bazár, predaj, inzercia, predám

Claresa Remover

Kategória: Zdravie a krása

Predám nový 500ml prípravok na odstránenie gél laku a gélu z nechtov.
Claresa Remover
Podobné inzeráty
Predám gel laky značky CLARESA
PREDÁM UV/LED GEL LAK RÔZNYCH FARIEB, NOVÉ, NEPOUŽÍVANÉ. V ponuke už len Summer Stories 4, Hi HYBRID ružový a zelený. CLARESA 2,80€/KS HI HYBRID 2,50€/KS
Claresa -gél na nechty
Ponukam na predaj Claresa -priesvitny stavebný gél na nechty 90g balenie. Gel bol použitý jeden jedinýkrát na 1 necht, balenie je mierne pootvorené na tom množstve ani nevidno žeby ubudlo. Pre mna nie je vhodný, mozno sa niekomu zíde. Pôvodná cena bola 26€ ja ponúkam za 20€ +poštovné
Nechtové príslušenstvo
Predám pár veci ktoré boli navyše do zásoby. Stavebný gél Naninails 30ml pôvodná cena 16.99€ predám obi dva za (1 úplne nový a druhý zostatok.)10€ Stavebný gél Nechtománia- Frosted Pink Builder používaný asi 3x (pôvodná 22€ ) cena 12€. Aglia gél No FILE PROTEIN -baby Pink 15 ml( použitý) -a 50ml( nový) pôvodná (36,40€) - predám spolu 25€. Aglia farebné gély iba na vzorkovník spolu za 8€ Tekutiny spolu 5€ MYCO recovery a MYCO Primer . CLARESA gél lak( nové )iba na vzorkovník všetky za 10€ Za viac veci pridám aj darček. Iba vážny záujem.
Gél laky
minimálne používané laky Nani Nails Primer Acid 2€ Vena Lisa #19 2€ SiSi #03 2€ Claresa modrý 2€ Spolu 7€
Predávam kozmetické prístroje IPL
Predávam kozmetické prístroje IPL s piatimi funkciami: 1. HAIR REMOVER - trvalé odstránenie chĺpkov 2. SKIN REJUVENATION - fotoomladenie 3. PIGMENTATION THERAPY - odstránenie pigmentových škvŕn 4. VASCULAR THERAPY - odstránenie cievok 5. ACNE THERAPY - odstránenie akné aj ťažké formy akné Predávam tento multifunkčný prístroj, nový, súčasťou je hlavica i filtre. Taktiež viem poskytnúť certifikát i školenie obsluhy prístroja. Všetky otázky i bližšie informácie poskytnem telefonicky.
Philips Lumea IPL Hair Remover 9000
Predám Philips IPL LUMEU, kúpenú minulý rok vo februári. Má predĺženú záruku do 2.2.2025. Používaná bola krátko cca 3,5mesiaca. Ale aj po tak krátkom čase mi zmizli chĺpky na nohách a iba pár rastie dodnes. Po otehotnení som ju prestala používať a už som sa k nej nevrátila. Nakoľko som ju len zbytočne prehadzovala na skrinke v kúpeľni vidno aj známky prekladania na krabici. Tak som sa rozhodla ju posunúť ďalej nech nestojí zbytočne. IPL funguje ako ma nemá žiadne známky poškodenia, prístroj ani príslušenstvo je ako úplne nové . Pc:451€ ja predávam za 320€ v prípade rýchleho jednania menšia dohoda možná. Nakoľko je lumea v dokonalom a malo používanom stave. V prípade záujmu volajte alebo kľudne napíšte a ja vám odpisem alebo zavolám.