bazár, predaj, inzercia, predám

Čižmičky GUESS

Kategória: Topánky, obuv

Predám minimálne nosené veľmi pohodlné čierne čižmičky GUESS, veľkosť 39
Čižmičky GUESS
Podobné inzeráty
Guess Čižmičky velkosť 37 nové
Predám nové čižmičky Luxusnej značky Guess. Čižmičky majú platformu. Material: brúsená koža Pozrite si aj ine moje ponuky, a verim, ze sa Vám niečo zapáči.
Guess kotnikove čižmičky, veľkosť 40
*** AKCIA *** pri kúpe jednej veci, druha tej istej kategórie za polovicu čiže pri kúpe jedných rifli(nohavíc) druhé lacnejšie za polovicu, pri kúpe jedného paru topanok, druhý lacnejší za polovicu, minimálna objednávka 8€. Predám tieto nádherné kotníkové čižmičky zn. Guess, originál kupované v Guess obchode, pôvodná cena 190,-. Obuté boli len raz cca 2hodiny. Veľkosť 40, komplet v krabici a s ochrannými návlekmi. Cena 60, platba vopred, poštovné v cene. Kontakt mailom, likvidujem satnik pozrite dalsie moje inzeraty
Nové prechodné čižmicky veľ. 37
Predám nové pekné a pohodlné čižmicky semišového vzhľadu so skrytou platformou (dokopy s vonkajším podpätkom je vyvýšenie 5 cm). Čižmičky sú čiernej farby s jemným svetlým lemom na vrchu sáry, na nohe sedia pekne.Výška sáry je 30 cm vzadu a vpredu o cca 3 cm viac (sára je vo vrchnej časti účelovo šikmá a jemne nariasená), priemer sáry je vo vrchnej časti 13 cm. Originál číslovanie na čižmičkách je 39,avšak nesedí to, reálne sadnú na veľkosť č. 37, to je dôvod predaja (boli objednané cez internet).Čižmicky sú vhodné na prechodné obdobie. Pôvodná cena bola 35 eur. V prípade záujmu napíšte prosím sms, ďakujem.
Guess 37
Predam cizmicky znacka Guess, velkost 37, na nozke sedia perfektne, su velmi pohodlne, cizmicky som nosila minulu sezonu, super stav-vid. foto. Toto cislo neplatne prosim kontaktujte ma na e-mail, pozri si aj ostatne moje inzeraty, v ponuke mam krasne veci a za super cenu. Dakujem, ze davate veciam druhu sancu ☺️
Nové dámske celokožené čižmičky v krásnej farbe, veľkosť 39
V ponuke krásne čižmičky v nádhernej bordovo-vínovej "red" farbe, pravá koža, špičková protišmyková podrážka. Veľmi pohodlné. Ideálny je osobný odber kedy môžete čižmičky vyskúšať a ušetríte poštovné. Pri nemožnosti osobného odberu viem poslať poštou :-)
Dámske pohodlné kožené čižmičky, protišmykové, v. 39
V ponuke krásne kožené čižmičky, protišmyková podrážka. Veľmi pohodlné. Ideálny je osobný odber kedy môžete čižmičky vyskúšať a ušetríte poštovné. Pri nemožnosti osobného odberu viem poslať poštou :-)