda od 12-16€/hod + hradené ubytovanie ✔️ Nemecký jazyk výhodou nie podmienkou ✔️ Možnosť pracovať v sobotu ✔️ Nástup ihneď alebo po vzájomnej dohode ✔️ Miesto práce Nemecka, Kolín a Mníchov ✅ Podmienky: Práca na živnosť A1 (pomôžeme vybaviť) Vlastné základné náradie Vlastné auto (prípadne možnosť prenájmu priamo v našej firme) Seriózny prístup V prípade ucelenej partie je nutnosťou pracovná nemčina ✅ Výhody: Fakturácia a splatnosť 7/14 Pomoc s vybavením všetkých potrebných dokumentov Naša komplexná podpora 24/7 Dlhodobá spolupráca Týždenne 45-55 hodín Práca v stabilnej spoločnosti Dĺžka turnusu po vzájomnej dohode Vystavenie faktúr za Vás Ľudský prístup ➡️ Naša firma pôsobí v odvetví stavebníctva už od roku 2009. Za celú dobu existencie máme za sebou desiatky úspešných projektov a spokojných zákazníkov. Ak sa chcete stať súčasťou kvalitnej firmy s možnosťou kariérneho rastu, ste na správnom mieste. ➡️ V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnych číslach ☎️ prípadne emailom na job@ Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu Vyhľadávanie: balenie, baliace práce, nemecko, práca v zahraničí, brigada, fabrika, rakúsko,