bazár, predaj, inzercia, predám

Čítanka slovenskej literatúry (pre stredoškolákov)

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám čítanku slovenskej literatúry. Slúži ako skvelá pomôcka k príprave na maturitu. Bez poškodení, nepopísaná.
Čítanka slovenskej literatúry (pre stredoškolákov)
Podobné inzeráty
Čítanka Slovenskej Literatúry 1. Časť
Predám knihu Čítanka Slovenskej Literatúry pre stredoškolákov 1. Časť, pravdepodobne sú niektoré strany vypísané. Cena je pevná 4 €. Preferujem komunikáciu mailom nakoľko často robím nočné zmeny. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Čítanka slovenskej literatúry pre stredne školy
Predávam knihu -Čítanka slovenskej literatúry pre stredne školy. Tel. č: 0948 02 03 08
Príručka slovenskej literatúry
Kniha pre stredoškolákov bez poškodení
MATURITA - SLOVENSKÝ JAZYK
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Príručku slovenskej literatúry, ktorá Vás komplexne pripraví na maturitu zo slovenského jazyka. Sú v nej zhrnuté diela z povinnej literatúry. V knihe sa tiež nachádzajú rôzne cvičné otázky, ktoré otestujú Vaše vedomosti z literatúry. V prípade záujmu poskytnem v správe bližšie info. :)
Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry
Predám 5 knižiek o dielach povinnej literatúry, ktoré obsahujú podrobne rozpísaný dej, postavy aj informácie o autoroch. Slúžia ako výborná pomôcka pri učení na maturitu zo slovenského jazyka a literatúry. Pozn. niektoré diela sú zvýraznené zvýrazňovačom. (viď foto) Cena: 1ks sanostatne 2€ + poštovné Všetky spolu 10€ + poštovné Kontakt iba mailom. Uprednostňujem dobierku.
30 kompletných maturitných tém zo slovenčiny - od profesorky
Mám práve pre vás 30 kompletných maturitných tém zo slovenského jazyka a literatúry, zostavených profesorkou slovenčiny. Tieto maturitné témy sú špeciálne pripravené na maturitnú skúšku a zahŕňajú rôzne literárne diela, gramatiku a slohové úlohy. Prečo si vybrať tieto maturitné témy? 1️⃣ Kvalitná príprava: Profesorka slovenčiny so skúsenosťami vyučovania vytvorila tieto témy, aby vám pomohla získať komplexný prehľad o slovenskom jazyku a literatúre. 2️⃣ Všestrannosť: Balík obsahuje široký výber tém, ktoré vám umožnia pripraviť sa na každú časť maturitnej skúšky. 3️⃣ Aktuálnosť: Témy sú aktualizované podľa najnovších požiadaviek a študijných osnov pre slovenský jazyk a literatúru na maturite. 4️⃣ Podpora pri príprave: Profesorka slovenčiny vám poskytne aj dodatočné rady a tipy na riešenie maturitných tém, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. ✅ Ak sa chcete dôkladne a úspešne pripraviť na maturitu z slovenského jazyka a literatúry, tieto maturitné témy sú ideálnou voľbou pre vás! Pre viac informácií a nákup kontaktujte ma prostredníctvom nasledujúcich údajov: E-mail: vilmamrvova@ Teším sa na spoluprácu s vami a pomôcť vám pri príprave na maturitu z slovenského jazyka a literatúry!