bazár, predaj, inzercia, predám

Čivava ChiChi Love - originál

Kategória: Hračky

Krásna čivava ChiChi Love originál, pekný hraný stav. Veľkosť 23cm + 6cm chvostík. Má škrabanček na jednom očku, veľmi to nevidno. Psík má veľkú hopsalku Unicorn, ktorá vysoko skáče a hračku, ktorá sa dá aj zavesiť. Cena + pošta do 500gr. Balné si neúčtujem :) Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka.
Čivava ChiChi Love - originál
Podobné inzeráty
Psík ChiChi Love originál
Krásna čivavka Chichi Love 23cm, originál. Pekný hraný stav, je čistá. Pridávam hopsalku, ktorá skáče naozaj vysoko a kamaráta macka. Cena + pošta do 500gr. Balné si neúčtujem :) Kontakt cez email, celú moju ponuku a hodnotenia nájdete na stránke modrého koníka pod menom susanna31.
Plysovy psik civava
Predam plysoveho psika civavu zn.Chichi love. Psik je aj v prirucnej taske a ma oblecenie. Cena 9€ + postovne. Moznost aj osobneho odberu.
Psík čivava v taške
Predám psíka čivavu v taške ( CHICHI LOVE ) PC: 35€. Úplne nové. Súčasťou balenia je aj štýlová mašla, ktorá môže slúžit ako naramok pre dievčatko. ( teraz má nármok psík na uchu ).
Hudobný kolotoč Tiny Love
Predám hudobný kolotoč Tiny Love v TOP stave. Súčasťou sú aj stále funkčné batérie. Tiny Love vyrába vývojové hračky, ktoré pomáhajú nenásilne rozvíjať všetky zmysly a rozumové schopnosti dieťaťa. Otáča sa a prehráva štyri rôzne melódie (Mozart, Bach, zvuky z prírody) po dobu až 20 minút. Obsahuje aj príjemné nočné svetlo. Možno ho ovládať diaľkovým ovládačom. Keď je dieťatko väčšie (staršie ako päť mesiacov), možno hudobný box používať samostatne. Možnosť nastavenia hlasitosti. Vhodné pre deti od narodenia. Vyžaduje tri batérie typu C / LR 14 (1,5 V) (nie sú súčasťou balenia). Diaľkové ovládanie vyžaduje dve batérie typu AAA / LR03 (1,5 V)
Hracia deka s hrazdou Tiny Love
Predam zvieratkovu hraciu deku s hrazdou Tiny Love s moznostou zvysenia okrajov deky. Sucastou je zrkadielko, 5 visiacich hraciek, ktore vydavaju jemny zvuk a hraci panel, ktory vydava zvuk, ked dieta do neho udrie/kopne alebo sa moze zapnut kratka melodia.
predám HUDOBNÝ a SVETELNÝ KOLOTOČ NAD POSTIEĽKU
Predám hudobný kolotoč nad postieľku. Značka TinyLove. S diaľkovým ovládaním. Používaný, funkčný. Na batérie. Rôzne melódie v kombinácii so svetlom. Možnosť nastaviť intenzitu zvuku. Tiny love / Sweet Island Dream kolotoč. Kolotoč nad postieľkou Tiny Love poslúži vášmu bábätku ako pomocník pri zaspávaní aj ako zábavná hračka. Kolotoč obsahuje nočné svetlo, otáča sa a prehráva štyri melódie (dve klasické a dva zvuky prírody), pričom hlasitosť si môžete sami regulovať. Každá z melódií hrá 20 minút, kolotoč potom môžete ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládača. Závesné hračky pomáhajú rozvíjať zrakové zručnosti, motoriku i uchopovací reflex. 4 melódie (2 klasické, 2 zvuky prírody) Funguje aj ako nočné svetlo Časovač (20 minút) Regulácia hlasitosti Diaľkové ovládanie Napájanie: Hudobné jednotka: 3C/LR14 1,5V Diaľkové ovládanie: 2 × AAA/LR03 1,5 Bližší popis pozri: cena:20 eur