bazár, predaj, inzercia, predám

Čistič pórov

Kategória: Zdravie a krása

odsávačka komedónov na čistenie pleti, odsáva čierne bodky. Kompaktny vhodny aj na cesty, na baterie (su sucastou balenia).

Cena 6eur

Osobný odber alebo poštou za cenu poštovného.
Čistič pórov
Podobné inzeráty
Čistič pórov elektrický USB nabijateľnýTchibo
Čistič pórov Tchibo, USB kabel nabijateľný, náhradné filtre a rôzne nadstavce, návod na použitie. Úplne nový len odskúšaný raz s jedným nadstavcom (vyčistené) a filtrom (vymenený) Viď. Všetky foto pre náhľad a popis nižšie. V prípade záujmu prosím kontakt na mail vyplnením formulára pod inzerátom, číslo vymyslené. Posielam len po prevode na účet vopred. Na dobierku neposielam. Nech sa páči v ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. Cena: €14 už s poštovným Pôvodná kúpna cena €20 Hĺbkové čistenie pórov vďaka vákuovej technológii 3 stupne intenzity – vhodný na každý individuálny typ pokožky 5 rozličných nadstavcov: veľký nadstavec, precízny nadstavec, stredne veľký nadstavec, malý nadstavec a nadstavec na mikrodermabráziu Podtlak dokáže vytiahnuť maz a nečistoty z pórov a stimulovať prekrvenie pokožky Vhodný aj na mikrodermabráziu LED displej zobrazuje stupeň intenzity a stav akumulátora Ergonomický a moderný dizajn Farba Biela Materiál Opláštenie 100 % akrylonitrilbutadiénstyrén kopolymér Nadstavce 100 % silikón Rozmery Š x V x H cca 11,5 x 15 x 6 cm Dĺžka kábla cca 50 cm Obsah Vrátane veľkého nadstavca, precízneho nadstavca, stredne veľkého nadstavca, malého nadstavca, nadstavca na mikrodermabráziu, USB nabíjacieho kábla, 50 náhradných filtrov, 5 silikónových krúžkov a návodu na použitie Hmotnosť Cca 192 g Výdrž batérie Výdrž akumulátora s plne nabitým akumulátorom cca 60 minút Technické údaje - Režim Direct Drive - USB výstup: 5 V - Lítiový akumulátor: 500 mAh, 1,85 Wh, 3,7 V Upozornenia na používanie Výrobok je určený na čistenie pórov (odstránenie mazu a komedonov), mikrodermabráziu a podporu prekrvenia pokožky. Výrobok sa prisaje na pokožku. Vzniknutý podtlak vytiahne maz a nečistoty z pórov a stimuluje prekrvenie pokožky.
InFace Xiaomi vakuovy cistic tvare a porov
Predám úplne nový vákuový čistič pórov pre účinné a šetrné odstránenie zanesených pórov, odstránenie čiernych bodiek, komedonov a vyrážok, ktorý skutočne funguje na rozdiel od lacných prístrojov s nedostačujúcim výkonom. Čistič je na batériový pohon, práca s ním je teda jednoduchá a príjemná bez otravných káblov. Čistič obsahuje 4 výmenné hlavice pre rôzne časti tváre, ktoré dokážu bez problémov odstrániť aj nadbytočný kožný maz, ktorý je jednou z príčin tvorenia akné. Ponúka 2 režimy - režim priameho nasávania a upokojujúci pulzný režim pri 3 možných stupňoch intenzity sania v každom režime. Je tak vhodný pre mužskú ako aj ženskú pokožku. Upokojujúci režim nasávania umožňuje použitie vstavaného solenoidového ventilu, ktorý pracuje s jednoduchým procesom sania a uvoľnenia, takže pokožka nie je červená a podráždená. Tento jedinečný vákuový čistič sa dodáva s profesionálne vyvinutou špeciálnou tryskou na čistenie akné, ktorá umožňuje hĺbkové čistenie a predchádzanie infekcii baktériami. Tlačidlá na zariadení sú dotykové, používaním sa nepokazia ani nezanesú nečistotami. Špecifikácia: Rozmery: 183x35 mm Váha: 135g Napájanie: zabudovaná batéria - micro USB kábel Sila sania:až 62kpa Odber možný osobne alebo slovenskou poštou na dobierku. Poštovné činí 4,- Eur.
Mesh Atomizer ASOG/přenosný inhalátor
clean skin Čistič pórov a odstraňovač čiernych bodiek, vákuový, elektrický, silná adsorpcia, čistenie nosných pórov, starostlivosť o tvár, elektrický čistič tvárových pórov, odsávanie pórov, extraktor akné Produkt dokáže účinne odstrániť čierne bodky. Zažite silné sanie, ktoré účinne odstraňuje nečistoty a prachové častice vo vašich póroch a udržuje vašu pokožku čistú, zdravú a žiarivú. Minimalizuje podráždenie pokožky a je ideálne, keď nechcete používať chemický peeling alebo produkty s tvrdými časticami. Jednoduché použitie a aplikácia zaberie len pár minút. Ideálne na použitie doma. 3 úrovne na výber a 5 čistiacich nástavcov. To nám umožňuje prispôsobiť náš produkt vašim potrebám a tiež sa dostať na miesta, ktoré sú s veľkými zariadeniami ťažko dostupné. Ergonomická rukoväť umožňuje príjemnú manipuláciu a veľmi dobre kĺže po pokožke. Používajte zariadenie 1-2krát týždenne. Pokiaľ budete program pozorne dodržiavať, nakoniec si všimnete, že pružnosť vašej pokožky je výrazne zdravšia a krvný obeh na tvári sa zlepší. Poznámka: Nezostávajte na jednom mieste dlhšie ako 2 sekundy (presný čas závisí od zdravia a hrúbky pokožky). Pokiaľ je pokožka na niektorých miestach začervenaná alebo dokonca fialová, treba ju okamžite schladiť, napr. s obkladom. Ak je situácia veľmi vážna, okamžite vyhľadajte lekára.
Baurer čistič pórov nový
Predám Baurer vakuovvý čistič pórov úplne nový ani raz nepoužitý. Čistič má 5 úrovní intenzity a 3 nástavce v balení, ktoré sú v rôznej veľkosti na použitie pre viaceré oblasti tváre.
Vákuový čistič pórov
Predám vákuový čistič pórov Beurer, 3 ks nastavcov, 10 ks filtrov, nepoužité. osobný odber (TT, BA, NR)
Vákuový čistič pórov BEURER FC 41
Na predaj vákuový čistič pórov BEURER FC 41. Použitý zopár krát - vyčistený, ako nový.