bazár, predaj, inzercia, predám

Clip in pricesok

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj nový nepoužitý pricesok z umelých vlasov clip in sada sa skladá z viacerých clip in pásikov, celkovo 7 dielov širších aj užšich pásov o dĺžke 50cm. Nesadol mi odtieň. Je to čiernohneda farba s platinovym blond melirom. Mám na predaj dva ks.
Clip in pricesok
Podobné inzeráty
Cop príčesok zo 100% pravých ľudských vlasov tmavo hnedý
Rovný clip in cop, príčesok v extra dĺžke 60 cm z pravých ľudských vlasov v kvalite remy. Vhodný na každodenné nosenie. Typ predĺženia: clip in cop / príčesok Typ vlasov: 100% pravé ľudské vlasy európskeho typu, REMY kvalita Štruktúra: rovná, dĺžka: 60cm Tepelné úpravy: áno Chemické úpravy: áno ( zosvetľovanie a odfarbovanie – nie ) Jednoduchá aplikácia, perfektné výsledky - predĺženie vlasov počas 2 minút! Vlasy európskeho typu sú vysoko kvalitné a hebké na dotyk. Označenie remy znamená, že vlasy sú strihané v smere rastu, preto je u nich obmedzené nežiaduce chlpenie. Výhodou pravých vlasov je možnosť tepelných a chemických úprav, tzn. vlasy môžete fénovať, žehliť, kulmovať, farbiť a tónovať prelivy, ale neodporúčame odfarbovať či zosvetľovať. Táto metóda predĺženia vlasov je šetrná a neničí Vaše vlastné vlasy. Clip cop je pás vlasov, ktorý má na zadnej strane drobný hrebienok, ktorý sa zasunie do Vášho vlastného copu. V hornej časti copu je suchý zips pre pevnejšie uchytenie a pokračuje v bočný prameň vlasov, ktorým omotávate svoj vlastný cop. Nakoniec sa tento bočný prameň upevní kaderníckymi sponkami. Pre skutočne pevné uchytenie dbajte na to, aby bol cop z Vašich vlasov nepohyblivý, pokojne požite dve gumičky. Cop bol nosený, no udržiavaný podľa návodu. Dôvod predaja manželka zmenila farbu vlasov. Pôvodná cena 158 eur Vaša 20 Eur.
CLIP IN RÝCHLOPÁS ROVNÝ NA PREDLŽOVANIE A ZAHUSTENIE VLASOV
Materiál: Luxusné 100% Termo clip in vlasy na nerozoznanie od pravých vlasov. Najvyššia kvalita za najnižšiu cenu na trhu! Evidenčné číslo : 666 / 613 svetlo blond Dĺžka : 60 - 62 cm Váha : 130 - 140 gram Šírka : 27 cm - jeden takto široký, hustý a dlhý rýchlopás pokryje celú hlavu Obsah balenia: 1 kus - upevnenie pomocou 5 clip in sponiek Naše clip in vlasy sú najoblúbenejšou, najjednoduchšou, najlacnejšou a najrýchlejšou metódou, ako si predĺžiť a zahustiť vlasy za 30 sekúnd bez pomocou kaderníčky, v kľudnom domácom prostredí. U nás sú clip in vlasy kvalitné, vyzerajú a správajú sa ako zdravé ľudské vlasy, čiže sa nemusíte báť toho, že vaše vlasy budú vyzerať umelo!
Príčesky blond
blond príčesky LEN VŠETKY SPOLU, rôzne dĺžky a tvary. Stav ako na obrázkoch, nové. (Stačí umyť a prečesať) možu sa tepelne upravovať. Cena za 5ks príčeskov spolu - 19€ (posielam aj na dobierku aj z-box/ aj posta). . . . (Kto bude mať vážny záujem zvlášť cena za ks/10€ inak spolu všetko 19€) . . Príčesok príčesky cop syntetické vlasy umelé vlasy ľudské vlasy vrkoč predĺženie vlasov cop na štipec štipcovy cop clip in cop clip in príčesok Písať SMS, email
Clip in príčesok cop červený
Clip in príčesok jednoducho pripevníte k svojmu copu. Pevné prichytenie vďaka klipu a gumičke. Vysoká odolnosť. Drží tvar. Dodá objem riedkym vlasom. Materiál: syntetické vlákno Dĺžka: cca 85 cm Obsah balenia: 1 ks
Prýčesok z ľudských vlasov - Hairrehablondon
Predám príčesok z pravých ľudských vlasov od britskej značky Hairrehablondon. Ide o príčesok v forme copu, ktorý sa pripína k vlastným vláskom pomocou hrebienku. Dĺžka je približne 50 cm. Pôvodná cena 130 libier = 150e. Vlásky sú vo farbe supermodel. Prikladám link kde je možné si príčesok pozrieť.
Príčesok a blond parochna
Na predaj krásny príčesok v tvare na gumičku a blond parochna.Príčesok sa dá dva krát otočiť na cop a je z neho krásny učes.Parochna blond ofinka a rovný strih zhruba po plecia.Oboje sa daju prisposobiť na kratšiu dlž to nové nenosené.