bazár, predaj, inzercia, predám

Čižmy Vero Cuoio (Taliansko)

Kategória: Topánky, obuv

Boli použité 3 krát, veľkosť 38.
Čižmy Vero Cuoio (Taliansko)
Podobné inzeráty
Sandále VERO CUOIO
Predám dámske Sandále VERO CUOIO, veľkosť 36,opätok 9cm, veľmi pohodlné, nosené len na plesoch. Cena 29€ + poštovné. Osobný odber Nové Zámky alebo pošta - dobierka. VEČER.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Ručne robené Talianske topánky z pravej kože Vero Cuoio
Predám ručne robené Talianske topánky z pravej kože Vero Cuoios v Gringo štýle. Hnedá ručne vyrezávaná prešívaná koža je zdobená mosadznými doplnkami. Výška podpätku je 5,5cm. Protišmyková podrážka. Veľkosť 39. Nenosené. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Dámske letné čižmy kožené
Predám dámske kožené,iba pár krát obuté letné čižmy značky Vero cuoio č. 40. Dovezené z Talianska. Dajú sa nosiť od skorej jari do neskorej jesene. Predám za zlomok pôvodnej ceny. Za 40 eur plus poštovné alebo osobný odber v Bratislave.
hnede kozene talianske sandale
Predam kozene talianske sandale, znacka Vero Cuoio, malo nosene, velkost 40, cena 25 eur + postovne
Topánky vero cuoio
Originálne . Veľkosť 38 Keď máte záujem píšte správu. Djakuem