bazár, predaj, inzercia, predám

Čistič bŕzd wurth

Kategória: Vybavenie dielne

Predám čistič bŕzd wurth 500ml. Cena za kus 2,50€
Čistič bŕzd wurth
Podobné inzeráty
brzdový čistič würth
2,4€/ks pri odbere 24 ks 2,3€/ks pri odbere 48ks 2,2€/ks kartón 24ks *čistič brzd uni rapid 500ml *aj na dobierku cele slovensko *plati do zmazania
Wurth rezné kotuce 125x1.0mm 0,8€/ks
Wurth rezné kotuce 125x1.0mm 0,8€/ks Ponúkam na predaj original rezne kotúče wurth s dlhou životnosťou. Pri odberu väčšieho množstva dohoda na cene. Preferujem osobný odber, viem poslať aj na dobierku. Bezkonkurenčné ceny. Viac info na tel.c . Ak nezdvíham, možnosť kontaktovať sms alebo mailom.
Wurth spreje
Predam wurth spreje viac ks. Boltex odhrdzovac a uvolnovac, CU 800 medeny sprej, mazivo hss 2000 Wurth super rtv silikon, berner lepiaci a tesniaci tmel, berner pasta/mazivo/ vazelina na brzdove valčeky. Vyhodne ceny podla mnozstva.
Sada na vytláčanie brzdových valčekov 22 dielna
Sada určená na odtláčanie brzdových piestov 22 dielna pri výmene brzdových doštičiek. Praktický pomocník pri montáži a demontáži brzdových piestov, alebo na nadstavenie strmeňa bŕzd. Stlačovák brzdových piestikov. Slúži na montáž- spätné vracanie piestov strmeňov kotúčových bŕzd. Sťahováky brzdových valčekov, piestov bŕzd . Na kotúčové brzdy, v plastovom kufríku, na opravu bŕzd. Sada obsahuje 2 tlačné skrutky a adaptéry pre rôzne typy bŕzd.
Čistič bŕzd Würth UNI RAPID 500ml
Na čistenie a odmasťovanie pri údržbe a opravách. Krátka doba odvetrania a vynikajúci čistiaci účinok. Rýchlo a účinne odstraňuje sadze, mastnotu, prach z brzdového obloženia a olejové zvyšky Neobsahuje acetón! Cena za 1ks - 2.50 Cena od 24ks(celý kartón) - 2.40 V prípade záujmu sms/email
Čistič absorfen strong
Predám čistič absorfen strong Čistič ABS hrán Počet ks 5 Cena za ks 7€