bazár, predaj, inzercia, predám

Čistokrvné mačiatka britskej modrej mačky predaj

Kategória: Mačky

Britské modré mačiatka predaj
Predám krásne, čistokrvné brítske modré mačiatka kocúriky bez PP. Mačiatka budú v čase odberu zaočkované, odčervené s vete.preukazom a naučené na mačacie WC. Maminka je menšieho vzrastu britskej mačky. Ako plyšáčik. Ocinko krásny gentleman. O mačiatka a mačičku je krásne postarané z dôvodu jednorazového napárenia aby bola naša mačička aspoň raz maminka pred kastráciou. Cena za mačiatko 150 eur. Prikladám fotky rodičov aj malých mačiatok. Pre viac informácii ma kontaktujte na tel.čísle
Čistokrvné mačiatka britskej modrej mačky predaj
Podobné inzeráty
Bengálska Mačka
Predám nádherné malé bengálske mačiatka . Sú to traja krásny kocúrikovia narodený 24.2. . Mačiatka sú už aktuálne k odberu . Sme chovná stanica Beca . Sme registrovaný pod Felis Hungarica a sme v organizácii Mačky žilina . Samozreme sú mačiatka čistokrvné bengálske mačky po čistokrvných rodičoch s rodokmeňom . Mačiatka sú registrované pod felis hungarica a ku mačiatkam budú všetky pretrebné dokumenty vrátane Rodokmeňa . Mačiatka sú plne zaočkované a začipované. Mačiatka vyrastajú s nami v domácnosti takže sú plne socializované, rozmaznávané a zvyknuté na ľudí vrátane detí a zvyknuté aj na bežné fungovanie domácnosti . Ak by ste mali záujem o mačiatko , môžete si o nás prečítať viac na našej webovej stránke a ak vás zaujímajú naše chovné mačky tak viac fotiek kde a ako mačiatka vyrastajú a viac fotiek aj rodičov nájdete na našom instagrame beca_bengalcats . Samozreme je možné si prísť v prípade záujmu mačiatka nezáväzne ku nám pozrieť . Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na instagrame alebo priamo na telefónnom čísle .
Mačiatka po britskej modrej/ Britská modrá mačka
Ponúkame mačiatka britskej modrej mačky odčervene
Britské mačiatka
Do predbežnej rezervácie ponúkame čistokrvné mačiatka britskej modrej mačky .1 kocúr a 4 mačky.Narodené 19.6 . Do nového domova pôjdu plne zaočkované,socializované a odčervené.Viac info telefonicky alebo SMS.Len do dobrých rúk .Prvé dve fotky otec ďalšie 2 fotky matka.
Savannah maciatka F5
Ponúkame na predaj krásne mačiatka plemena Savannah generácie F5 a F6. Savannah mačky sú exotické/hybridné plemeno od servala stepneho a domácej mačky. Majú nádhernú, exotickú a divokú povahu, no zároveň sú veľmi milé a prítulné. Mačiatka sú narodené marec/apríl 2023 - už k odberu. Naše mačiatka sú zdravé, očkované, začipované s pasom,EU pasom registrované v TICA. Hľadajú si nového milujúceho majiteľa. Savannah mačiatka sú veľmi zaujímavou voľbou pre milovníkov zvierat, ktorí hľadajú niečo unikátne a neobvyklé. Sú veľmi inteligentné a hravé, a dokážu sa prispôsobiť rôznym životným podmienkam. Ak hľadáte skutočne špeciálne mačiatko, Savannah je tou správnou voľbou. Ak sa chcete dozvedieť viac o našich mačiatkach, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám poskytneme ďalšie informácie a pomôžeme Vám nájsť toho správneho spoločníka pre Vás a Vašu rodinu. = = Na SMS neodpovedam = = Prosim volat ak mate seriozny zaujem.
Britská strieborná chinchilla
Britská strieborná chinchilla BRITSKA STRIEBORNA CHINCHILLA. Ponúkame na predaj mačiatka BRITSKEJ STRIEBORNEJ mačky.Mačiatka sú hneď k odberu,momentálne majú už 2 mesiace.Predbežne si viete rezervovať milačika.Veľmi su mile,inteligentne,majú hustu striebornu šrst,veľké pekné oči, sú mohutné dosiahujú hmotnosť až do 7 kg.Mačiatka sú vychováné,naučené na WC,škrabadlo.Papkajú domace jedlo a špeciálne krmivo.Sú veľmi aktívne,radi sa hrajú,podobajú sa na otca,najviac hustou jemnučkou šrsťou,povahou a mohutnou stavbou tela.Po dohode môžete kľudne prísť sa pohrať a zároveň si vybrať miláčika.Mačiatka odchádzajú do novej s pasom,2 krat odčervené,zvyknuté na WC,škrabadlo, úplne socializované.Matka aj otec sú na fotkach.Vieme poslať aj video na vašu žiadosť.
Britské mačiatka
Ponúkam na predaj dve mačiatka britskej modrej macky. Maciatka sú po papierových rodičoch. Mačičky sú naučené ako vo vnútri tak aj vonku na mačací záchod. Sú zvyknuté na psa. Veľmi krásne. Jedno šedé jedno čokoládové. Maju 3 mesiace.