bazár, predaj, inzercia, predám

CLAVIA DDRUM

Kategória: Bicie nástroje

Kúpim Clavia Ddrum 1,2,3,4 pady prípadne i modul.

stempi1234@
CLAVIA DDRUM
Podobné inzeráty
Bicie súprava DDRUM D2 White
Predám kompletnú sadu bicích pre začínajúcich bubeníkov, ktorí chcú urobiť prvý krok na svojej hudobnej ceste. Ideálna pre študentov a mierne pokročilých. Zahŕňa všetko, čo potrebujete v súprave bicích pre začiatočníkov. Basový bubon má osemnásťpalcovú hĺbku, tomy sú rovnaké ako pri vyšších sadách bicích ddrum; vďaka tomu budete vedieť, že tieto bubny nie sú hračka, ale váš prvý hudobný nástroj. K dispozícii sú špeciálne doplnky, aby vaša súprava mohla rásť s vašimi schopnosťami. Séria ddrum D2 vám umožní s dôverou a hrdosťou si vybrať svoj prvý set bicích. Bicie boli používané pár mesiacov takže sú v zachovalom stave bez poškodení. Sú ešte v záruke do 4/2024. Kupované boli v Muzikeri za 440€. Pre viac info píšte mail alebo na Viber.
steel snare DDRUM vintone
predam snare DDRUM “vintone”. rozmer: 14”x6,5” material: ocel blany: remo, encore stav:100% zvukova ukazka (zdroj youtube):
Hi hat DDrum
Predám Hi hat DDrum, ako nová
Predám bicie ddrum d2
Predám bicie ddrum d2 - kopák, snare bubon, 2 tomy a floor tom, 2 stojany (1 na hihat a 1 na činel), 1 crash činel a jeden ride činel MEINL MCS 20´ ride, šlapka na kopák Peace Velocity nitro-drive. Cena nie je pevná, dohodá možná. Preferujem osobný odber Čierna Voda - Chorvátsky Grob, viem poskytnúť krabicu do ktorej sa po rozmontovaní zmestí kopák a floor tom.
SE Flyer Ddrum
Predám bicie Ddrum SE flyer 2020 Bicie su v perfektnom stave malo hrané. Kupené boli uplne nové aj činely aj bicie. Brezové drevo, činely bez poškodenia. Krásny polep White Pearl. Krásny zvuk bolo o bicie starane. Blany ako nové. K tomu všetke stojany aj stolička. Manuál. 1x tom, 1x snare drum, 1x floor, 1x bass drum. 1x ride, 1x crash, 1x crash ride, 1x hihat. Stolička + všetké stojany + paličky.
Predám elektrické bicie DDrum Beta 5
Bicie sú nové, nepoškodené. Sú vhodné i pre začiatočníkov. Elektronická bicia súprava z produktovej rady DD Beta. Súprava pozostáva zo štyroch 8" jednozónových padov (malý bubon a tom tomy), troch jednozónových tlmiteľných činelových padov, Bass Drum kontroléru, Hi-Hat kontroléru, modulu DD Beta a stabilnej rampy. Modul disponuje 10 MIDI výstupmi typu Jack s priemerom 6,3 mm a slúchadlovým výstupom typu Jack, s priemerom 3,5 mm. Obsahuje 100 zvukov vrátane latino a symfonických zvukov, 32 prednastavených bicích súprav, metronom a reverb. Táto súprava je veľmi vhodná ako prvý kontakt so svetom elektronických bicích a zároveň vhodná na tiché cvičenie do bytu. Pôvodná cena 339 €, teraz za 299 € Kontakt: