bazár, predaj, inzercia, predám

Čističe terária - Isopody / Stínky

Kategória: Terárijné zvieratá

Druh: Dairy Cow (Porcellio laevis)

Ponúkam Isopody - mix dospelých a mláďat.
1ks 0,30€
25ks 7€

Osobný odber Podunajské Biskupice.
Packeta na výdajné miesto 3,30€.
Packeta na adresu 5,80€.
Pri posielaní platba vopred na účet.

katupluskovu@
Čističe terária - Isopody / Stínky
Podobné inzeráty
Predám isopody Porcellio laevis
Dobrý deň prajem predám isopody cenník: Powder blue 10ks-6€ 20ks-10€ white cow 10ks-10€ 20ks- 17€ Prečo si kúpiť isopodov? Isopody sa najčastejšie používajú respektíve chovajú ako čistiaca četa do terária. Požierajú rôzne druhy ovocia a zeleniny, gamarus a krmívo pre ryby,rôzne zvyšky v terariu ako zvleky, živočíšny odpad plesne atď. Čím nekrmiť: citrusové plody, špenát a ďalšie potravín ktoré odbúravajú vápnik). Používajú sa aj ako občasné krmimo pre terarijne zvieratá. Majú radi vlhšie prostredie. Kvôli svojej neskodnosti sa dajú použiť v podstate so akéhokoľvek terária. Najčítanejšie u Pagekonov riasnatych,phesumach, chameleónoch,rohatkach a mnoho ďalších vlhkomilnných živočíchov. Sú nenáročný a samostatný chov vám stačí plastový box, substrát, ukrytý,sepiova kosť, suché lístie a vlhkosť...(a samozrejme potrava) Ich počet je veľmi ľahko rekukovatelný tým ako kŕmiťe. Najlepšie osobný odber v Tomášove poprípade dohoda. Písať iba mail ďakujem.
Terária
Terarium akvárium klietky Predám terária aj akvária na foto ...3 terária na fotke preškrtnuté sú Predané.... Klietky pre zajace, morčatá. Boxy a iné. Skoro všetky terária na výšku dve na šírku. Skoro všetky majú krásnu 3D stenu. Niektoré sú prasknuté neovplyvňuje to používanie. Akvária už skôr vhodné ako terária. Cena za komplet všetko spolu len 130€ Potrebujem sa toho zbaviť už mi to len zavadzia ideme prerábať starý dom potrebujem miesto. Po kuse cena dohodou. V prípade záujmu mám aj iné terária pre Agamy, gekončika nočného,hady a tak Terária sú v dedinke Hrušov okres Veľký Krtíš.
Isopody, šneci
Nabízím přebytky v chovu. STÍNKY čističi do terária, krmné Porcellio laevis Dairy cow - 100 Kč/40 ks Porcellio laevis Orange - 100 Kč/40 ks Porcellionides pruinosus powder blue - 70 Kč/50 ks Armadillidium granulatum - 100 Kč/40 ks hobby druhy Armadillidium maculatum zebra - 250 Kč/ 12 ks Armadillidium vulgare magic potion - 250 Kč/12 ks Armadillidium klugii - 250 Kč/12 ks Armadillidium gestroi - 300 Kč/12 ks Porcellio scaber lava - 150 Kč/12 ks, 225 Kč/25 ks Porcellio ornatus yellow - 200 Kč/12 ks, 300 Kč/25 ks Porcellio hassi yellow - 450 Kč/12 ks ŠNECI Rumina decollata - 50 Kč/ks Možná i výměna za jiné bezobratlé - isopody, mnohonožky, švábi. PROSÍM NEVOLAT, kontakt přes SMS, WhatsApp, Messenger, email. Na Slovensko posílám přes Zásilkovnu/Paketku.
Isopody-zľava
Dobrý deň mám k dispozícii na predaj 2 veľké druhy isopod v zľave. Ide o druhy vhodné do bioaktívnych terárií napríklad k slimakom kde slúžia ako upratovacia čata - likvidujú organický odpad. Chovať ich môžte aj samostatne v boxe kde potrebujú dostatok ukrytov a zároveň potravy najlepšie sú na to listie a kôra občas prikrmujem aj ovocím alebo zeleninou. Dôležitý je aj prísun vápnika v podobe sepiovej kosti ktorá nesmie chýbať. Pri osobnom odbere za menší príplatok viem nachystať celý box zo všetkým čo potrebujú. Tak tiež viem poštou poslať sepiovky, mlety vápnik a iné potreby na chov mnohých terarijnych zvierat. Cena za isopody je pevná! 1.prvá foto- Porcellio laevis dairy cow 30kusov/10€ 2.druhá foto- Porcellio laevis orange 30kusov/10€ Viem z oboch druhov dať aj menšie množstvo : 15kusov-6€, 10kusov-4€ Samotné isopody pri vhodnom počasí som ochotný poslať aj poštou po celom Česku a Slovensku. Balné - 1€ plus poštovné. Preferujem osobný odber v Košiciach. V prípade záujmu alebo hocijakých otázok ma neváhajte kontaktovať formou SMS kľudne môžte aj telefonicky alebo mailom tobiassobotka4@ Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
❤️Exotické isopody
predám rovnakonôžky (Isopoda) nasledovných druhov: Armadillidium maculatum Armadillidium peraccae Armadillidium vulgare Armadillidium vulgare “magic potion“ Armadillidium sp. "albino" Cubaris sp. "Panda king" Cylisticus convexus Porcellio hoffmannseggi Porcellio scaber Porcellio sp. (Sevilla) “caramel“ Porcellionides pruinosus Porcellionideso pruinosus "white" - v obmedzenom množstve aj iné druhy - vhodné do hobby chovu pre radosť na pozorovanie aj ako čističe do bioaktívneho terária ku gekónom, slimákom a pod. - moznosť zaslať Packetou, alebo osobný odber - preferujem textovú komunikáciu WhatsApp, Viber, SMS, mail, na volania nereagujem Inzerát platí do zmazania. S chovom rada poradím Registračné číslo chovu: 6238
Predám sklenené terárium 30x30x30
Dobrý deň, predám terárium značky ExoTerra s pozadím pre plazy a obojživelníky. Má rozmery 30x30x30cm. Terárium je ako čisto nové. KONTAKTOVAŤ NA EMAIL!!! Kupované 1rok dozadu za pôvodnú cenu a to 60€ Terárium obsahuje skalnaté pozadie Exo Terra. Vytvára viacrozmernú lokalitu, ideálnu pre šplhajúce sa plazy alebo ako okrasu prírodného terária. Farba a textúra je rovnaká ako pri všetkých Exo Terra prírodných dekoráciach terária, pre vytvorenie dokonale harmonického prostredia, nech už je vlhké či suché. Pozadie je zhotovené z čierneho polystyrénu, takže keď dôjde k náhodnému poškodeniu pozadia, nebude to vidieť. Polystyrén má výhodu v tom, že pôsobí tiež ako izolácia a ľahko sa reže. Je ideálnym príbytkom pre plazy a obojživelníky. Predné otváracie dvere umožňujú ľahký prístup pri údržbe a kŕmení. Špeciálne navrhnutý zámok zabraňuje úniku a dvere sa dajú otvárať samostatne. Horné vetranie dovoľuje prenikať UVB a infračervenému žiareniu a možno ho úplne demontovať. Patentovaný vetrací systém poskytuje optimálnu ventiláciu a udržiava predné sklo nezahmlené. V zadnej časti krytu je 5 uzatvárateľných vstupov pre vodiče a hadice na oboch stranách, pre inštaláciu skál vydávajúcich tepelné vlny, vodopádov, snímačov atď. do vnútra terária. Dolná doska terária sa dá zodvihnúť a umožňuje správne umiestnenie tepelného zdroja. Veľmi vysoké predné okno je ideálne pre silnú vrstvu substrátu (plazy žijúce v dierach), vodnú časť (paludárium) alebo pre upevnenie hniezda Exo Terra Reptile. Posielam aj na dobierku + poštovné.