bazár, predaj, inzercia, predám

Čistič okien Poorboy's

Kategória: Príslušenstvo

Čistič okien Poorboy's
Podobné inzeráty
Cistic calunenia Moje Auto 650 ml
Predam novy a nepouzity cistic calunenia Moje Auto 650 ml. Autokozmeticky cistic calunenia Moje Auto je silny cistiaci prostriedok na cistenie calunenia. Cistic ucinne odstranuje necistoty a skvrny od hlbsich vrstiev tkaniny tak, aby sedadlo textilie, calunenie, koberce a calunenie vinylu vyzeralo ako nove. Poskytuje vynikajuci cistiaci ucinok. V pripade urcitych povrchov moze byt pouzite ako odstranovac skvrn. Zaslem aj na dobierku.
Retech Air Con Cleaner - cistic klimatizacie
Predám čistič klimatizácie od Retech - Air Con Cleaner. Čistič je nový nepoužitý kompletne aj s návodom na použitie a predĺženým aplikátorom. Je to 300ml sprej. Cena je 6e/ks. Vysoko účinný antibakteriálny a fungicídny (zabraňujúci vzniku húb a plesní) čistič všetkých druhov klimatizácií. Unikátna priľnavá aktívna pena zaistí rýchle, efektívne vyčistenie všetkých výparníkových systémov a potrubí klimatizácie. Použitie ľahkých rozpúšťadiel zaistí, že automobil je po vyčistení možno ihneď vrátiť zákazníkovi v čo najkratšom možnom čase. Air Con Cleaner neobsahuje etylalkohol, takže nie je potrebné dlhé vetranie interiéru automobilu po použití tohto produktu.
Predám autochemiu a autokozmetiku
Predám kozmetiku, autochemiu, oleje z dôvodu rušenia prevádzky. Oleje do áut 4l za 8€, ozivovac pneu za 2€ kontakt spray 2,5€, autosampon 2€ Čistič motora 2€ čistič bŕzd -2€ čistič klimy 5€ Odstraňovač mušiek 2€ Viac iných na dotaz
Autokozmetika KENOTEK
Autokozmetika KENOTEK Dobrý deň,ponúkam na predaj čistič kolies červený odstraňuje čierny nános špiny z kolies,silný a bezpečný , oranžovy showroom shine revitalizuje lak dodáva laku hlboký lesk antistaticky nano film 5Litrov. Sivý kondicioner oživuje plast a kožu chráni pred UV... čistič skiel...možnosť osobného odberu BA resp. zaslanie poštou na dobierku cena produktu + poštovné...kontakt emailom, ďakujem.
Auto Finesse interiérovy čistič pre detailing
Predám mikrovláknovú utierku Vileda Micro Tuff Base tkaná 36x36 5ks-- cena 3e Predám interiérovy čistič od anglickej značky Auto Finesse Spritz Interior Quick Detailer 500 ml 5.50 e Auto Finesse Spritz je ideálny produkt, keď jednoducho chcete udržať interiér vášho vozidla v stave, v akom vyšlo z továrne. Spritz je "interiérový detailer", ktorý je schopný ľahkého čistenia a zároveň chráni vnútorné plasty a vinyl všetko v jednom ..
Vysokotlakový čistič Fieldmann
Predám čisto nový, nerozbaleny vysokotlakový čistič Fieldmann. Pôvodná cena 169eur